Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам боички за декориране на бисквитки с мед?
Къде мога да намеря химическо чистене близо до Тримонциум - Гранд?
Къде мога да намеря мъжки обувки на марката GREYDER?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам боички за декориране на бисквитки с мед?
-
Къде мога да намеря химическо чистене близо до Тримонциум - Гранд?
-
Къде мога да намеря мъжки обувки на марката GREYDER?
-
Къде мога да намеря достъпни черни обувки за дъщеря си?
-
Къде мога да намеря детски акордеон?
Оказа се,че липсва кабелчето,което захранва хеликоптера.Трябва да е някакво мааалко,което да свързва дистанционното/където са батериите/ и хеликоптера...Оня ден минавахме покрай Дж. и влязохме да питаме.Оказа се,че на табелата с цената пишело,че компл. не съдаржа захр. кабел и батерии
Ок,ние сме виновни,че не сме чели ситните букви,а и аз не пазя касовата бележка щото съм много бърза и реших,че няма да има фалове
Продавачите от Дж. казаха,че в Техномаркет и Технополис продавали такива кабелчета.Да,ама не...там не са и чували за подобна китайска глупост.
Ама кой да предположи,че ще стане така...
, в крайна сметка нямаше пробеми и му я замениха с друга, която работеше. Така, че пазете си касовите бележки. Оттогава винаги с едно наум за играчките в този магазин като предимно гледам да купувам без батерии и кабели:)
Като мина през пощата,ще погледна
Търся в розово-лилавата гама,сигурно все ще има.В мола обиколих всеки един магазин,само в Ню Йоркър имаше тънки,но нещо не ми допаднаха...