Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 358
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ти, krem-karamel. Прочетох историята от линка. Радвам се, че чудесата все още са възможни. Може би от психиката трябва да се започне, макар че при мен има установен проблем, заради който се наложи ин витро. Все пак продължавам да се надявам нещо наистина хубаво да се случи. Не искам повече драми. Първо изгубихме котарака, после се случи това с бебето. 
Почва да ме завладява някакъв страх и не знам как да продължа. Дано този тъмен цикъл е приключил.

# 451
Супер тема,толкова сте положителни и мили всички.На скоро ви открих и не спирам да ви чета.Зареждате ме много Hug
Изпращам ви много много много усмивки Grinning

# 452
Здравейте момичета,
не един път сте ми помагали - дали съм писала или не, аз често ви чета.
Но ето че днес съм отново тук.
Разказвам малко от живота си и чакам предложения от вас какво и как да сторя за да се справя.
Трудното започна 2010 - когато за пръв път чух думата инвитро - тогава живота ми се преобърна. От весело и вечно усмихващо се момиче, което постигаше нещата които желаеше, се превърнах леко по леко в умислено, тревожещо и все на крачка от сълзите...
Това се случи понеже четях ден след ден за момичета с моята съдба. Осъзнавах че не всичко зависи от нас.
Чаках година за заповед от фонда - имах доста време да чета и да страдам по мечтата си.
Ходех по църкви, молех се, шиех гоблени за визуализация на бебе, говорех за това сякаш вече ми се е случило, прочетох и прилагах успешно Поръчки до вселената, пишех карта на желанията.
Но!
Юли - отрицателен тест от инвентар - е не се сринах / уж!/- опитах се да се овладея - говорех нормално за това.
Но!
Това се оказа че е било само моята фасада - залъгвала съм и себе си че се справям!
Операция на щитовидна жлеза - уж само заради възел че.
Диагноза - 7 дни по късно - Карцинома на щитовидна жлеза с  в лимфни възли/ забравяш за бебе поне 2 години ...../

вчера се завърнах от болницата след лечението с йод. Целетелесен скенер - без разсейки в кости и бял дроб!
Как да се спася от лоши мисли - искам да мисля че всичко е било за добре . Искам лечението да е било успешно и да не се налага повторение на целия ужас!  Пооооооооооомощ!
....
.....
....
и хайде нещо хубаво..
Точно след операция отрихме имота на нашите мечти - така като го бях описала в картата на желанията.
Все на косъм да го вземем- все проблеми - моля за помощ как да финализираме тази сделка. Вече трети месец сме на косъм!
......
Килограмите ми са + 17 за последните година и половина.
Но!
Точно на Коледа спечелих хранителен и фитнес режим Simple Smile Започнах да го спазвам - чувствах се прекрасно! Но преди лечението бях доста напрегната - и се отказах - моля за помощ... как да продължа момичета ....

Помогнете ми моля! Знам че вие сте моето спасение. Знам че вие ще ме върнете в Живота!!!!

# 453
 Befana_Iv , много неща си преживяла наистина , НО  има светлина в тунела. Аз подобно на теб изживях своето си страдание ....ще ти го разкажа на бързо. Един слънчев ден отидох на доктор , за да ми направят сондаж /една манипулация , която се прави преди инвитрото / .Минах преди това всички изследвания - бях щастлива , че това е последното нещо и се започва опитът ....обаче докторът ми казва КАКВО ИНВИТРО БЕ МОМИЧЕ ШИЙКАТА ТИ Е МНОООГО ЗЛЕ - НИЩО НЯМА ДА ПРАВИМ .Прибирам се в къщи рев , рев , рев , последва цитонамазка , биопсия на шийката и се установи - начална форма на РАК на маточната шийка - трябваше да се направи конизация /операция на маточната шийка/ - светът се срина както при теб . Това означава да забравя за всякакви опити поне година...Времето мина и замина - не беше леко но мина - останалото го знаеш /да не се повтарям.
Ще кажеш , че твоето е съвсем друго , но и за това има НО .  Една приятелка преживя същата операция като твоята на щитовидната жлеза и същите манипулаций като твоите с йод . Сещам се че детенцето и беше малко на годинка и плачеше , защото заради облъчването трябва да стои далече от дъщеричката си. Минаха години почти мисля седем и ето преди месец зарадва всички ни че е бременна ....
 Прегръщам те и запомни  И ТОВА ЩЕ МИНЕ  Hug Hug Hug

# 454
Befana_Iv, каквото и да си харесаш като ритуал и утвърждение, оздравителна мисъл, от теб трябва да произлезе - мисля аз.  Heart Eyes Врвам в това, защото: "Проблемът" при мен винаги идва с решението, със спасителните сламки. Аз просто трябваше да ги "видя".
 А и ти, като те чета, не ги отминаваш. Grinning Hug
Лошите мисли аз ги мета с метлата и даже отнасят и по някоя лопатка в главите, ако са упорити. Wink

# 455
klem4e   Hug
 аз все повтарям едно - че пак това че инвитрото беше с лош финал е за добре. Ако беше положителен резултат нямаше да отида на Ендокринолог и нямаше да знам какво имам в мен.
Та все пак - добре че е станало така. Но ми се иска да се поуспокоя и за да мине времето по бързо. Затова ви пиша  Hug
и при теб е така - добре че не си забременяла по нормален път - че нещата са щели да излезат извън контрол. Така че - Господ си знае работата  Praynig
Но не спирам да се питам - защо трябва да минем по този път? Как да намерим покой....

luna  да така е, от мен трябва да дойде Simple Smile но пък защо да не си попиша с вас. Повече е по-лесно.  И знам че вие ще ме накарате да повярвам в някоя "сламка" Simple Smile

# 456
В никакъв случай не казвам да не пишеш. Grinning Сламката може и тук да се появи.

# 457
Befana_Iv    
  newsm17 нека всичко при теб да се подреди възможно най-скоро и по възможно най-добрия начин  newsm17
Едни мои съседи правиха три пъти инвитро и то неуспешно, накрая решиха че ще пробват само още веднъж и тогава като по чудо жената забременя малко преди следващото.  Вярно че някои неща не се случват в мига в който ни се иска, но пък като дойде щастливия момент и се обърнеш назад днешния миг ще ти се струва че е било вчера. Миличка всичко ще бъде наред, не се отчайвай, ние всички сме с теб, обичаме те и те подкрепяме!
 newsm51

# 458
 newsm51 и от мен

Обичам
Съжалявам
Извинявай
Благодаря Hug

# 459
Момичетата на който обещах покани за ангелите-реших да не го правя този ритуал.Причината която ме накара да се откажа е че няколко човека ме посъветваха да не го правя,можело да има лоши последствия,а и не се знае ти може да каниш едни а да се окажат поканени други.Извинявам се  ,че ви обещах а не спазих обещаното,надявам се да е за добро.  bouquet

# 460
Befana_Iv , buttinsky желая ви да отстраните всички проблеми бързо и с лекота и да си имате здрави и прекрасни слънчица  Praynig Hug Heart Eyes
svetla_80- не се обиждай от това, което ще напиша, но докато не се освободиш от "няколко човека казаха....можело да се окаже еди-какво си", никакви ритуали няма да помогнат  Peace Естествено, че не трябва да правиш нищо, което не искаш и не те кара да се чувстваш добре. Но това какво казват другите трябва да е без значение. Вслушай се във вътрешния си глас. Освободи се от суверия, страхове, предразсъдъци. Направи себе си доволна и щастлива  Hug

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 20:27 от shiningsmile

# 461
Befana_Iv Вярвай, че всичко ще се нареди по най добрия за теб начин, когато му дойде времето, а то мнооого наближава, Вярвай!  Hug

# 462
Е , мисля че няма нищо лошо в това , когато се триумиш за нещо да попиташ и други хора за мнение  Rolling Eyes
 Аз лично съм питала доста и то за различни неща във тази тема . Мненията на момичетата ми помагат да премеря нещата за себе се и да взема правилното за мен решение.
 Между другото аз съм един от тези хора , които са споделили опитът си със гостуването на ангелите , но решението си е изцяло на Светла 80.
Всички споделяме с добри намерения  Peace

# 463
Може ли линк към темата с гостуването на ангелите. Много ми стана интересно и искам да попрочета. Благодаря предварително  Peace

# 464
Извинете ме, че се включвам в темата.   bouquet
Просто почувствах нужда да го направя, за да споделя и да дам подкрепата си на Светла-80. Според мен колкото по-простички и обикновени са нещата, толкова повече действат и са безопасни. Една молитва към Ангела хранител, или към Бог, е много по-хубава от ритуали и канене на ангели. И аз съм на мнение, че се навлиза в непроверени и може би недобри места и измерения. Защо трябва да има специален ритуал за нещо толкова простичко като да се помолиш за себе си?
Преживяла съм много неща, свързани с позитивно мислене и ритуали, и опитът ми ме учи да се доверявам на едно-две простички неща като напр. обикновената молитва.
Не искам да споря с никого, не искам да предизвиквам спор.
Просто споделям заради Светла своя си начин, защото така го усетих. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт