Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 561
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас / София

Има доста ревюта, но на немски. Аз лично ползвам преводачката. Peace
Като цяло от душ гелове на съм впечатлена, дори и от по-скъпи. За този пише, че имал приятен аромат - в един блог "релаксиращ", а в друг - на горски плодове и т.н. Не изсушавал кожата и бил икономичен. Според мен лосиона след баня е задължителен обаче. Peace
За 2-3 лева си заслужават душ геловете...Скъпите не ароматизират трайно, не че тези са трайни, но са много добри за цената си...Единствените трайни душ гелове, който съм имала са на Локситан..Трайността им е до 5 часа, но 33 лева ми идват много за душ гел Simple Smile

33 лв и аз не бих дала. Най-скъпите душ гелове, които съм си купувала (по спомен и дано не греша), са на Тезори Д'Ориенте и Ив Роше. Те наистина миришат по-силно от обикновените, цялата баня ухае след тях и тялото леко. На Фрутини също са много добри и силно ароматизирани. Балеа не съм взимала досега по простата причина, че имам сигурно 40 нови у дома, купувани ей така, защото са ми харесали и не мога да опра до ДМ за такъв продукт.  Mr. Green Като цяло от средния клас дали ще е от 2, 5 или 10 май няма голяма разлика. Плащаш за марката в повечето случаи. Peace
И аз съм вманиечена на тема душ гелове и лосиони  Mr. Green. На Фрутини и на мен много ми харесват, пробвала съм почети всичко и реших да опитам тези на ДМ от скоро и съм доволна Simple Smile

# 61
  • Стара Загора
Дами, дали тази колекция ще я внесат тук?

http://buntewollsocke.blogspot.com/2012/12/catrice-siberian-call … ited-edition.html

Много ми харесаха първите сенките - C01 Here, Take Your Gear.  ooooh!

# 62
  • София
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151279285094911&set … ype=1&theater

Тези сенки им ли ги при нас?

Ох аз харесах и трите цвята сенки, които е показала Ивчето Rolling Eyes

# 63
Оффф и аз харесах всичко почти. ShockedАко я внесат ще взема лака и един руж и една сянка най-малко. ooooh! Laughing

# 64
  • Бургас / София
Скоро няма да се сдобия с душ гелът със смокиня и шоколад  ooooh! . Никъде го няма, ама си купих душ лосиона с къпини, страхотен е  Heart Eyes . Взех си и хидратиращият крем с витамини, много добре хидратира, толкова колкото крем от висока класа, като Шисейдо  Peace .

# 65
# 66
cityofangels ,кой е този хидратиращ крем с витамини. newsm78Не мога да си го визуализирам нещо...

# 67
  • Бургас / София
Този Simple Smile

# 68
По повод проблемите с ръцете в студеното време, да ви споделя че днес си взех един крем на Балеа, който е точно за изпръхнали от студа ръце. В промоция някаква е, и е само 1.19лв
Ето този е

Малка опаковка, подходяща за чанта, джоб и т.н.
точно за този концентрат говорих в предишната тема,че ми оправил ръцете а бяха вече почти на фаза лющене

# 69
cityofangels bouquet

# 70
  • Бургас / София
Попива, хидратира и прави кожата гладка какво повече да иска човек за 5 лева Simple Smile

# 71
Момичета, Балеа имат ли някаква нова серия с бял шоколад или съм си го внушила?
От няколко седмици я издирвам и нищо няма. Вече се чудя дали не съм си я измислила Simple Smile

# 72
# 73
Значи не е илюзия Grinning А тази серия пристигала ли е при нас изобщо?
Иначе виждам разни сетове на Алверде с ягоди и тн., но този не съм го срещала никъде до сега.

# 74
  • Стара Загора
Момичета, Балеа имат ли някаква нова серия с бял шоколад или съм си го внушила?
От няколко седмици я издирвам и нищо няма. Вече се чудя дали не съм си я измислила Simple Smile

Аз бях пускала снимки миналия месец и питах за тях, ама явно няма да ни огрее.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт