Домакини - 2

• 31 246
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Олелееее,Лусс!!! Joy
Опулих се здраво докато не прочетох за какъв фитнес става дума. Laughing
Още се смея!Ей,ще ни цитират накрая в Смешките на форума.

Студено е и стоя с дребната в къщи.Можехме да излезем за малко,но нещо ме домързя и докато мързелувах подредих две чекмеджета.Сега ме е яд,че не изкарах детето на въздух! Close

# 646
И аз днес не съм я извеждала.А в момента валят едни красиви парцали...тихо е...улиците са затрупани...нищо не минава да чисти...отвреме навреме се чува псувнята на някой шофьор...  Joy

П.С. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5423091  значи съм адски красива  Sunglasses

# 647
  • Бургас
snow angel подозрително отсъства.
Някой знае ли нещо по въпроса?
Тя в коя отчетна пишеше?

# 648
  • ул. "Мечтание"
snow angel подозрително отсъства.
Някой знае ли нещо по въпроса?
Тя в коя отчетна пишеше?

Бременни Януари 2013.
Но не съм видяла да се е похвалила. То и й е раничко още. Дано да са добре с бебче!  Praynig

# 649
  • UK
Лусс абе newsm78 за 1 път чувам за такъв фитнес  Joy Ама и ти, налапа се Mr. Green и айде на фитнес hahaha
Аз съм егатиии кукутУ #Silly реших да се оплескам с една маска Crazy с мед, ама не само на лицето, амиии, тоя път реших да вкл и грациозната си шия Joy че и деколтето ooooh! И кво тъкмо я наклъопах по др части и забелязвам с крайчеца на очото си, че съм на петна започнала да ставам, докат се измия набързо заприличах на петнист червен домат   Joy ужасТ  ooooh! Са съм се въоръжила с едно огледало и се зяпам през 2 минути избеляли туй чудо ooooh! Ооох аз от красотна да са прая Flutter беля си докарах #2gunfire #Cussing out hahaha

# 650
Аз мед за маска не ползвам, изприщвам се по същия начин и ставам твърде забележима. Joy И киселото мляко по същите причини е зачеркнато от средствата за заблуда на мъжа.  Mr. Green

# 651
  • UK
Аз на лицето си правя Heart Eyes не бях вкл др части само и вече  Crossing Arms няма и да ги вкл с меда де hahaha А с кисело мляко и то много редовно си правя, защо да не си, то няма алергени сякаш в него newsm78
Ох хора, мъжа ми се обади в офиса им, те са на 11 етаж се усетило яко земетресение, аз съм на нисък  етаж Rolling Eyes и нищо не съм усетила Rolling Eyes Така ме е страх, а и като се мръква сега (докат се прибере Embarassed) още по-ме хваща страха Crazy Брррр

# 652
И аз нищо не съм разбрала, че и ние сме сами, а предния път доста се психирах. Но вярно, че по тъмно е доста по - кофти.

# 653
Ама момичетаааааааааа............Спрете се да пишете като хуниииииииииииииии Mr. GreenНе смогвам да ви настигам,ейййййййй........Давам по памет,ама не обещавам много-много Mr. Green
Мари, Praynig HugНаистина силно се надявам всичко да мине добре и да сте на финалната права с усещане за победа!!!
ма14,имала си превъзходно изживяване,нищо че е коствало и някоя друга щета-то без съвсем нищо не стават тия неща с младите Убавци CrazyБеше ме попитала какви рецепти искам за сладкиши-КАКВИТО ДАДЕШ,ВСИЧКИТЕ ЩЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ,НАЙ-ВЕЧЕ ШОКОЛАДОВИТЕ WinkОт години насам...да не кажа цял живот,съм буквално пристрастена към шоколада и вкуса му.Так че,давай и не питай Hug
Луна,как е детенцето днес?
Нощни очи,аз относно здравословното хранене много съм се запалила и усещам,че с теб ще обменям много идеи  Heart EyesИ аз смятам,че едни имат нужда от едно,други-от друго.Всичко е строго индивидуално,но според мен човек трябва да се позовава на инстинктите си за всяко нещо.Ако усещам,че не ми се яде нещо,просто не го поглеждам.И обратно-щом ми се хапва нещо определено,просто го хапвам и това е...Не се замислям много-много.Омръзна ми всеки да ми намила за ползата от месото.То в днешно време,с всичкото това ГМО и хормони в него,едва ли има някаква положителна полза,но както и да е.
Ангелчето наистина се е позагубило.Да не се е обебила,а? newsm78
Отивам да къпя детето и ще гледам после да съм тук,че ми е много приятно с вас! Hug

# 654
И аз пак за Ангелчето проверявам, ама нъцки!
Ще вземе да ни изненада туй моме!  Mr. Green

# 655
  • Fort Worth, TX
Доколкото знам ще ражда в Селена, която е на един тротоар от нас, ама не върви да ходя и да разпитвам. Crazy Crazy

# 656
  • UK
Оооо ще имаме беби Heart Eyes в темата суперррррр  smile3534 Охооо тя мацката и  вмойта клиника била Crazy
Bitter(^_^)Moon  ми многУ сме активни бе мацко Mr. Green ко лошо ли е  Mr. Green Тъкмо ти подсигуряаме матриАл за четене в студените зимни нощи hahaha Кой каза шоколад? ОБОЖАВАМ го и аз Blush че и всичко дет се прави с него или от него, тъй че давайте рецептите тука Peace Hug

# 657
  • Пазете Гор
Абе дано да не звуча дърводелски, ама разговор за сутиени без картинки е малко като таратор без краставици и кисело мляко Wink.

# 658
Доколкото знам ще ражда в Селена, която е на един тротоар от нас, ама не върви да ходя и да разпитвам. Crazy Crazy
Тичай да питаш, дали една Сноуейнджъл не ражда при тях?  Mr. Green Joy

Bitter(^_^)Moon, детето си лежи и не смее да отвори очи. Аз в последния момент си пуснах отпуска до края на седмицата. Пък що не се сетих сутринта още, не знам.  

# 659
  • UK
Абе дано да не звуча дърводелски, ама разговор за сутиени без картинки е малко като таратор без краставици и кисело мляко Wink.

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт