Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • До хладилника, който обичам
...Ами май няма от къде да ми дадат такъв кабел щот комплекта няма!...
Какъв е този кабел? Толкова ли не може да се запои някакъв... Няма начин да няма начин.
В такава държава живеем. Продават се готови играчки,  а после ни се налага да си играем на "Направи си сам".
За какво тези дами и господа взимат заплати?
В случая нарушение няма, че да се сезира КЗП - пише ли на кутията, че няма кабел - пише. Кофти, но факт.

# 256
  • Пловдив
Да,ние сме виновни,че не сме чели...така е!
Ами...к`во да ви кажа...то стана чудо с нашия подарък.
Кабела и аз не знам как се казва,но е нещо дребно и трябва да играе роля на зарядно,т.е. хеликоптера се зарежда ч/з него от дистанционното в което са батериите.Нещо малко с жак някакъв  Rolling Eyes Ония шматки казаха,че се продават в големите вериги,ама не!Та сега остава да търся м м-н с мнооого кабелаци,та дано имат подобно чудо...

Благодаря на всички за съпричастността Hug

# 257
  • Пловдив
Ами...к`во да ви кажа...то стана чудо с нашия подарък.
Кабела и аз не знам как се казва,но е нещо дребно и трябва да играе роля на зарядно,т.е. хеликоптера се зарежда ч/з него от дистанционното в което са батериите.Нещо малко с жак някакъв  Rolling Eyes Ония шматки казаха,че се продават в големите вериги,ама не!Та сега остава да търся м м-н с мнооого кабелаци,та дано имат подобно чудо...

Благодаря на всички за съпричастността Hug

Ако го намериш това чудо,поне на снимка,го пусни тук.Може да те ориентираме къде го продават.
Иначе казват,че го има,но си знаят,че го няма.
Може би трябва някой жичкаджия да ти го изработи.За който разбира,няма да е трудно

# 258
За кабел - на 90% съм сигурна, че ако има такова нещо в града, то Конрад до Санкт Петербург са твоите хора. Другите за които се сещам са Викиват до моста на Герджика. Съмнява ме толкова да е бутиков кабела - просто вмеми играчката и ги преслушай на място  Peace
А за Джъмбо - всичко що е с електроника/батрерии от там не купувам, пък ако ще да е по-евтино - те са единствените, които не пробват на място играчката преди да ти я продадат, та ме загубиха като клиент след като правих рекламация на кабел!  Wink на тяхна играчка.

# 259
Трябва ли да е в такъв цвят/надпис или само формата да гледаме  Laughing
Ама съм забляна и аз...Дори ключодържатели съм сложила Laughing Laughing Laughing
Не,търся звънец с надпис,и то не "позвъни за бира" Embarassed Laughing В София съм виждала по книжарници тип Ориндж,но не знам дали има такива в Пловдив и затова попитах.

Мидичка,благодаря за отговора,сега като изляза ще отида да видя Hug

# 260
  • Пловдив
За кабел - на 90% съм сигурна, че ако има такова нещо в града, то Конрад до Санкт Петербург са твоите хора. Другите за които се сещам са Викиват до моста на Герджика. Съмнява ме толкова да е бутиков кабела - просто вмеми играчката и ги преслушай на място  Peace
А за Джъмбо - всичко що е с електроника/батрерии от там не купувам, пък ако ще да е по-евтино - те са единствените, които не пробват на място играчката преди да ти я продадат, та ме загубиха като клиент след като правих рекламация на кабел!  Wink на тяхна играчка.

Да,ще видя и там. Peace

А иначе е нещо подобно и кабела трябва да е такъв...http://www.bimbomaniabg.com/detska-igrachka/1024.html

# 261
  • Пловдив
Трябва ли да е в такъв цвят/надпис или само формата да гледаме  Laughing
Ама съм забляна и аз...Дори ключодържатели съм сложила Laughing Laughing Laughing
Не,търся звънец с надпис,и то не "позвъни за бира" Embarassed Laughing В София съм виждала по книжарници тип Ориндж,но не знам дали има такива в Пловдив и затова попитах.

Според мен ще има по магазините за битови чинийки, чашки и т.н. В Стария град , например. Такива от рода "Време за...." на Бачково има. Peace Оттам ми идва логиката за такива магазини да провериш. Simple Smile

# 262
  • Пловдив
Някой питаше за шал от кашмир
http://www.ebay.co.uk/itm/2-X-New-Pashmina-Cashmere-Silk-Solid-S … sh=item1c275afdd8
доставката е безплатна!

Има още много подобни обяви, ако ви устройва естествено  Peace

# 263
Някой питаше за шал от кашмир
http://www.ebay.co.uk/itm/2-X-New-Pashmina-Cashmere-Silk-Solid-S … sh=item1c275afdd8
доставката е безплатна!

Има още много подобни обяви, ако ви устройва естествено  Peace

Main material is  synthetic fiber

Това не е истински кашмир

# 264
Трябва ми телефон на магазин Бейбиленд. Някой може ли да помогне?
имам тел в Кичука и в Центъра-секунда

Бейбиленд-център-0888680081

Бейбиленд Кичука-0889753111

# 265
Трябва ли да е в такъв цвят/надпис или само формата да гледаме  Laughing

Според мен ще има по магазините за битови чинийки, чашки и т.н. В Стария град , например. Такива от рода "Време за...." на Бачково има. Peace Оттам ми идва логиката за такива магазини да провериш. Simple Smile
Намерих всичко,което ми трябваше  Grinning Звънец купих от Магията на подаръците,благодарение на Мидичка.Момичета,много ви благодаря за помощта,без вас нямаше да успея да намеря всичко  bouquet

# 266
Трябва ми телефон на магазин Бейбиленд. Някой може ли да помогне?
имам тел в Кичука и в Центъра-секунда

Бейбиленд-център-0888680081

Бейбиленд Кичука-0889753111

Много ти благодаря.

# 267
  • Пловдив
Къде мога да намеря целофанови пликчета като тези, в които опаковат/продават картичките?
Предполагам, че в магазини за торбички?
(В Смирненски и около Младежка ми е най-удобно)

# 268
  • Пловдив
Здравейте,
требват ми координати на  добър хладилен техник
Моля !
Добре ,че е зима Mr. Green

# 269
  • Пловдив
Здравейте,
требват ми координати на  добър хладилен техник
Моля !
Добре ,че е зима Mr. Green