Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 673
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
A нужно ли е да им падат шишовете?
*nin4eto* от колко време е твоята? Доволна ли си? А на сестра ти?

# 346
  • Русе
Желателно е определено. Долу основно слагам тави и тенджери и айде за тенджери много не пречи, за тавите сякаш повече. Горе се редят предимно чаши, чинии, малко съдове, долу отпред чинии, отзад тави тенджери. Но пак зависи от разположението на шишовете.

Даже не съм гледала това като купувам, добре, че съм уцелила да падат.

# 347
A нужно ли е да им падат шишовете?
*nin4eto* от колко време е твоята? Доволна ли си? А на сестра ти?

Имам я от по-малко от месец,за момента да чукам на дърво много съм доволна.Нямам никакви забележки,определено често свалям шишовете и там нареждам халби от бира,буркани,тенджери......каквото имам и зависи колко са големи посудите.Горната кошница се регулира (за бялата не съм сигурна има ли я тази екстра).Голям кеф е да имаш такава помощница  Mr. Green

# 348
На моята Беко и падат шишовете, но е голяма, може би на малките няма такава опция  Simple Smile

# 349
  • Варна
Ето днес научих още нещо , да гледам дали падат шишовете или не
вече тотално ще го побъркам мъжа ми  Mr. Green
5 пъти ходим и се връщаме без уред точно защото не се доверявам на конултанти ,а на вас хората които
вече ползват миялни !
само знам че марката при мен ще е Беко ,но модела ми е мъгла , трябва да е 45 см мястото ми не позволява по -голяма ,а от два дни си блъскам главата дали да е вградена
бях се засилила на купувам като на Нинчето ,сивото Беко но заради липса на функцията защита от преливане отново се спрях , кухнята ми е на ламинат и затова !
сега кажете ми , тези дето се вграждат трудно ли се монтират или ако нещо се наложи да се издърпа машинката сигурно няма как да стане ако не се демонтира newsm78
освен това отвън се слага вратичка , не става ли после някак си тежка вратата на миялната , извинявайте че задавам глупави въпроси , но идея си нямам , а мъж ми чака аз да си реша и ако после съжаля за избора си ще ми мърмори
и мислите ли че става грозно ако фурната е вградена , съдомиялната не е ?

# 350
  • Sofiq
Новите модели на Беко пише, че нямат защита от преливане но всъщност  имат такава фабрично по подразбиране. Според мен по-добре за вграждане. Няма никакъв проблем да се вади при необходимост и изглежда в пъти по-естетически. Разбира се зависи от това как изглежда и кухнята като цяло. Колкото до шишовете - наистина е в важно да се свалят защото много често се налага. Дори при чаши с високо столче например горе трябва да се наклонят шишовете, иначе не се събират.

# 351
Аз имам вградена - предпочитам ги. Няколко пъти се наложи да се размонтира и беше на ремонт. Няма проблеми за това. Декоративната вратичка отпред - моята сдаде багажа след около 8 год. употреба и се наложи да купувам такава на Горение допълнително. Не тежи прекалена. Тези уреди са съобразени с това, че се окачва врата към тях. Струваше доста, но съм много доволна. Мисля, че вградените съдомиялни са по-скъпи от другите, но ако греша някой да ме поправи. По-безшумни са при всички случаи и изглеждат по-добре и по-компактно в кухнята. Като равносметка препоръчвам вградена съдомиялна и не бих си взела вградена пералня например, тъй като на моята пералня постоянно стои вратичката отворена, за да се проветрява, а това на един вграден уред в кухнята няма да е красиво.

# 352
Ох...сега и шишове...  Crazy Дано все пак избраната от мен DIN 5833 да е с падащи шишове и действително да има защита от преливане  Crazy

# 353
  • Варна
Последно май ще се запътвам към магазина да видя тази на живо
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680554/P11110301~1/Sadomiy … ane-BEKO-DIS-5530
но ако съдя по цифрите кой знае колко е стар модела
има и такива дето са 6530....и т.н.

# 354
  • Sofiq
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680554/P11110301~1/Sadomiy … ane-BEKO-DIS-5530

Не е стар модела - напротив. Идеален е този модел  Peace

# 355
  • Русе
Направо перфектен.

# 356

Точно това щях да пиша,идеална е!
Има си абсолютно всичко,включително и отложен старт  Heart Eyes
Ниска консумация, за пълно вграждане...какво повече да иска човек  Crazy

Само се чудя,защо тези за 12 комплекта не са ги доизмислили да си имат всичко  Thinking

# 357
  • Русе
Елфичка, моята старата беше такава, даже 8 програми имаше, накисване, ... абе всичко. А после като тръгнах да търся голяма, даже отложен старт нямаше. Та айде друга марка, изневерих си Simple Smile. След два месеца точно пуснаха с отложения старт. Виж провери пак за аквастопа. Знам, че може да се сложи допълнително, то е някакъв накрайник на маркуча май. Ако струва 20-30 лв, може би си заслужава.

# 358
В един друг сайт пише,че има аквастоп.
http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-mashini-c3171/beko/din-5833 … 484/opisanie.html

Четох някакво по-старо мнение от форума,че имало:

"аз имам същата 5833 не е монтирана, продавач-консултантът обясни ,че със сигурност има защита от преливане, обясни на мъжа ми  в какво точно и къде е точно тази защита. Аз неможах да чуя, защото  синът ми обикаляше между уредите като фъртуна."

Каквото и да е,тази ще е.Просто не искам друга марка.Дано не се разубедя нещо  Crazy

# 359
  • Sofiq
И ние сме с този BEKO DIN 5833 - Страхотна е! Нямам никакви забележки да чукна на дърво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт