Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 352
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
 Аз си правих карта на желанията на Новолунието в Овен миналата година. Сега като се замисля някои са се сбъднали, други-не. Истината е, че поне за себе си съм стигнала до следния извод- няма значение как, кога и по какъв начин пишеш/формулираш/пожелаваш желания. Въпросът е желанията да се пожелават спокойно, с лекота и увереност, че Вселената ще се погрижи да получиш най-доброто, да "пуснеш" желанията,  да се освободиш от нетърпението и очакването, и от вкорененото усещане, че щастието по някакъв начин зависи от сбъдването им. Да си щастлив и удовлетворен въпреки и без тях. Има сума статии по въпроса, четох, в началото изобщо не ми се получаваше  Mr. Green И до ден днешен не ми се получава за някои от желанията и разбира се точно те не не се сбъдват  Simple Smile

# 481
В подкрепа на постинга на shiningsmile ще добавя само, че всичко, което съм искала, съм получавала в момента, в който го забравя, спре да ме вълнува, не го очаквам трепетно, не го мисля и ми пада от небето.  Grinning Със и без писане на желания. Моментът на освобождаване явно е важен и той е основната спънка обикновено. Само едно, единствено желание ми зацикля във времето. Осъзнавам, че ми е безкрайно трудно да не го мисля все още. И другото осъзнавам, ама на, човещинка! Mr. Green

# 482
На мен писането на желанията и ритуалите напоследък все повече ми прилича на "любовните" истории.
Гониш, гониш, и накрая като ти писне, и си казваш: Ооо, я си гледай работата!
И телефонът скоро прегрява.
Тъпото е в случая, че понякога наистина вече не ти се иска да продължаваш с въпросния човек.
Така е и с желанията. Наскоро вдигнах ръце и скоро след това осъзнах, че изобщо не искам едното си материално желания, ама просто нали е нормално да имаш като другите, айде и аз да не остана по-назад  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иска ми се да елиминирам самото гонене от картинката на желанията, обаче явно не съм още толкова мъдра.
Наскоро открих книгите на Вадим Зеланд, има нещо там, още преценям, но първата ми хареса.

# 483
На мен ми е най-трудно хем да не го мисля, хем подсъзнателно да вярвам, че ще се случи.
Пробвах със снимка на бебе, сънувах даже, че ще имам момиченце на два пъти.
Оказа се, че наистина е щяло да бъде....ама щеше да бъде.
Сега малко се чувствам като в онази поговорка: "Аз ли криво ти се молех боже, ти ли криво ме разбра."

# 484
  • София
Отвличане на вниманието му е майката май. Научаваш се да го вярваш, откриваш в какво си убеден и се насочваш към друга цел, която да ти подтисне съзнателното мислене за първата... Като го докажа, ще докладвам  Laughing

# 485
Отвличане на вниманието му е майката май. Научаваш се да го вярваш, откриваш в какво си убеден и се насочваш към друга цел, която да ти подтисне съзнателното мислене за първата... Като го докажа, ще докладвам  Laughing
smile3521 Това работи при мен на 99 процента. Единият процент е обяснен в горния ми постинг.

# 486
Щом при всички действа едно и също или по точно едно и също пречи за сбъдване на желанията е повече от ясно трябда да се оттърся от тази вглъбеност. При мен е по същият начин....толкова нямам търпение да се случи нещо, че по скоро го прогонвам от колкото да го привичам. моята карта на желанията я направих преди месец два с огромно жеание и любов. Всяка една сложена снимка е сложена с огромна любов и мечтание. Сложиа съм я в моята вълшебна кутия да си отлежава....аз знам и вярвам, че Вселената мисли за мен и знае кое и как е най добре да стане. Подкрепям по горе написаните постиве и съм на мнение че всичко, което сте написали е точно така Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 487
 Напоследък Вселената е доста щедра към мен, но наистина за сериозните желания е трудно да успееш да се абстрахираш. Освен това знам, че имам и подсъзнателни блокажи, които пречат на някои неща да се сбъднат и работя върху тях. Моето предизвикателство е в любовната сфера  Joy Специално за това много внимавам да не обвързвам желанията си с конкретен друг човек- защото когато си мислим, че нещо е най-добро за нас, то често не е. И освен това нямаме право да нарушаваме свободната воля на друг човек и да се опитваме да го "накараме" чрез някакви желания и ритуали да направи нещо, което на нас ни се иска.
 buttinsky, струва ми се, че изпитваш вина- недей !!! Вината е много саморазрушително чувство, изключително  е вредно, а и не е оправдано- ти нямаш вина, за случилото се  Hug За желание като твоето няма как да махнеш с ръка и да кажеш м**ната му. Както и да мислиш, колкото и позитивен човек да си, ужасни неща се случват. Важното е, че продължаваш да се бориш за мечтата си  Hug

# 488
  • Русе
На мен ми е най-трудно хем да не го мисля, хем подсъзнателно да вярвам, че ще се случи.

Детето е чудо,вселена - нещо невероятно. Възможност да погледнеш на света от неподозиран ъгъл. Огледай се,около теб има сигурно деца. Докосни се до техния свят. Помогни на близък с дете. Всеки има нужда за час да отдъхне за час от 24 часовата грижа.

# 489
Докато бях в София за стимулациите, останах за този период при едно наше познато семейство с две дъщерички. Много ми беше приятно да се занимавам с тях и усмивката не слизаше от лицето ми. По-малкото все ми буташе една кукла-бебе в ръцете. След като разбрах, че съм бременна, си мислех, че тези деца са ми оказали благотворно влияние и са помогнали на чудото да се случи.

# 490
Дълбоко вярвам, че силата на мисълта може да се насочва и да ни помага в постигането на желанията. Проблемът е, че понякога съзнателно или не изпълваме съзнанието си с ненужен товар, който само ни затормозява. Исе чудим какво става и защо не ни върви.. Докато се рових по темата днес, попаднах на една статия http://saznanie.newage.bg/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4-%D1%84% … D0%BD%D0%B8%D0%B5 , която ми беше много полезна за осъзнаване на това. Би било чудесно да се отървем от ужасните емоционални блокажи, нали  Simple Smile

# 491
Момичета, днес реших да повикам своя ангел. Отпуснах се и изведнъж в съзнанието ми излезе името Ана, Дали това ми е ангела?????? ПОисках да говоря и да задам въпрос. Понеже взех много важни решения исках да питам на прав път ли съм. След това се видях, че се изкачвам по вити стълби в една кула -  много мрачна, с паяжини, мръсна, която изведнъж светна и се изпълни с цветя??????? Дали това е знак? И какво означава. Може би, че промяната е към хубаво? Дано!

Вие викали ли сте своя ангел?

bouquet  bouquet  bouquet

# 492
Момичета, днес реших да повикам своя ангел. Отпуснах се и изведнъж в съзнанието ми излезе името Ана, Дали това ми е ангела?????? ПОисках да говоря и да задам въпрос. Понеже взех много важни решения исках да питам на прав път ли съм. След това се видях, че се изкачвам по вити стълби в една кула -  много мрачна, с паяжини, мръсна, която изведнъж светна и се изпълни с цветя??????? Дали това е знак? И какво означава. Може би, че промяната е към хубаво? Дано!

Вие викали ли сте своя ангел?

bouquet  bouquet  bouquet

Калина, отговорите са в теб- ако усещаш, че това е името, значи е така  Hug Аз като извикам моя ангел, усещам енергия в тила, която после се разпростира по тялото ми Simple Smile

# 493
Как точно си викате своя ангел, аз никога не мога да видя и чуя нищо, имам проблем с отпускането нещо  newsm78

# 494
  • София
july1993, как се казва билката, която си ползвала за прочистване на организма?
Благодаря и хубав ден! Simple Smile
Илекс.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт