Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте.
Отдавна ви "наглеждам".
Гледала съм филма Тайната няколко пъти, чета Подсъзнанието може всичко.
Изпаднала съм в някаква депресия или не знам как да го нарека, дупка.
Знам че с подсъзнанието си, мога да се измъкна, за това се записвам тук, за да ми давате кураж.
Прекрасен ден! Simple Smile
И излизане при мен от дупката няма,май има още по дълбоко потъване Cry
Момичета,на мен много ми помогна това http://www.youtube.com/watch?v=VwsFEv_xD5I&list=WL80AB656AF3 … p;feature=mh_lolz

Може да е странно, но го гледах два пъти, още преди да пусна поста си тук.
Благодаря.

# 436
Хубаво е по - често да си ги припомняме тези неща, тъй като са елементарни, но имат влияние върху мисленето като цяло. Хубавото е, че когато човек попадне в някаква дупка, по определен начин може да "излъже" мозъка си и да насочи съзнанието си в друга, положителна посока... В този ред на мисли, много харесвам законът за привличането.. Peace

# 437
  • София
Я, кво раздвижване Simple Smile

Тъжно ми става, като чета за дупки... Сигурно защото се асоциирам. А аз бях в такава дълга... И не искам да разказвам преломния момент, но тогава научих нещо много важно - самосъжалението прави нещата единствено по-лоши и после съжаляваш за изпуснатото време. Нищо не е толкова важно или неизбежно, или фатално, или... И както стана дума сутринта, мисленето променя ходовете, а не очакването да ти се даде.

В тоя ред на мисли от два дни ми е меланхолично. И си правя гимнастиката на Норбеков, където освен другото, трябва да тренираш и състояние. На моменти и се зъбех и хилех насила, преекспонирах си състоянието... и в един момент наистина ти става весело и смешно. И държи Simple Smile

Ще ви кажа на мен какво ми помага:
1. Винаги добър резултат - дълга разходка, насаме с мислите, с посока или без. Случвало се е да искам да купя нещо на пет мин. от вкъщи и за целта да мина по обиколен път, така че да стане час. Винаги ме зарежда жестоко.
2. Хубава музика (но не депресарска, щото и такава харесвам, но внимавам кога си я пускам  Mr. Green )
3. Нищо лично - тва е от ония споразумения, които иначе са ми твърде имагинерни, обаче някой или нещо като ме дразни си го пускам покрай ушите, реагирам с майтап или нещо от сорта. Но тва подлежи на тренировка.
4. Не се опитвай да изпревариш другите, а себе си. Това наскоро го открих и си го повтарям непрекъснато. Снижава летвата на разумни равнища и ми дава по-трезв и оптимистичен поглед.

# 438
Момичета, отдавна не съм писала...може би в това ми е била грешката. След дълго желано забременяване чрез ин витро се наложи да абортирам в 3-ти месец, защото плодът имаше генетични аномалии. Сломена съм, светът ми се обърна с главата надолу. Не знам накъде да поема, какво да правя... Чувствам се като наказана за нещо. Не знам това как да го възприемам - като карма или като нещастна случайност. Трябва да се съхраня психически, но не знам как. Затова надникнах тук. Има ли някаква енергийна защита в такива случаи или просто нещо, което да ме накара да се почувствам по-добре? Съжалявам, ако ви натоварвам излишно.

buttinsky, разбирам колко ти е тежко, мога само да ти кажа - не се отказвай от мечтата си за своя рожба. Вярвам силно, че един ден и ти ще държиш в ръцете си така желаното от теб детенце Praynig
Не съм голям почитател на ТЕС, но знам че Иван Петърнишки е сериозен човек и не дава напразни надежди - и други съфорумки могат да го потвърдят.
Затова, ако прецениш, че ще ти е от полза, прочети тази тема и caма реши какво ще правиш оттук нататък. Успех!  bouquet

Приказката на едни мама и татко и тяхното ТЕС–бебче

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 19:39 от krem-karamel

# 439
Хубаво е по - често да си ги припомняме тези неща, тъй като са елементарни, но имат влияние върху мисленето като цяло. Хубавото е, че когато човек попадне в някаква дупка, по определен начин може да "излъже" мозъка си и да насочи съзнанието си в друга, положителна посока... В този ред на мисли, много харесвам законът за привличането.. Peace

Усмивката винаги привлича усмивка:) "Усмихни се на живота, за да ти се усмихне и той"
/Мисля си, че доскоро не виждах особен смисъл в това, но вече съм убедена, че действа/

# 440
# 441
Последните две страници много ме радвате. Grinning

# 442

Знам че с подсъзнанието си, мога да се измъкна, за това се записвам тук, за да ми давате кураж.
Понякога за да изплуваш, първо трябва да потънеш, а може и да има брод, когато си най-долу.
Не помня вече къде бях чела - като не можеш нищо да промениш в съдбата си, промени декорите.
Това направих - избягах! В град, където никой не познавах.
Техниките, които са тук, също помагат, но ти си вършиш сама основната работа. Не мога да кажа, че днес всичко ми е минало и съм добре, но имам вече съвсем друг род належащи неща, за които да мисля.
Сега например се чудя какво да напиша, което да ме прави щастлива и не мога да се сетя. Синът ми, разбира се. Здрава съм. Работя....
Когато се отвори пропаст, запълни я. С каквото и да е. Ако ще е дълга разходка, то нека да е разходка. Танци, излизания...каквото и да е, колкото и зле да се чувстваш.
...
Момичета, една особена закономерност, която ме плаши...тъгата ми (по една отминала любов) се превръща в негодувание и грубо осъждане на почти всички същества от мъжки пол. И уж съм агресивна, а ме приемат някак...А такава не мога да се понасям Sick

# 443

Понякога за да изплуваш, първо трябва да потънеш, а може и да има брод, когато си най-долу.
Не помня вече къде бях чела - като не можеш нищо да промениш в съдбата си, промени декорите.
Това направих - избягах! В град, където никой не познавах.
Техниките, които са тук, също помагат, но ти си вършиш сама основната работа. Не мога да кажа, че днес всичко ми е минало и съм добре, но имам вече съвсем друг род належащи неща, за които да мисля.
Сега например се чудя какво да напиша, което да ме прави щастлива и не мога да се сетя. Синът ми, разбира се. Здрава съм. Работя....
Когато се отвори пропаст, запълни я. С каквото и да е. Ако ще е дълга разходка, то нека да е разходка. Танци, излизания...каквото и да е, колкото и зле да се чувстваш.
...
Момичета, една особена закономерност, която ме плаши...тъгата ми (по една отминала любов) се превръща в негодувание и грубо осъждане на почти всички същества от мъжки пол. И уж съм агресивна, а ме приемат някак...А такава не мога да се понасям Sick
[/b][/u]

И аз така и се плаша от себе си.

# 444
Всеки има своите трудни мигове... Да загубиш бебе или близък е страшно. Да чуеш тежка диагноза за здравословно състояние, също.. Да...това или онова.. Горчивите мигове могат да те съсипят, ако им се оставиш.. Навсякъде съветват как да се справяме с тъгата и болката, с отчаянието...
Но всъщност, истината е, че всичко е в нас. Животът е поредица от случки, избори, решения. Ние избираме как да реагираме на тях спрямо собствените си представи. Ако сме песимистично настроени... за съжаление ще се гърчим в тревоги и винаги ще ни се струва, че няма изход. Ако обаче, се опитваме да погледнем нещата от добрата им страна (а такава винаги има), ще видим, че може и да не е толкова лошо. 

# 445
Някой питаше за покупка и продажба на имот или голям предмет:

http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2958.0.html Heart Eyes

# 446
  • на последния етаж
Благодаря и на теб, kalinanb!
Аз сложих снимка на източната с надпис продадено (не с червен цвят - може би трябва да го коригирам  Thinking). Сега в линка чета, че според фън шуй е добре да е на северозапад.  newsm78

# 447
  • София
По повод всякакви ритуали, да ви кажа, как една саксия си извърши ритуала върху мен, без да съм я питала Simple Smile

Та е било преди около седем години. Преживях раздяла с дългогодишния си приятел, трудна. Имах нужда тогава от приятел и прегръдка, не съм мислела за нещо сериозно. Не ми беше времето, макар че преди раздялата говорехме за семейство и исках такива неща, но не и самоцелно.
Междувременно се запалих по фън шуй, пренареждах вкъщи. Имаше една саксия с някакво увивно растение, подарък от майка ми, което котаракът счупи, така че прибрах саксията с останала пръст в килера. Идеята - да я използвам за засаждане на друго (само да уточня, че никва ме няма по цветята). Значи саксията е с пръст и умряло според мен нещо в килера, на тъмно, неполивана. Минаха месеци, събрах се с бъдещия ми тогава съпруг. И един ден щях да падна - буренът покарал - на тъмно и неполиван. В ъгъла на семейството по фън шуй, както установих  Grinning Извадих го от килера да расте, но и до сега ми е пълна загадка как е възможно. В смисъл младо зелено, чисто ново стебло, невиждало вода и светлина от месеци...

Оттогава обичам очевидните знаци  Grinning

# 448
  • София
Здравейте момичета  bouquet
Случайно попаднах на темата и бързам да се присъединя към вас Simple Smile
Имам много да чета, темата е изключително интересна за мен и се надявам и аз да съм полезна.

# 449
Здравейте момичета. Довечера трябва да проведа един разговор с един не добре настроен човек към мен, който е наговорил неща за мен които не са верни. Това е неговата гледна точка видяна от неговия ъгъл. Така реших да изясня нещата. Проблема е че аз съм много притеснителен човек и за мен думите са много важни. Винаги премислям 3 пъти преди да кажа нещо и не приемам думи които са казани проста така. Та въпроса ми е че не винаги ми идват правилните думи и не успявам да си изкажа позицията. Надговарят ме. Моля за техника за да изясня нещата точно и да станат нещата по най -добрия начин и за двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт