Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 355
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
облачето хей
Аз не мисля, че някой който е попаднал тук и решил да пише трябва да се извинява. Щом си тук и си го почувствала така, значи си на правилното място... така че добре дошла от мен   bouquet
Всички момичета тук са страхотни и положителни Simple Smile

Аз искам и друго да споделя с вас. Вярвате ли в символиката на бенките?
При мен се случи нещо интересно. Една бенка ми избледня и почти изчезна, но се появи друга на  различно място. Чела съм за символиката на бенките, че лявата страна е щастливата за жените а дясната за мъжете. На мен ми се появи от лявата. Когато се случи да ти изчезне бенка, означавало, че този проблем вече е изчистен. Съдбата се е намесила.... От една страна ми се иска да го тълкувам така, но от друга гледам и здравословно...
Много спокоен и положителен снежен ден Simple Smile Nature Snowman Nature Snowman smile3531 newsm46

# 466
Не бях чувала това за бенките.
Ако е вярно, би трябвало да преливам от щастие, защото имам много бенки ( и от ляво, и от дясно обаче.)

# 467
облаче  Hug
Добре дошла отново  bouquet
Не беше писала скоро, а ти си май една от първите Heart Eyes
Тогава аз все още четях и не се включвах, но съм изчела всичко....

# 468
 О, момичета  Rolling Eyes Нито съм нападнала Светла, ни настоявам да прави каквито и да е риатуали  Peace Аз самата спрях всички напоследък, с изключение на молитвите и разговорите с Вселената. Просто исках да подчертая, че е по-важно не какви ритуали правиш, а как гледаш на света и на себе си, как мислиш и възприемаш живота. Аз също съм получавала много съвети от момичетата в темата и съм изключително благодарна   bouquet Усетих в поста на Светла някакъв суеверен страх и исках да го разсея  Hug
 Колкото до конкретния ритуал с Ангелите, няма обсолютно нищо тъмно и недобро в него  Laughing Напротив- тогава посрещнах светлината в дома си и душата си и в този смисъл не са си тръгвали от тогава  Simple Smile
 А за бенки- и аз имам куп навсякъде  Flutter

# 469
Лили, Деа, благодаря ви!  Hug
Да сте живи и здрави и всичко най-добро на всички!   bouquet

# 470
  • София
Не бях чувала това за бенките.
Ако е вярно, би трябвало да преливам от щастие, защото имам много бенки ( и от ляво, и от дясно обаче.)
Аз също имам много, но никой лекар не смята, че са белег на щастие. След някои процедури за прочистване на организма забелязах, че една част са изчезнали. Така си направих заключение, че освен след изгаряния от прекомерно излагане на слънце, бенките се появяват и като знак, че нещо в организма не е както трябва. ooooh!

# 471
july1993
След някои процедури за прочистване на организма забелязах, че една част са изчезнали.

Може ли да споделиш какви са тези процедури за прочистване на организма. Искам и аз да пробвам. Ще съм благодарна ако споделиш

# 472
july1993
След някои процедури за прочистване на организма забелязах, че една част са изчезнали.

Може ли да споделиш какви са тези процедури за прочистване на организма. Искам и аз да пробвам. Ще съм благодарна ако споделиш
Да , да - сподели . Чувала съм за 20 дни пиене на дистилирана вода по 600мл. на ден по Дънов  newsm78 newsm78

# 473
Аз пък знам че не е хубаво да се пие дестилиран вода. Питайте някой доктор или аптекар - че не помня точно обяснението.

# 474
  • София
Не, за дестилирана вода не знам, от няколко месеца си правя чай от една билка - по 2л на ден и пих сок от червено цвекло, моркови и ябълка. Сауната също ми действа добре.  Simple Smile

# 475
  • По света и у нас
july1993, как се казва билката, която си ползвала за прочистване на организма?
Благодаря и хубав ден! Simple Smile

# 476
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Искам да помоля за малко помощ, четох, четох и съвсем се обърках с този лунен календар. Искам да си направя списък с желания, но не мога да се ориентирам от кога настъпва новолунието. Според мен е на 10.02.2013 - 09:21ч. Правилно ли съм се ориентирала?
Предварително благодаря и ви пожелавам много успешна седмица  bouquet

# 477
А относно картата на желанията. Аз също си направих такава с голямо желание, но все още няма резултат. Очаквам го с голямо нетърпение....Simple Smile При вас кога за почнаха да се сбъдват желанията?

july1993
Много обичам настъргано свекло, морков и бяла ряпа.... предполагам че това може да замести сока... понякога слагам и ябълка  Party Hug Peace smile3534

# 478
  • София
Ами аз октомври или ноември правих карта, някои по-общи неща почнаха да стават, но не и тези, които са ми най-важни... замислих се дали правилно съм ги формулирала впоследствие и май не съм. Искам да кажа, че тези, които ми идваха безрезервно от сърцето търпят напредък, а при другите, където "мамя" себе си, засега нищо не се случва Simple Smile

# 479
Какво представлява тази карта?

Общи условия

Активация на акаунт