Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 163
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, търся играта на Phineas & Ferb, но в Хиполенд я нямат. Не знам къде другаде може да я има. Засега съм проверила в Метро и Джъмбо. Ето за това става въпрос http://babyland.bg/en/detski-igrachki/4636-phineas-and-ferb-lcd-.html

В Hippoland,виждала съм тази игра там!

# 181
  • Пловдив
Благодаря skubi du, но както съм писала, там я нямат. Изчерпана е и не знаят кога и дали ще я получат преди Коледа.  Peace

# 182
# 183
  • Plovdiv
Спешно ми трябва информация за една играчка която е изчерпана в Хипо ,а тя е Colour Spieizer дизаинерско студио за бижута.Благодаря Ви много.

# 184
  • Пловдив
здравейте,
ние търсим 40 инчов телевизор самсунг, нов, на хубава цена, ако може серията es6100 нагоре? да сте срещали? около 1200 лв

# 185
Здравейте, интересуваме къде принтират цветно и ламинират А3, ако е в района около Военна болница, центъра още по-добре Simple Smile

Би Ю, в Копирен център "Дедал" /от ляво на БНБ/ще ти свършат работа, само имай в предвид, че работното им време е до 18 часа. Peace

# 186
здравейте,
ние търсим 40 инчов телевизор самсунг, нов, на хубава цена, ако може серията es6100 нагоре? да сте срещали? около 1200 лв
Този петък излязоха новите промоции и в техномаркет, и в технополис - виж онлайн. Техномаркет са и официални вносители на самсунг  Peace
Иначе и electron.bg правят хубави промоции на техника  Peace

# 187
здравейте,
Проверете и в метро, доста ниски цени пускат на техниката Peace

# 188
  • Пловдив
Благодаря! Гледат в двата техно-, но в електрон не и сега ще видя. иначе наистина в техномаркет има по-голям избор, щом са и вносители, оттам ще купим сигурно!  Hug

# 189
Търся образователна игра за безопасност на движението, май е ето тази:
http://www.game.store.bg/p78040/bezopasnost-obrazovatelna-igra.html

Моят син е гледал някаква реклама и само за това говори от няколко дена. Гледали ли сте я ? Дали е тази която съм постнала? И къде да я търся в Пловдив?

Аз разбира се, тази вечер заставам дежурна да изгледам рекламите по детските тв канали  Grinning

Благодаря!!! Купихме я!
Абсолютно същата игра купих от Хиполенда за 26,90 лева преди седмица. Към нея върви подарък една малка пиратска игра.

# 190
Момичета, от къде мога да купя коледни сладки. Ако някой знае и на какви цени се предлагат?

# 191
Много искам да помоля дистанционно за нещо - къде могат да се намерят олекотени завивки на турската фирма Тач или изобщо ако знаете някой по-голям магазин за спално бельо, където да има известен избор на такъв вид завивки. Благодаря  Simple Smile

# 192
Магазин ТАС има в МОЛ Пловдив

# 193
TAC продават и в магазина от северната страна на тунела бул. "Цар Борис ІІІ" 70.

# 194
  • Пловдив
Момичета, да ми припомните откъде може да се купи детско ски облекло. И преди се е коментирало, но не съм запомнила Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт