Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 056
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • тук-там
Здравейте, спешно ми трябват букви за текстил - от тези, които се лепят с ютия...
В книжарници, галантерии, къде да ги търся? Praynig

# 271
Къде мога да намеря целофанови пликчета като тези, в които опаковат/продават картичките?
Предполагам, че в магазини за торбички?
(В Смирненски и около Младежка ми е най-удобно)
Е точно на Младежка има магазинче за торбички- от страната на Кастело, посока- гребната. Не съм сигурна дали има целофанени, но магазинчето е специализирано за чувалчета и торбички, така че не е зле да провериш.

# 272
  • Пловдив
Перах,благодаря ! Утре ще звъня ,че един ми отказа  -не поправял тази марка .

# 273
  • До хладилника, който обичам
Намерих портокалови корички  Party  в магазин "Лекси"! Миналата седмица имаха микс - корички и ряпа ( Shocked) или поне съдя, че е ряпа от подобен друг микс, но се оказа хубав и подходящ за сладкиши.
А днес - цяло съкровище, отделно опаковани портокалови, лимонови и микс корички. Ура  Party И цената е добра - 6,49/кг за микса, 6,99/кг за портокаловите и 7,99/кг за лимоновите  Grinning
Печенето на щолени продължава  Mr. Green

# 274
Къде има Golden Rose Jolly Jewels (освен в мола)? Някой беше споменал за магазинче в някакъв подлез, но така и не уточни кой по-точно.

# 275
  • Пловдив
Къде има Golden Rose Jolly Jewels (освен в мола)? Някой беше споменал за магазинче в някакъв подлез, но така и не уточни кой по-точно.

Щендер на голдън роуз има в карфур,но дали има това,което търсиш не мога да кажа

# 276
  • Пловдив
Подлеза до семинарията.  Peace

# 277
Благодаря за отговорите. Умишлено избягвам официални щандове на ГР, защото надценката е много голяма и това ме дразни. Аз си взех 2 бройки за 4,25 и това ме устройва, но алчността на компанията не ми се нрави. Въпросът е принципен   #Crazy

# 278
Къде мога да намеря целофанови пликчета като тези, в които опаковат/продават картичките?
Предполагам, че в магазини за торбички?
(В Смирненски и около Младежка ми е най-удобно)

Също така и на Ген. Данаил Николаев срещу детската кухня. Есента купувах целофанови пликчета от там, но размерите са за 1кг, 2 кг и тн.

# 279
Моля за помощ, детето си пожела за Коледа Барби моден фризьорски салон (с кукла, фризьорски стол и цветни спрейове за коса). С мъжът ми тръгнахме да я търсим, но се оказа, че е свършила във всички магазини, в които проверихме - Хиполенд, Метро, Джъмбо, МОЛ Галерия: магазина на първия етаж до стената и магазина срещу детския център. Моля, ако някой някъде е видял или види тази играчка да ми пише, или да я запази ако е възможно. Не мога да си представя как може да се изчерпат всички бройки преди Коледа, прерових и всички сайтове с детски играчки - резултатът беше същия "артикулът е изчерпан".

# 280
Намерих портокалови корички  Party  в магазин "Лекси"! Миналата седмица имаха микс - корички и ряпа ( Shocked) или поне съдя, че е ряпа от подобен друг микс, но се оказа хубав и подходящ за сладкиши.
А днес - цяло съкровище, отделно опаковани портокалови, лимонови и микс корички. Ура  Party И цената е добра - 6,49/кг за микса, 6,99/кг за портокаловите и 7,99/кг за лимоновите  Grinning

Къде стоят по-точно?

# 281
  • Пловдив
Mrs S, Шайн, благодаря за отговорите Simple Smile
Предположих, че покрай пазара на Младежка трябва да има, ще мина днес.

# 282
  • До хладилника, който обичам

Къде стоят по-точно?
Бяха извадени на метални щендери точно до щанда с ядките вчера, предния път ги намерих пак там, на стелаж, но бяха по-малко, може би затова. Сега са 3 вида и са изнесени, заедно с предварително опаковани насипни стафиди, сушени кайсии, ядки и т.н.

# 283
  • до моите любими хора
Здравейте,
Бихте ли ми помогнали да ми кажете дали знаете къде се продават обувки на фирмата Лучано Белини(Luciano Bellini). Става въпрос за мъжки обувки с анатомична стелка. Много удобни и качествени. Бях купувала от магазини Michel на центъра имат магазин и на Иван Вазов, но сега им я изчерпана номерацията която ни трябва. Ако сте срещали тази марка в някой друг магазин освен в този моля да ми кажете. Мъжа ми е много доволен и иска обувки пак на тази фирма, но не можах да ги открия другаде.

# 284
  • Пловдив
Здравейте!

Почти съм сигурна, че в Пловдив няма, но от къде мога да поръчам мъжката кукла Дюс от Monster High? Намирм го само в комплект с Клео, а тя не ми трябва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт