Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 104
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Момичета,да споделя нещо с вас...май не е тук мястото,ама...
За празника в ДГ купихме хеликоптер с дистанционно на детето от Джъмбо.И...вечерта като решихме да го пуснем вкъщи...се оказа мисията невъзможна ooooh! Оказа се,че липсва кабелчето,което захранва хеликоптера.Трябва да е някакво мааалко,което да свързва дистанционното/където са батериите/ и хеликоптера...Оня ден минавахме покрай Дж. и влязохме да питаме.Оказа се,че на табелата с цената пишело,че компл. не съдаржа захр. кабел и батерии Crossing Arms Ок,ние сме виновни,че не сме чели ситните букви,а и аз не пазя касовата бележка щото съм много бърза и реших,че няма да има фалове Tired Продавачите от Дж. казаха,че в Техномаркет и Технополис продавали такива кабелчета.Да,ама не...там не са и чували за подобна китайска глупост.

Не ме е яд за парите,че са на вятъра,а за това,че детето не можа да се нарадва на подаръка си...

# 211
Много неприятно. Сега се сетих, че майка ми и баща ми са купили от Джъмбо багер с дистанционно за малкия. Дали ще е същото положението? Да им кажа да го разровят преди да го подарят.

# 212
  • Пловдив
Ами...надали  Rolling Eyes Може би само нашия модел е каръшкия...Щото друго дете от нашта група има подолен,но бил с 5лв. по-скъп и си има кабел в комплекта #2gunfire Ама кой да предположи,че ще стане така...

Затова апелирам- Четете написаното със ситен шрифт!

# 213
Ами...надали  Rolling Eyes Може би само нашия модел е каръшкия...Щото друго дете от нашта група има подолен,но бил с 5лв. по-скъп и си има кабел в комплекта #2gunfire Ама кой да предположи,че ще стане така...

Затова апелирам- Четете написаното със ситен шрифт!

Ееех, тези от Джъмбо...не за друго, но ме е яд, че продават доста боклуци. Миналата година купихме писта с 2 колички за децата, хубава, голяма, много радост беше като я получиха от дядо Коледа-имаше кабели, сложихме батериите и не тръгна, хайде връщай я в Джъмбо. Отива мъжът ми на обяд на 25-ти, на щанда с рекламации опашка Close, в крайна сметка нямаше пробеми и му я замениха с друга, която работеше. Така, че пазете си касовите бележки. Оттогава винаги с едно наум за играчките в този магазин като предимно гледам да купувам без батерии и кабели:)

# 214
  • До хладилника, който обичам
В Джъмбо са пословични с некачествени стоки и опашки за рекламации, но пък и цените са ниски.

Къде в Пловдив - центъра мога да намеря долно бельо с Уинкс Thinking

# 215
Гледам,че има въпроси за шалове,та да попитам и аз Rolling Eyes Къде по центъра мога да намеря леко ефирно шалче,рисувана коприна?Знам,че сега се носят дебели,но много ми се иска да открия такъв за майка ми за Коледа Simple Smile

# 216
  • о`майна лунна нощ е
За празника в ДГ купихме хеликоптер с дистанционно на детето от Джъмбо.И...вечерта като решихме да го пуснем вкъщи...се оказа мисията невъзможна ooooh! Оказа се,че липсва кабелчето,което захранва хеликоптера.Трябва да е някакво мааалко,което да свързва дистанционното/където са батериите/ и хеликоптера...Оня ден минавахме покрай Дж. и влязохме да питаме.Оказа се,че на табелата с цената пишело,че компл. не съдаржа захр. кабел и батерии Crossing Arms Ок,ние сме виновни,че не сме чели ситните букви,а и аз не пазя касовата бележка щото съм много бърза и реших,че няма да има фалове Tired Продавачите от Дж. казаха,че в Техномаркет и Технополис продавали такива кабелчета.Да,ама не...там не са и чували за подобна китайска глупост.

Не ме е яд за парите,че са на вятъра,а за това,че детето не можа да се нарадва на подаръка си...

Много съжалявам, че се е получило така. С "електроника" от Джъмбо приключих в момента, в който се прибрахме миналата година вкъщи /нейде по това време/ и след отваряне на джадайския меч установихме, че нито свети, нито звуци издава. А специално извикахме консултант да ни обясни какви са функциите му и 100 пъти ни увери, че не е просто купчина пластмаса за 19,90 лв. ПП - да не говорим, че дни след това видяхме същия меч в Кауфланда за 13,90 лева, та съвсем ни хвана яд на "евтиното" Джъмбо.

От там вече пазарувам само евтини джвъчки, за които са за лична употреба и няма да ме е яд после.

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 10:36 от `ТуиГ

# 217
  • Пловдив
Гледам,че има въпроси за шалове,та да попитам и аз Rolling Eyes Къде по центъра мога да намеря леко ефирно шалче,рисувана коприна?Знам,че сега се носят дебели,но много ми се иска да открия такъв за майка ми за Коледа Simple Smile

Ръчно рисувани, колко са копринени - не знам, но ефирни видях вчера на сергииите до централна поща............

# 218
Благодаря Grinning Като мина през пощата,ще погледна Wink Търся в розово-лилавата гама,сигурно все ще има.В мола обиколих всеки един магазин,само в Ню Йоркър имаше тънки,но нещо не ми допаднаха...

# 219
Момичета,търся жива елха,може и отсечена,може и засадена,но над метър висока,как са цените тази година?Вчера питах на паркинга на Била на 6-ти септември,доста елхи продаваха,но цената ме изуми...за отсечена метър и малко висока,от почти най-малките-35 лв  Shocked Ако някъде има на по-прилична цена,кажете,че нямам време и възможност да обикалям из града да търся  Confused

# 220
Момичета,търся жива елха,може и отсечена,може и засадена,но над метър висока,как са цените тази година?Вчера питах на паркинга на Била на 6-ти септември,доста елхи продаваха,но цената ме изуми...за отсечена метър и малко висока,от почти най-малките-35 лв  Shocked Ако някъде има на по-прилична цена,кажете,че нямам време и възможност да обикалям из града да търся  Confused
На паркинга на Кауфланд на Брезовско имаше голям избор. Цените са пак там някъде 15-20 и нагоре Tired

# 221
Да кажа за ръчно рисуваните копринени шалове - в Капана, зад Главната, зад Халите, има доста сувенирни магазини - в някои от тях съм виждала такива. Просто трябва да се пообиколи малко, те са разположени на малка площ, в уличките.

За кашмирени шалове - и аз се интересувам... Търся го за подарък за свекървата Simple Smile Не сте ли срещали някъде?

# 222
На паркинга на Кауфланд на Брезовско имаше голям избор. Цените са пак там някъде 15-20 и нагоре Tired

Благодаря ти!
Баща ми сега ми звънна,че бил някъде на Брезовска и видял елхи,най-големите били на 10 лв Simple Smile Така че му поръчах да вземе една и за мен.После като ми я донесе,ще питам откъде точно и ще пиша тук,ако и някой друг търси  Peace

# 223
  • Пловдив

Сигурно сте го взели от щанда пред касите, там всички стоки са с нарушени опаковки или с липсващи части. Идва ми на ум, че ако отидете при някой техник на телевизори примерно дали няма да ви помогне newsm78

# 224
  • Пловдив

Сигурно сте го взели от щанда пред касите, там всички стоки са с нарушени опаковки или с липсващи части.

Ако са го взели от там едва ли Тандова ще очаква да работи.

Взето е от редовен щанд,но по дифолт не е включен кабел

Общи условия

Активация на акаунт