Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!НЕКА 2013 год.НИ ДОНЕСЕ ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ,НА ВСИЧКИ КОИТО УЧАСТВАТ В ТЕМАТА.

# 241
santa24ЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Нека здравето, любовта, щастието, късмета и изобилието бъдат постоянни наши спътници!
Сбъдване на най- съкровените ме4ти скъпи вълшебници! Hug babydust7

# 242
  • Хасково
За много години! Здраве, любов и благоденствие за целия ни народ!
Открих темата много случайно, защото по принцип не влизам в този подфорум и ще го приема като знак от съдбата, тъй като в момента се намирам на кръстопът в живота си. Сега само се записвам, а утре ще се опитам да вникна повече в темата Hug

# 243
  • София
Здравейте мой любими Вълшебници,
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, нека да е пълна с любов и нека се случва най - доброто за всеки от нас!!!

Идвам да ви споделя, моменталните резултати, които постигнах преди 10 мин.
Тази сутрин се скарахме с мъжа ми много грозно за дребна сума пари, отвратително просто, защото въпросът не беше толкова в парите колкото в жеста. Той сърдит излезе и аз седнах и написах писмо  до Вселената, с молба ако е възможно да промени в него някой черти за доброто на него и на всички около него, като изброих точно какво имам предвид. Точно след 15 мин, той се върна на вратата, изглеждаше смутен, подаде ми банкнота и ме попита дали ще ми стигнат.
А аз ей така стоях  Shocked

Така че, може би просто трябва да знаем какво искаме и как да го поискаме и ще го получим.
Обичам ви, любими мой  Heart Eyes

# 244
Здравейте и от мен.За първи път пиша,но много обичам да ви чета и някак си ми действате много положително,за което ви благодаря..Тук съм просто ,за да споделя и да се оплача.. .Започнах да уча фармация.Това ми беше мечтата и е постигнах,обаче от тогава започна за мен някакъв труден период,който продължава и до днес.Вече 3-та година. Трудно ми е с изпитите, преди бях толкова упорита ,а сега нямам желание за нищо..Мога по цял ден само да стоя в нас и да плача, не вярвам в себе си,че ще успея..А толкова много искам да успея да завърша,да работя това,да помагам на хората.. И мисля,че съм в някаква депресия,а ме е страх да се обърна към някой за помощ. Преди бях доста лъчезарен човек,излизах,забавлявах се.. и изведнъж всичко се обърна. Станах антисоциален човек,не ми се общува с хората,защото повечето са супер гадни. Нямам работа..и Всичко това взето заедно направо ме срива психически... Пък и съм Рак (супер емоционална съм при това...)  Съжалявам за спам-а.. просто исках да споделя с някого...  А вие тука сте толкова прекрасни.. Вълшебни и ви желая все такива да си останете.. Да сбъднете всяко едно желание...  Успешна 2013 година Simple Smile

# 245
Здравейте и от мен.За първи път пиша,но много обичам да ви чета и някак си ми действате много положително,за което ви благодаря..Тук съм просто ,за да споделя и да се оплача.. .Започнах да уча фармация.Това ми беше мечтата и е постигнах,обаче от тогава започна за мен някакъв труден период,който продължава и до днес.Вече 3-та година. Трудно ми е с изпитите, преди бях толкова упорита ,а сега нямам желание за нищо..Мога по цял ден само да стоя в нас и да плача, не вярвам в себе си,че ще успея..А толкова много искам да успея да завърша,да работя това,да помагам на хората.. И мисля,че съм в някаква депресия,а ме е страх да се обърна към някой за помощ. Преди бях доста лъчезарен човек,излизах,забавлявах се.. и изведнъж всичко се обърна. Станах антисоциален човек,не ми се общува с хората,защото повечето са супер гадни. Нямам работа..и Всичко това взето заедно направо ме срива психически... Пък и съм Рак (супер емоционална съм при това...)  Съжалявам за спам-а.. просто исках да споделя с някого...  А вие тука сте толкова прекрасни.. Вълшебни и ви желая все такива да си останете.. Да сбъднете всяко едно желание...  Успешна 2013 година Simple Smile

Здравей.Първото нещо което направих, когато започнах да чета това, което си написала беше да погледна от кой град си. Преди да погледан обаче си казах "Пловдив". Имам позната, която също живее там е се чувства по същият начин. Един съвет от мен - Не обвинявай себе си за това, което се случва. Ти каза че си упорита,продължавай в същият дух. В този град от няколко години се случва нещо ....работа все по трудно се намира, хората са с отвратителен манталитет - лицемерен, комплексарски  и фалшив. НЕ КАЗВАМ ЧЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА РАЗБИРА СЕ И СЕ ИЗВИНЯВАМ АКО СЪМ ЗАСЕГНАЛА НЯКОЙ. Аз обичам този град защото  е наистина страхотен, но положението там не е никак благоприятно за младите хора. Шуробаджинащината е мнооооого голяма. Казвам всички тези неща, за да не обвиняваш себе си. Продължавай да бъдеш упорита и да се бориш не се предавай. Проблемът както казах не е в теб. Моята приятелка също учи и мечтата и е да работи по специалността си, но ако няма познати няма как да си намери работа съответно по тази специалност, защото винаги гледат да си набутат предимно техни хора, които не са толкова добри в това което правят, но им се дава възможност. Забелязала съм че и масата от млади хора там висят по цял ден по кафенетата а се оплакват че няма работа. Имат два лева в джоба, но се държат така сякаш са богаташи. Защо е нужна тази маска. Знам че има много феи от  този град и може би ще ме намразят или критикуват, но всеки има право на мнение а това е моето. Казвам го защото съм и живяла там известно време и като за втория по - големина град положението е много зле...Знам защо плачеш защото се трудиш и бориш а не виждаш изход от ситуацията, не виждаш светлина, но знай че положението няма да е все такова не спирай да полагаш усилия колкото и да ти се вижда че те няма да бъдат увенчани с успех. Рано или късно всичко ще се нареди вярвай в това и не спирай да търсиш работа. Бъди уверена когато отидеш на интервю и покажи, че ще оправдаеш очакванията на работодателите. Може да се хлопнат много врати под носа ти не все една ще се отвори. Не губи надежда опитай да мислиш положително, прави ритуалчетата, които са публикували момичетата тук, те наистина помагат ако вярваш в тях и ако искаш силно разбира се да промениш нещо.Бъди силна с реване нищо няма да промениш, вредиш само на себе си и не даваш възможност на хубавите мисли да минат през теб. Отправи молба към Вселената, сигурна съм че нещата ще се оправят просто вярвай повече в себе си    bouquet  bouquet  bouquet

# 246
И аз съм от Пловдив и за съжаление съм съгласна с много от нещата, които си написала dea555. Има голямо изтичане на млади хора от града към София и чужбина и много малко са мотивирани да се върнат. Хората са озлобени и наистина няма работа. И...все пак, ние които живеем тук трябва да не се предаваме и да мислим положително, за да обърнем енергията. Да се молим за по-добро. Да не забравяме, че след всеки дъжд, слънце изгрява. Simple Smile

# 247

Щастие и късмет - ритуал
Този ритуал е предназначен за тези, на които патологично не им върви в живота. С негова помощ пред тях може да се отвори пътя на парите и властта. Изпълнява се вечерно време, желателно след 19.00 часа.
Вземете лист хартия и с черен цвят нарисувайте върху него равностранен триъгълник, ориентиран с основата надолу, а с върха нагоре.
На върха на триъгълника напишете следните символи: IHVH;

Върху левия долен ъгъл: ChVH ;
Върху десния долен ъгъл: ADM ;
На обратната страна на изображението напишете своето желание, което трябва да е максимално точно и ясно формулирано. След това закопайте талисмана на тайно място. Но това трябва да се извърши три поредни пъти, като всеки път се рисува нов триъгълник.
Друг начин за използването на талисмана, освен закопаването, е да се носи близо до тялото в продължение на 40 дни в специално ушита торбичка. На 41 - вия ден талисмана се изхвърля, а най-добре е да се изгори и пепелта да се изхвърли в течаща вода.
Матрицата на този кабалистичен талисман е способна да привлече паричните маси и да осигури благосклонността на деловите партньори. За да се усили това свойство, на обратната страна на талисмана, преди желанието, трябва да се напише думата KALHIVI, която означава "Бъдете като Боговете". Твърди се, че подобно съчетание на символи, ще осигури късмет дори на най-големите неудачници. Но трябва да се има предвид, че до действието на този ритуал може да се прибегне само един единствен път.
Ако след направата на талисмана, разчитате на някаква лотария или друга игра с парични печалби, трябва да се знае, че това може да стане поне три дни след изготвянето му.

Друг вариант на талисмана е, когато на обратната му страна, вместо споменатото KALHIVI, се напишат следните две думи AHVH /което значи "любов", "любовници"/ и AchD /"съюз", "обединение"/. В този случай амулетът ще олицетворява съзидателната сила на Любовта и ще бъде способен да влияе на човешките взаимоотношения, правейки ги по-чисти и хармонични

# 248
  • София
Здравейте  Simple Smile нали новолунието е сега на 7.1.2013 г и искам да питам какво се правеше като ритуали и писане на желания, че вече много се обърках и от колко часа може да започват да се пишат желания и колко на брой? Благодаря предварително  Simple Smile

# 249
  • Deutschland
Аз съм една от тези, които скоро ще " отлетят" Tired Тук в БГ съм на държавна работа, получавам добри пари, вярно че е рисковано, но съм доволна. Обаче....искам добър живот за детето си. Искам да се разхожда спокойно по улиците, да играе в парка, да учи в училище в което тези с двата лева в джоба не парадират над другите.... Тя е само на 9, а ми обяснява как съученичките й си говорят основно за МОЛ- ове, за скъпи дрехи и обувки ooooh!

# 250
  • София, Лагера
Здравейте, момичета   bouquet. Случайно ви намерих, но много се радвам! Днес погледът ми случайно попадна на едни Ангелски карти в една книжарница, реших да потърся в нета и намерих темата. Не вярвам, че такива неща стават просто така, просто "случайно". Утре ще се захвана да изчета информацията на първа страница.
А и междувременно да попитам - някоя от вас има ли опит с Ангелските карти?  Grinning

Хубава вечер ви желая!  Hug

# 251
 Благодаря ви за прекрасните пожелани,я момичета   bouquet Heart Eyes Да ви се връщат стократно  Hug
 prayforme - разбирам те и аз съм минавала през това, което преживяваш  Hug Тук има много информация, която може да ти помогне да промениш мисленето си, а от там иживота си  Hug
 Ноеми, аз си тегля отвреме-навреме онлайн карти Simple Smile
 Миналата година посрещнах рождения си ден доста депресирана. Сега пращя от щастие и енергия, имам изключително добро предчувствие за тази година Simple Smile Освен това, всичките ми хороскопи са еднозначни- тази година ме чака успех във всяко едно отношение  Party А и съм змия по китайския календар Wink Така че очаквам чудеса  Sunglasses

# 252

Идвам да ви споделя, моменталните резултати, които постигнах преди 10 мин.
Тази сутрин се скарахме с мъжа ми много грозно за дребна сума пари, отвратително просто, защото въпросът не беше толкова в парите колкото в жеста. Той сърдит излезе и аз седнах и написах писмо  до Вселената, с молба ако е възможно да промени в него някой черти за доброто на него и на всички около него, като изброих точно какво имам предвид. Точно след 15 мин, той се върна на вратата, изглеждаше смутен, подаде ми банкнота и ме попита дали ще ми стигнат.
А аз ей така стоях  Shocked

Така че, може би просто трябва да знаем какво искаме и как да го поискаме и ще го получим.
Обичам ви, любими мой  Heart Eyes
Благодаря ти,wild flower за това,което си споделила.
Точно от това имам нужда в момента - да се науча да се доверявам на Вселената.А толкова ме е страх.Научих и разбрах много неща,а сякаш чувствам страх да полетя...

# 253
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 22:51 от Lily Rose

# 254
  • Пловдив
Снощи хванах малко от филма Селестинското пророчество , днес си намерих линк към книгата и искам да го споделя с Вас
http://www.magicgatebg.com/Books/BG/Selestinskoto%20Prorotcestvo_bg.pdf
Филма е лесен за намиране
http://vbox7.com/play:4de6dc8645
а има и 10 и 12 пророчества
http://chitanka.info/text/2769-desetoto-otkrovenie
http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=40&LangID=0&Letter=%D0  5 тия ред

Заслужава си да им обърнете внимание , а и се надявам скоро света да стигне до решаващата критична маса от хора с подобно мислене за да се получи и качествения скок , който очаквахме на 21.12.2012 /може и да сме го стигнали знам ли .......

Общи условия

Активация на акаунт