Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 106
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте мами!

Влизам в темата с въпрос - къде в Пловдив може да се намерят кашмирени шалове или, ако не от кашмир,то поне да са меки, плътни, да стават за замятане и на раменете? Проверих в индийските магазини, но там за съжаление вече не се предлагат шалове от кашмир, заради сравнително високата им цена. Има бледи техни подобия, но по мое мнение не са достатъчно добри.

# 166
 Благодаря ви момичета , ще постна информацията ви в темата на Бамби03 Peace Може наистина това да е клиниката.

# 167
  • Пловдив
Момичета, издирвам  интерактивна игра,  нещо такова http://grabo.bg/interaktivna-televizionna-konzola-s-34-igri-za-3690lv-04nmg

в Метро има само малки, с по няколко игри, в Джъмбо и Хиполенд няма, моля ако някой е виждал да ме насочи Simple Smile

# 168
Момичета, помагайте, счупи ми се зъб. Искам тази седмица да го оправя, че мъжа ми е отпуска и може да гледа децата. Моля, препоръчайте ми стоматолог в Кючука.

За предпочитане в района на Белите Брези, Св. Каридат, Кауфланд...

Благодаря!

# 169
  • Пловдив
Момичета, помагайте, счупи ми се зъб. Искам тази седмица да го оправя, че мъжа ми е отпуска и може да гледа децата. Моля, препоръчайте ми стоматолог в Кючука.

За предпочитане в района на Белите Брези, Св. Каридат, Кауфланд...

Благодаря!
Мога да ти препоръчам д-р Момъкова, в стоматологичния център, който е точно до парк "Белите брези", на ъгъла до касата на ВИК-а. Тел й е 0887652352

# 170
Аз мога да ти препоръчам Д-р Камбурова МЦ "Кючук Париж" на ул.Г.Кондолов.Май е малко по-далече,но е много добра.Преди 2 години и на мен ми се счупи зъб и тя ми го изгради с пломба.Ако решиш телефонът и е 0889508057.

# 171
Здравейте, интересуваме къде принтират цветно и ламинират А3, ако е в района около Военна болница, центъра още по-добре Simple Smile

# 172
  • Пловдив
Здравейте, интересуваме къде принтират цветно и ламинират А3, ако е в района около Военна болница, центъра още по-добре Simple Smile

Ксероксите около университета със сигурност предлагат такава услуга

# 173
  • Пловдив
Около ПУ почти във всеки копи център. Peace

# 174
Благодаря, преди малко звънях в един до ПУ, но се оказа, че само а4, а мога да излизам след 17ч и нямам много време за обикаляне. Ако някой знае със сигурност, моля да пише   bouquet

# 175
Такаааа,в нашия Кауфланд са от утре-лилаво,циклама,бяло и синьо-4,50лв,ще взимам,щом са топлички!
Да, наистина в Кауфланд-Тракия бяха останали само цвят шампанско и малки номера. Liliq_Zlatna, да разбирам ли, че от днес са на промоция и ще има и други цветове, дано има и с шарки, наистина са топлички и не са като обикновените термо чорапогащници.

# 176
Коя ли ще е тази болница newsm78, да не би да е новата Еврохоспитал?
Или пък става въпрос за тази клиника http://www.lechebnizavedenia.com/dobol/advert/plovdiv/nevrologichen-kabinet.html, чета отдолу, че Проф. Стоян Байкушев е специализирал
в Германия.

Проф. Байкушев почина преди няколко месеца, а цитирания линк е за неврологичен кабинет в ДКЦ, даже не и неврологична клиника, така че надали би свършил работа.

# 177
Благодаря, преди малко звънях в един до ПУ, но се оказа, че само а4, а мога да излизам след 17ч и нямам много време за обикаляне. Ако някой знае със сигурност, моля да пише   bouquet

Пробвай в копи центъра под дома на Техниката.

ДОГ-ВИЗА-М ЕООД

телефон: 032 622 822

Най-добре звънни и питай. Това ми излиза, като координати в нета.

# 178
Момичета,минавам само да напомня,че този уйкенд Ще се проведе Базар на ДБМ в Мол Пловдив

Петък,събота и неделя
21.12 от 10 до 20ч
22.12 от 10 до 18ч
23.12 от 10 до 18ч

Koй превари,ще натовари- ще има прекрасни неща,нека и тази година ударим по едно рамо на добрата кауза  Hug

# 179
  • Пловдив
Момичета, търся играта на Phineas & Ferb, но в Хиполенд я нямат. Не знам къде другаде може да я има. Засега съм проверила в Метро и Джъмбо. Ето за това става въпрос http://babyland.bg/en/detski-igrachki/4636-phineas-and-ferb-lcd-.html

Общи условия

Активация на акаунт