Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!   bouquet Изключително прекрасна тема!

Аз също от дълго време се опитвам да контролирам и използвам подсъзнанието си, но ми е много трудно. То е много, много дълбоко в нас. С положително мислене съм разбрала, че при мен не се получава. То пак е в съзнанието, а не в подсъзнанието. Просто ми помага да се чувствам добре, да преодолявам по-лесно трудностите, да имам повече търпение, но да влияе на събитията...едва ли. Въпреки всичко вярвам че, ако успея да разбера какво се крие в подсъзнанието ми и го провокирам по някакъв начин да излезе наяве, то ще ми даде свобода, ще ми покаже пътя, по който трябва да вървя, за да се усъвършенствам и за да постигна това, за което съм дошла. Нищо, че това усъвършенстване е свързано с голяма болка.

Вярвам, че всеки човек може да направи връзка с подсъзнанието си. Аз понякога успявам, но отдавна не ми се е случвало. Ще ви споделя аз какво правя. Визуализирам подсъзнанието си като ангел - хранител, който е винаги до мен, предпазва ме от лоши неща и ме побутва към правилния път, ако прекалено много съм се отклонила от него. Вечер преди да заспя го моля да ми даде знак в съня ми относно въпрос, който ме вълнува. Често го получавам, обикновено го чувам просто като глас в съня. А не сънувам човек примерно, който ми го казва. Много е интересно. Разбира се, не се получава още първата нощ. Но трябва да сме упорити и всяка вечер да го призоваваме. Ще ми е интересно да разбера дали някой друг го е правил и дали по същия начин получава отговора.

# 406
  • на последния етаж
Ето една техника Simple Smile

КАК ДА ПРОДАДЕМ ИМОТ(и ПРОДАЖБА НА ВСИЧКО)!!!

Вземете снимка на къщата, апартамента(изображение на това, което искате да продадете), начертайте  диагонално  една дебела линия и пишете с големи букви на дясно:
ПРОДАДЕНО.
Поставете снимката в източния сектор на дома си. Методът е стар , доказан и много ефективен. Всички, които работят с недвижими имоти много успешно го използват . Между другото, това е  начин за продажба на всичко.
Благодаря, dea 555!
А има ли подходящ момент, когато да поставя снимката (например нарастваща луна)? И също трябва ли да напиша на снимката търсената цена?
Още веднъж благодаря!  Hug

# 407
Лита
Би трябвало да е на растяща луна, но аз го направих тогава когато усетих, че искам и го усетих със сърцето си. Но ако нещо те притеснява го спази...
Ето един линк с много такива ритуали, но тях не съм изпробвала Simple Smile

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2958.0

Успех и много прегръдки за всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 408
Здравейте,тъкмо сте на тема ритуали,да вляза и да ви питам за ритуала за канене на ангели.Темата е изчерпана и ме посъветваха да пиша тук.За да не прекъсвам веригата имам 3 свободни покани,аз чакам да ме посетят на 24-ти,има ли желаещи и все още правили се този ритуал?Ще бъда благодарна някой  правил го да сподели  Simple Smile

# 409
  • София
Здрасти svetla_80, моля те прати ми на лични, ако още имаш покана Simple Smile

И на мен ми е любопитно защо темата така внезапно е спряла.

Чета една книга на ученик на Норбеков (естествено ако не прочетеш внимателно, може лесно да се заблудиш, че е негова или в съавторство, ама тц), та там за улеснен подход за връзка с висшите форми на аз-а (или висши сили, ба ли га), мимоходом се споменава, че просто може да потърсиш "личния си ангел". Тва е няква странна метафора за мен, но още не съм чела достатъчно, за да си я обясня добре.

# 410

Чета една книга на ученик на Норбеков (естествено ако не прочетеш внимателно, може лесно да се заблудиш, че е негова или в съавторство, ама тц), та там за улеснен подход за връзка с висшите форми на аз-а (или висши сили, ба ли га), мимоходом се споменава, че просто може да потърсиш "личния си ангел". Тва е няква странна метафора за мен, но още не съм чела достатъчно, за да си я обясня добре.
Привет, момичета   bouquet Отдавна не съм писала  Crazy
Аз просто попитах, поисках да узная името му. Пуснах си едно клипче "Медитация с ангелите" на Д.Върчу мисля, че беше. И в един момент на унес чух името му. И на други въпроси съм получавала отговор така- питам, отпусквам се, изпразвам главата си от всичко и точно в миговете преди да заспя  изниква в главата ми  Simple Smile

# 411
  • София
Мерси, ще го пробвам това, че главата ми е тооолкова пълна с въпроси  Crazy А по-лошото е, че понякога е пълна и с отговори, от които нямам идея кой е правилен и кой да избера  Mr. Green

# 412
  • София
Здрасти svetla_80, моля те прати ми на лични, ако още имаш покана Simple Smile

И на мен ми е любопитно защо темата така внезапно е спряла.

Здравейте момичета,
и аз тъкмо щях да споделя, че темичката ни се нуждае от размърдване...повечето момичета ги няма,
Рози, къде изчезна????????

И сега да споделя, тези ужасни, типично човешки качества, като завист, гняв, раздразнителност, пак се появиха снощи в мен. И сега хем ме е яд на себе си, хем и на човека до мен, че ми ги предизвиква.
И изобщо едно усъвършенстване......мани, мани.... Confused

# 413
  • София
wild flower, от всичко прочетено и опитано досега тактиката май е да се научиш да ги контролираш, т.е. даваш си време за ядосване/раздразнение/прочее  Twisted Evil после го пускаш да си ходи (след като си се наядосвала порядъчно) и се връщаш към стабилно състояние. Аз пробвам това засега с ТЕС да го правя и хоопонопоно, не съвсем успешно, но за по-ежедневни ситуации ми върши работа и чувствата не ме завладяват за цял ден от най-дребното нещо... Ако не друго, поне не заема толкова време Simple Smile

Но вчера имах ситуация, която тотално ме изкара извън нерви и контрол и не успях да се възстановя до вечерта, просто ходех като пияна... Легнах рано, наспах се, днес историята ми е като мъгла (което пак е постижение, че аз съм способна с месеци и повече да се връщам към едно и също)  Blush

# 414
  • Балчик-Сливен
phil,сподели,моля те,коя е книгата!

# 415
  • София
Школа за мързеливци: Всички начини за енергийна защита по системата Жим Лам

Тва е втората част, първата не съм я чела, нямам спомен защо съм си купила направо втората пролетта. Учението изглежда много интересно, но книгата за мен е ужасна, твърде много ала-бала, неуточнени неща, а упражненията (има физически упражнения) в повечето случаи не се разбират добре. За съжаление не откривам много инфо за Жим Лам на български, а руски не знам.

# 416
Здравейте.Чета старите теми и се сетих за една моя история.Става въпрос за това,че когато нещо не става така както искаме то е само за наше добро.Историята:трябваше ми документ от Инвестбанк и след няколко ходения до офиса,все нещо се проваляше и накрая супер изнервена реших да отида до друг офис.Аз ли се обърках,кой ме обърка не знам но вместо в Инвестбанк влязох в Пощенска банка(при положение че знам че там е пощенска,и все пак като влизах си мислех че е инвестб.)Е това объркване ми донесе 120 лв. за които аз дори не подозирах че имам.Стоят и ме чакат от 2007 Laughing

# 417
Здравейте,тъкмо сте на тема ритуали,да вляза и да ви питам за ритуала за канене на ангели.Темата е изчерпана и ме посъветваха да пиша тук.За да не прекъсвам веригата имам 3 свободни покани,аз чакам да ме посетят на 24-ти,има ли желаещи и все още правили се този ритуал?Ще бъда благодарна някой  правил го да сподели  Simple Smile

Здравей, би ли ми обяснила за този ритуал. Благодаря

# 418
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пък снощи влязох в един магазин да се купя шише боза и ..понеже било последно шише продавачката ми  каза:Подарявам ти го.... LaughingА малко преди това  вечерта се въртях на спирката на гарата ,за да си хвана автобуса за в къщи  и един господин ми даде дневната си карта подарък LaughingМалки жестове, но сърдечни.. Heart Eyes

# 419
didiela
Това е страхотно окуражаващо. Говори,че все още има добри хора, такива които правят жестове. Предполагам всички знзете какви хора има не му трябва ама няма да го даде ужасни са......
Всички трябва да се стремим поне по един жест да правим да ден, към някой Simple Smile
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт