Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 545
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Зеленият не съм ползвала за да ги сравня, но от оранжевия съм супер доволна . 3-та тубичка  ще привърша скоро. Не го сменям за друг за сега  Heart Eyes Околоочния  наскоро от ДМ го взех. Странно  newsm78 Може да не е бил наличен когато си проверявала. Сигурна съм, че го има  Peace

# 31
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да каже мнение за пигментите на Есенс? Стават ли?Или препоръчайте други..

# 32
Аз околоочен крем използвам за превенция от фини линии,а не за да ги премахна,ако искам това,би следвало евентуално да платя трицифрена сума. Peace

# 33
  • София
Зеленият не съм ползвала за да ги сравня, но от оранжевия съм супер доволна . 3-та тубичка  ще привърша скоро. Не го сменям за друг за сега  Heart Eyes Околоочния  наскоро от ДМ го взех. Странно  newsm78 Може да не е бил наличен когато си проверявала. Сигурна съм, че го има  Peace

Благодаря ти. Ще си взема и аз оранжевия сигурно, в момента привършвам едно измиващо сапунче на Лъш, и ще сменя с този гел за разнообразие. И за околоочния ще се огледам.

# 34
Здравейте bowuuПредварително се извинявам че не пиша по темата,но никъде не открих форум за БИОТЕРМ  Sad Искам само да попитам някой взе ли си най-новия им крем за стягане на тялото и има ли ефект?Аз си го взех вчера,дадох 87лв и честно казано исках да намеря поне още един човек,който има същия крем,за да си споделяме BlushЕто го въпросният крем- Мерси преджарително Heart EyesИначе и аз съм голям фен на ДМ и Лили,последното нещо което си взех е антицелулитния гел-крем на Балеа и е страшен newsm10

# 35
  • Велико Търново
Да се запиша и аз в новата тема Wink Мацата,благодаря  bouquet
Купих си капсулите с анти-ейдж ефект на Балеа/жълтите/,не че очаквам чудеса от 5-6 броя,но да видим Wink
Околоочният контур ми е слабо място Confused и аз като Лодси нямам тъмни кръгове,но бръчици около очите-досега не съм открила ефективен крем,мисля вместо нощен да използвам масла -от жожоба,пшеничен зародиш,арганово....а сутрин-Веледа с нар Peace
От ДМ си взех и душ-гел пилинг на Алверде с коксови стърготини и лотос-доволна съм Peace

# 36
  • Стара Загора
Този пилинг на Алверде за мен е голям боклук, както и един душ гел с ягода и босилек или нещо такова. Много бързо се сгъстиха, а пилинга не искаше да излиза от тубата. Повече нищо тяхно няма да взема.  ooooh!

# 37
  • Велико Търново
Аз,тази вечер го ползвах за първи път,ще видим как ще е с времето Wink
А доволна ли си от друг пилинг гел ? Преди ползвах на Лаура Вандини,но ми се искаше да сменя с нещо друго Thinking

# 38
Да се запиша и аз в новата тема Wink Мацата,благодаря  bouquet
Купих си капсулите с анти-ейдж ефект на Балеа/жълтите/,не че очаквам чудеса от 5-6 броя,но да видим Wink
Околоочният контур ми е слабо място Confused и аз като Лодси нямам тъмни кръгове,но бръчици около очите-досега не съм открила ефективен крем,мисля вместо нощен да използвам масла -от жожоба,пшеничен зародиш,арганово....а сутрин-Веледа с нар Peace
От ДМ си взех и душ-гел пилинг на Алверде с коксови стърготини и лотос-доволна съм Peace
На Веледа кремчето какъв ефект има?

# 39
  • Велико Търново
Чела съм много добри отзиви за него-намалява бръчките, тъмните кръгове и подпухването около очите,но тепърва ще си го купувам Peace

# 40
  • Стара Загора
Аз,тази вечер го ползвах за първи път,ще видим как ще е с времето Wink
А доволна ли си от друг пилинг гел ? Преди ползвах на Лаура Вандини,но ми се искаше да сменя с нещо друго Thinking

Друг такъв продукт не съм ползвала, защото като цяло рядко си правя пилинг на тялото.
Но съм много доволна от захарния ексфолиант с мед и мляко (на Орифлейм).  Heart Eyes Като цяло всичко от серията ми е любимо.

(На Лаура Вандини имах лосион и ми беше любим. Предния ден гледах журнала на ДМ и имаше в комплект с душ гел, но в момента имам доста такива продукти и ще се въздържа.)

# 41
  • Велико Търново
Благодаря за споделеното  bouquet

# 42
Чела съм много добри отзиви за него-намалява бръчките, тъмните кръгове и подпухването около очите,но тепърва ще си го купувам Peace
Сега се разрових за него, но ми идва силен, аз съм на 27г.

# 43
Всичко, което е био или натурално може да се ползва от всички възрасти. Стига да не го усещате прекалено мазно или запушващо пориte.
Аз ползвам само серии на Алверде за над 40 годишни, имам даже златната серия за над 50-60, а още нямам 30.

# 44
  • на последния етаж
Да ми препоръчате крем за ръце. От студа ръцете на мъжа ми се изсушават много - чак се напукват.

Общи условия

Активация на акаунт