Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 430
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • В Балкана
като гледам тук http://astrohoroscope.info/moon.htm
 пише че луната е във водолей от 8.38, но пък в полето луна без курс пише че луната е без курс и от 10.36 до 24.00  newsm78
та и аз се обърках кога аджеба да ги пиша тия желания тая луна все е без курс
изобщо като гледам все е без курс от 21.43 на 11.01 до 12.49 на 14.01

направо не знам аз ли нещо не схващам или това новолуние го изпускаме с тия луни без курс  newsm78
Без курс е на:
11.01 - 21:43 – 24:00
12.01 - 00:00 - 11:01
13.01 - 10:36 – 24:00
14.01 - 00:00 – 12:49
16.01 - 11:32 – 18:06

Както се вижда в часовете от 11.01 на 12.01 до 10.36 ч. на 13. 01 си е в пълен курс, във Водолей.

Преди пробвах да говоря с Висшия Аз, на този или онзи... Нищо като че ли не стана.. Аз казвах, примерно на Шефа -  "Дай ми пари, увеличи ми заплатата, прати ме команировка, защото ....  Пък тъй и иначе..".  И понеже резултат нямаше, просто вдигнах телефона и всичко онова, което си тантонех на ум, го казах на глас и ... О, чудо!!!, то взе че стана!
Липсва ни много комуникацията и много от нас се страхуват да говорят.. А страхът не е хубаво нещо. Докато мълчим и не казваме, каквото е вътре в нас, ще затлачваме само себе си и ще си патим само ние.
Не стига само да "мислим позитивно" (а и за всеки го разбира по различен начин), за да си променим действителността. Трябват и действия и различен поглед и прочит върху света.

# 346
Месри pupppa
правя го вече от една седмица, но не спира. ееее и аз няма да спря де ...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Мерси papugai
Аз техниката я знам, но исках да знам след като се свържа да кажа всичко, което не искам да прави към мен ли?
Това съм го опитвала и даде доста траен резултат. Беше свързано с приятелка, която обичам, но много се оплаква, непрекъснато мрънкане. Тогава изпробвах техниката за разговор с Висшия Аз. Помолих я много искрено да ме остави намира и сякаш тя го усети намига. Оттогава приятелството ни се трансформира  и е по хубаво от всякога.

# 347
papugai
много хубав съвет си ми дала, за което ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet newsm03.Аз вече започнах и с двете техники и да ви кажа, че има много бърз ефект. Направо стана чудо. Уникални методи разговор с Висшия АЗ и Хоопонопо.

feelthef

Ще продължа няма да спирам. Hug

# 348
  • София
Да се разпиша и аз в новата тема. Нямаше ме известно време и сега с интерес чета това, което споделяте. Ще пробвам техниката за разговор с висшето Аз на една личност, която непоправимо нарани мой най-близък. Но въпреки това никога не съм провокирала с нищо, че да се държи така.

# 349
Скъпи дами, моля ви за помощ! Преди месец си смених работата и сега съм на идеалното за мен място с идеално работно време и заплата. За съжаление нямаме клиенти и поръчки и до няколко дни сигурно ще ме пуснат в неплатен отпуск и изобщо не се знае дали ще ме викнат пак Sad Кажете ми някоя техника (която сте видели , че има резултат при вас) опитвам се да мисля положително,да си казвам всяко зло - за добро, но имам належаща нужда да стана на тази работа
П.С. преди няколко седмици бях споделила тук,че ритуалът с молитвата към света марта и към ангелите ми помогна да започна тази нова работа..Дали пак да не помоля тах..
Ще съм ви много благодарна,ако някой ми даде съвет Simple Smile
Лек и успешен ден  Hug

# 350
Освен техниките, които сте правили, визуализирайте, нека мястото, където работите е светло, окъпано в светлина. Направете го Видимо с мисълта си. Успех   bouquet

# 351
  • София
А , бе хора и хорица как успявате да сте положителни като така ме мачка мизерията - чак тази сутрин си поплаках малко. Не съм вярвала , че ще ми дойде на главата. Мислих , мислих позитивно и наистина беше така - в темата ме познавате ......но нещо му изтървам края ...
 Всичко си правя /от към техники/ , и то когато ми дойде и каквото ми дойде отвътре , но нещо не потегля каруцата......
 Въпреки това ви обичам и ми простете че ви натоварих темата , съжелявам - наистина . Благодаря ви , че ви има / не го казвам просто така /.
 Лек и ползотворен ден   :
bouquet:
Klem4e, всеки си има и добри и лоши дни, не се отчайвай, да не говорим, че принципно, ти си ми един от най - свежите примери за трансформация и постигане на мечти, следя те  Peace.
Така че всичко ще се нареди отново, после пак може да има някой друг лош момент, но пък помисли, без лошите няма да оценяваме прекрасните моменти Peace
Прегръщам те силно  Hug

# 352
  • София
Здравейте момичета , да се присъединя към вашата тема (ако ми позволите разбира се  Embarassed Embarassed Embarassed) , която от няколко месеца следя с интерес .
Аз съм все още съвсем начинаеща и в темата и във форума , но опитвам да наваксам. Вече направих ритуала с 25-тте желание и с " КАК ДА СИ ПОРЪЧАМЕ ИДЕАЛНИЯТ СЪПРУГ" остава да забравя и да чакам.  Hug Hug Hug
Ще продължавам да ви следя с интерес.

# 353
Klem4e, всеки има такива моменти и те са с различна продължителност и с различен интензитет, хубаво е че можеш да го изплачеш - не го оставяй да те трови - изваждай го, нещото което открих за себе си е че в такива периоди преосмисляш много неща, успяваш да ги видиш от друг ъгъл. В крайна сметка нищо на тоя свят не е вечно и това ще мине, колкото и да не ти се вярва сега - когато това стане ще си благодарна че си минала и през това (това е като когато си в училище и много искащ да излезеш най-накрая от там - а всички ти казват че това може би са най-хубавите ти и най-безгрижни години - а ти ги гледаш и викаш -абе вие луди ли сте) - така че кураж миличка. И след най-тъмната нощ изгрява слънце, а ако не си се сблъскал с тъмнината как ще се радваш на светлината - имаше една баба дето казваше "дойди зло, та да си идеш по-бърже". Дай Боже да дойде при теб по-скоро най-прекрасния изгрев!!!
С ОБИЧ  Hug   bouquet

# 354
С интерес следя темите,чета ги с интерес и прилагам някой техники който ми помагат ,но днес като преглеждах  отговорите по темите за да се справя с моя проблем прочетох точно това което ме интересуваше и  щях да пиша и да поискам помощ от Вас.Аз също  имам проблем в работата.Работя като касиерка в пункт за икупуване на отпадъци,но много малко хора издават,а работниците са недоволни,че нямам работа и искат работодателите да ме освободят от работа.Разбирам ги,че след като няма хора който да идават съответно и,аз седя без да работя сигурно ги дразня и те затова се карат непрекъснато с мен.Разговарях с работодателите и им казах каво ми казват работниците,но те ме успокояват и ми казват да не им обръщам внимание.Кажете ми какво  да направя,че така да да не държат с мен,аз не съм виновна,че работодателите ми не ме освобождава,чуствам се като натрапена,излишна и немога да намеря думи с който да опиша сътоянието си.Просто започвам да изпускам нервите си и след това се самообвинявам.Моля Ви дайте ми някаква техника,няколко пъти се опитвах техниката с Висшето АЗ на човека,но сигурно не го правя както трябва и няма никакви резултати,а ако остана без работа ще изпадна в много трудно положение защото имам кредит който трябва да изплащам.Ще чакам да ми дадете много скоро съвети,помогнете ми.Лека нощ.

# 355
  • Шотландия
А , бе хора и хорица как успявате да сте положителни като така ме мачка мизерията - чак тази сутрин си поплаках малко. Не съм вярвала , че ще ми дойде на главата. Мислих , мислих позитивно и наистина беше така - в темата ме познавате ......но нещо му изтървам края ...
 Всичко си правя /от към техники/ , и то когато ми дойде и каквото ми дойде отвътре , но нещо не потегля каруцата......
 Въпреки това ви обичам и ми простете че ви натоварих темата , съжелявам - наистина . Благодаря ви , че ви има / не го казвам просто така /.
 Лек и ползотворен ден   :
bouquet:
Не съм винаги положителна, не съм винаги и бяла и добра, но се старая. Като ми се плаче, обаче - плача. Обаче, не ми е хубаво - грозно ми е и не ми харесва - и знам, че гледам през някакви криви очила. И затова се опитвам да скоча от другата му страна на това нещо, дето заради него съм се докарала дотам - и да го погледна оттам. Винаги откривам нови страни и аспекти. Както и преоткривам общоизвестни факти  Wink Че имам покрив. Хора, които ме обичат. Две ръце и два крака. Ходя. Свободна съм. Някакси все така се случва, че като почна да се уж срутвам, виждам хора, които нямат тези неща - и - о чудо!  - пак са усмихнати. Бърша сълзите, благодаря и продължавам нататък. Тази тема много успешно ми намества ценностната система.

Клемче, каквото и да е - и това ще мине.  Hug

С интерес следя темите,чета ги с интерес и прилагам някой техники който ми помагат ,но днес като преглеждах  отговорите по темите за да се справя с моя проблем прочетох точно това което ме интересуваше и  щях да пиша и да поискам помощ от Вас.Аз също  имам проблем в работата.Работя като касиерка в пункт за икупуване на отпадъци,но много малко хора издават,а работниците са недоволни,че нямам работа и искат работодателите да ме освободят от работа.Разбирам ги,че след като няма хора който да идават съответно и,аз седя без да работя сигурно ги дразня и те затова се карат непрекъснато с мен.Разговарях с работодателите и им казах каво ми казват работниците,но те ме успокояват и ми казват да не им обръщам внимание.Кажете ми какво  да направя,че така да да не държат с мен,аз не съм виновна,че работодателите ми не ме освобождава,чуствам се като натрапена,излишна и немога да намеря думи с който да опиша сътоянието си.Просто започвам да изпускам нервите си и след това се самообвинявам.Моля Ви дайте ми някаква техника,няколко пъти се опитвах техниката с Висшето АЗ на човека,но сигурно не го правя както трябва и няма никакви резултати,а ако остана без работа ще изпадна в много трудно положение защото имам кредит който трябва да изплащам.Ще чакам да ми дадете много скоро съвети,помогнете ми.Лека нощ.

Росида, на света винаги ще има хора, които няма да харесват това, което правиш, как го правиш, защо точно това правиш и т.н., т.е. няма да ти предлагат своето одобрение.

Има два пътя:
1) да се опитваш да угодиш на всички, т.е. да застанеш на главата си по хиляди различни начини, за да са доволни
2) да се научиш да не зависиш от тяхното одобрение.

Естествено - първият начин е много непродуктивен, защото светът е пълен с  най-различни хора и всички те имат различни мнения по всички въпроси. Няма как едновременно да угодиш на всички - понякога е трудно да угодим на 2-ма -3-ма в семейството, какво остава - на всички. И въпреки това милиони хора живеят точно така ден след ден.

Вторият начин е да си кажеш, че това, което мислят и казват, е само тяхно мнение. И нищо повече. И че както ти имаш свое мнение, така и те имат свое мнение - и не е необходимо ти да приемаш тяхното мнение и да се тревожиш за него. Виж тази притча за нежелания подарък - и прецени дали искаш да вземеш "подаръка" от тези хора, които ти го подават, въпреки че ти не го желаеш.

Успех!  Peace

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 04:27 от *Мила*

# 356
  • София
Здравейте момичета чета и опитвам с двете техники, но нещо не ми се получава:(( Къде бъркам? Моля, ви кажете ми как започвате разговора с Висшия Аз на друг човек? Имам нужда да разговарям с него за да променя някои доста неприятни качества, които притежава и, които много ме тормозят. На ум или на глас разговаряте?

# 357
rosida1959, може би трябва да прочетеш четирите споразумения на толтеките - ето ти линк
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%EC%E8%E3%E5%EB   

Baiche,  мисля че на предната страница има обяснение за разговорите с Висшия Аз, ако искаш виж четирите споразумения, само дето не разбирам защо трябва да водиш чужди войни и да променяш качествата на някой - това може да е нарушаване на свободната воля и последствията не са никак приятни (казвам ти го от много болезнен личен опит). За мен по-скоро трябва да разбереш защо това те тормози и да видиш как да не се вързваш толкова. Другата техника за което се сещам е хоопонопоно - има отделна тема за нея. Препоръчвам ти да прочетеш четирите споразумения на толтеките. Относно разговорите с Висшия Аз - аз ги водя на ум, но виж на теб кое ще ти пасне повече - на ум или на глас, което ти е "по- насърце" това е вярното. На твое място бих си поговорила и със собствения Висш Аз. 
Успех и на двете  Hug  Heart Eyes

# 358
  • Costa Rica
Че кой казва че успявам Mr. Green? Рева си и то не малко. Особено в последно време.  Но просто приех че е поредното дъно, а от там има само нагоре Wink

# 359
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте момичета,

Практикувам молитвата на Света Мина вече четири вторника подред. Днес трябва да е петия.
Отделно правя и други неща, свързани с това ми желание.... Но от около две седмици става все по-трудно и объркано. И желанието изглежда все по-невъзможно за изпълнение....вече не съм сигурна и аз дали го искам толкова силно. Много страдания и обрати започната да се случват... Преди няколко дни сънувах нещо неприятно за мен и още сутринта ми се стовари на главата...
Дали точно това не се опитва да ми подскаже Вселената? Че не е правилно за мен и затова става все по-трудно и трудно?
Желанието ми е свързано с друг човек?
Не знам какво да правя, изключително объркана съм?
Може би трябва да говоря с моя Висш Аз?
Знам, че изпитанията ни правят силни и ги получаваме, за да извадим поуки от тях... Дали трябва да спра всичко и да оставя нещата така?

Благодаря ви много!

Общи условия

Активация на акаунт