Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 547
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Можете ли да препоръчате маска за лице за смесена кожа? За сега съм доволна от Нивеа, но ако има и други добри да пробвам.

# 46
  • софия
Лита, крема за ръце на Белеа с манго е много хубав и ухае прекрасно, попива бързо. Simple Smile

# 47
  • на последния етаж
Лита, крема за ръце на Белеа с манго е много хубав и ухае прекрасно, попива бързо. Simple Smile
Благодаря! Ще взема една опаковка за проба. Simple Smile

# 48
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате маска за лице за смесена кожа? За сега съм доволна от Нивеа, но ако има и други добри да пробвам.

Хубава е затоплящата на Гарние

Чела съм много добри отзиви за него-намалява бръчките, тъмните кръгове и подпухването около очите,но тепърва ще си го купувам Peace
Сега се разрових за него, но ми идва силен, аз съм на 27г.

За кой крем става дума - на Веледа или на Алведре? newsm78

# 49
  • Габрово
Да ми препоръчате крем за ръце. От студа ръцете на мъжа ми се изсушават много - чак се напукват.
Щом чак се нацепва, май ще е по-добре нещо по-сериозно от тези на балеа.
Аз препоръчвам това: цък Simple Smile

# 50
  • София
По повод проблемите с ръцете в студеното време, да ви споделя че днес си взех един крем на Балеа, който е точно за изпръхнали от студа ръце. В промоция някаква е, и е само 1.19лв
Ето този е

Малка опаковка, подходяща за чанта, джоб и т.н.

# 51
Да докладвам за сенките на Катрис.За мен са добре,средно пигментирани,получава се добре опушен грим с тях.Имат накрая и нещо като кремообразна сянка за очертаване на горната и долната линия на миглите. Peace

# 52
Да ми препоръчате крем за ръце. От студа ръцете на мъжа ми се изсушават много - чак се напукват.

За този проблем аз ползвам този крем.  Peace

# 53
По повод проблемите с ръцете в студеното време, да ви споделя че днес си взех един крем на Балеа, който е точно за изпръхнали от студа ръце. В промоция някаква е, и е само 1.19лв
Ето този е

Малка опаковка, подходяща за чанта, джоб и т.н.

И аз си го купих с тази цел, много съм доволна! Simple Smile

# 54

Чела съм много добри отзиви за него-намалява бръчките, тъмните кръгове и подпухването около очите,но тепърва ще си го купувам Peace

За Веледа Peace

# 55
  • Бургас / София
Този душ гел ме заитригува http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/servlet/segment/bg_homepage/n … u_produkt_22.html отизиви ?

# 56
  • Стара Загора

Има доста ревюта, но на немски. Аз лично ползвам преводачката. Peace
Като цяло от душ гелове на съм впечатлена, дори и от по-скъпи. За този пише, че имал приятен аромат - в един блог "релаксиращ", а в друг - на горски плодове и т.н. Не изсушавал кожата и бил икономичен. Според мен лосиона след баня е задължителен обаче. Peace

# 57
  • Бургас

За Веледа Peace

Можеш да погледнеш Веледа с шипка.
Ползвам вече втора опаковка.
И аз съм на 27.  Grinning

# 58
  • Бургас / София

Като цяло от душ гелове на съм впечатлена, дори и от по-скъпи. За този пише, че имал приятен аромат - в един блог "релаксиращ", а в друг - на горски плодове и т.н. Не изсушавал кожата и бил икономичен. Според мен лосиона след баня е задължителен обаче. Peace
За 2-3 лева си заслужават душ геловете...Скъпите не ароматизират трайно, не че тези са трайни, но са много добри за цената си...Единствените трайни душ гелове, който съм имала са на Локситан..Трайността им е до 5 часа, но 33 лева ми идват много за душ гел Simple Smile

# 59
  • Стара Загора

За 2-3 лева си заслужават душ геловете...Скъпите не ароматизират трайно, не че тези са трайни, но са много добри за цената си...Единствените трайни душ гелове, който съм имала са на Локситан..Трайността им е до 5 часа, но 33 лева ми идват много за душ гел Simple Smile

33 лв и аз не бих дала. Най-скъпите душ гелове, които съм си купувала (по спомен и дано не греша), са на Тезори Д'Ориенте и Ив Роше. Те наистина миришат по-силно от обикновените, цялата баня ухае след тях и тялото леко. На Фрутини също са много добри и силно ароматизирани. Балеа не съм взимала досега по простата причина, че имам сигурно 40 нови у дома, купувани ей така, защото са ми харесали и не мога да опра до ДМ за такъв продукт.  Mr. Green Като цяло от средния клас дали ще е от 2, 5 или 10 май няма голяма разлика. Плащаш за марката в повечето случаи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт