Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 76 630
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Привет и от мен,
не съм се включвала скоро, дори нямам много време за четене...
За себеси открих, че смехът е музиката на живота. Та така - откривам себеси - чрез смеха и музиката, и благодарността...
Понякога почти се докосвам до това, което винаги съм искала да бъда. Винаги съм знаела,че в мен винаги е било скрито нещо много истинско и красиво. Винаги съм искала да летя.... Сега почти се докосвам до мечтите си.
В последните страници стана въпрос за взаимоотношенията с другите.
Преди седмица видях истинската страна на  нещата - как стоят нещата с моите близки. Най-вече със сестра ми. Обстоятелствата налагат да прекъсна връзката си с нея. Сигурно никога не съм изпитвала по-голяма болка Sad А винаги съм я обичала.... Тъжно ми е, много.... Но все пак трябва да проявя егоизъм, за да мога да продължа напред newsm45
ОБИЧАМ ВИ

# 556
Ето защо е велик Чарли Чаплин, и не само заради това, де, но ми достави огромно удоволствие това, да прочета мислите му за живота.
Благодаря ри, Вела  Hug

# 557

Свалих си Юнг за символите ...

Може ли указание откъде, или ако не е твърде нахално - направо за линк, да помоля!   bouquet

# 558
# 559
Цитат
Обаче чувството за вина, което се опитват да ми вменяват не мога да го преглъщам повече.
Ето нещо по въпроса за вината, абсолютно ненужно и разрушаващо чувство според мен:
''Щом някой изрази по някакъв начин готовност да прояви чувство на вина, манипулаторите веднага се залепват за него и започват да смучат енергия. За да не попаднете под влиянието им, трябва само да се откажете от чувството на вина. Не сте длъжни да се оправдавате пред никого и не сте задължени никому. Ако наистина имате вина, можете да понесете наказание, но в никакъв случай не оставайте виновни. А на своите близки с нещо длъжни ли сте? Също не. Нали се грижите за тях по убеждение, а не по задължение? Това е съвсем друга работа. Откажете се от склон¬ността да се оправдавате. Тогава манипулаторите ще разберат, че няма за какво да се захванат, и ще ви оставят на мира.''Зеланд
Иоще малко''Чувството на вина непременно поражда сценарий на наказание, и то без да го осъзнавате. Съобразно с този сце¬нарий подсъзнанието ви ще ви доведе до разплатата. В най-добрия случай ще се порежете или ще получите леки на¬ранявания, или ще се появят някакви проблеми. В най-ло¬шия ще ви застигне нещастен случай с тежки последици. Ето какво прави чувството на вина. То причинява само разруше¬ние, в него няма нищо полезно и съзидателно. Не бива да се измъчвате от угризения на съвестта - така няма да си помог¬нете. По-добре постъпвайте така, че после да не изпитвате чувство на вина. А ако вече се е случило, безсмислено е да се измъчвате напразно, никой няма да спечели от това.''

# 560
# 561
  • София
Момичета, напоследък основният ми проблем не е че искам и не става, а че съм толкова объркана, че не знам какво искам Simple Smile Ама в най-най-буквалния смисъл. И преди малко си стоях и се взирах в телефона, молейки го да звънне. И понеже не знам защо искам да звънне телефона, го увещавах просто да го направи, независимо кой и за какво се обажда, само и само нещо да се раздвижи. И да е нещо хубаво. Примерно приятел или майка ми, че се е присетила  да речем. И взеха, че ми се обадиха. Не майка ми да ме пита как съм, а за интервю.  Party

Моля за палците ви утре в 9!  Hug Praynig

Пращам ви много любов!   bouquet

П.С.  Потвърждение на твърдението, че просто трябва да оставиш вселената да се погрижи. Simple Smile

# 562
phil
имаш от мен подкрепа Hug, и любов   bouquet
УСПЕХ! newsm10

# 563

phil
 И от мен успех  Hug Hug Hug newsm10 newsm10 newsm10

# 564
  • София
Благодаря ви! Странно е, че ме е страх да споделя с близки хора, а с вас ми е лесно. Първите не са ми на вълната, а и ако нищо не се получи, ще ме осъждат, вместо насърчение. Вероятно именно от този страх идват и суеверията да си мълчиш.

Като споменах Страх - нещо "откраднато" от Dreamland. Много ми хареса преформулирането на страховете в предизвикателства:

# 565

Като споменах Страх - нещо "откраднато" от Dreamland. Много ми хареса преформулирането на страховете в предизвикателства:

Точно от това видео имах нужда! Почуствах някакво освобождаване !
Благодаря! Hug

# 566
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521
Страхотно видео!!!!!!!!!!
Вчера в пристъп на безсилие и обърканост си купих книгата на Силва "Контрол на Ума" Метода Силва и почти я изчетох , някак почивствах се по -уверена , по-спокойна и някак по-лека знам ли ?!.
Може и да си въобразявам , но може и да съм права. Ще пиша подробности ако имам постижения. Hug Hug  bouquet  bouquet

# 567
Момичета, правилно ли установих, че луната е без курс на 10-ти от 9:20 до 23:19? Rolling Eyes

# 568
  • Бургас
phil имаш и от мен newsm10 за утре. И нека стане най-доброто за теб.

# 569
На Вела и phil едно голямо БЛАГОДАРЯ за полезните материали!!!  bouquet И разбира се  стиснати палчета на phil за интервюто!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
bilqnita, в очакване съм да споделиш личните си постижения с метода Силва. Отдавна се интересувам от него и много ми се иска да посетя семинар, за да усвоя онова, което е написано в книгите, защото сама и само четейки и следвайки инструкциите нещо не успявам да постигна резултати.  Sad Всъщност успях преди година (май бях писала преди време за това), но той е толкова дребен и смешен, че не бих могла да го отчета като някакъв успех. Може би само като първа стъпка, ама на - не мога да направя втората.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт