Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 085
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Да ми препоръчате добра козметичка за оформяне на вежди?
[/quote
Най-доволна съм от едно момиче от студио Поликсена . С очила , мисля , че се казваше Ники. Просто бяха перфектни веждите ми . Ама преди година цената беше 8 лв.

# 241
Мами, спешно ми трябва човек или фирма за ремонт на покрив. Покрива е на асвалтова основа /дето се лепи с горелка/ и въпреки ремонта преди няколко месеца, току що протече и в кухнята вали. Та, ако ми препоръчате някой, ще съм ви много благодарна.

# 242
Мами, в кой магазин за играчки мога да намеря електронната игра Финиъс и Фърб? В Хиполенд са я публикували в каталога, но я нямат в магазините.

# 243
Сигурно много ще се смеете,но някъде да сте виждали такъв звънец? Embarassed
http://www.kuku-bg.com/images/items/32217_kluchodyrjatel4_big.jpg

Питам за магазин,нямам време да чакам поръчка онлайн Praynig

# 244
  • Пловдив
Трябва ли да е в такъв цвят/надпис или само формата да гледаме  Laughing

# 245
Мами, в кой магазин за играчки мога да намеря електронната игра Финиъс и Фърб? В Хиполенд са я публикували в каталога, но я нямат в магазините.

В едно малко магазинче за играчки до Събота пазара я имаше, може да провериш там, ако ти е близо и познаваш района.

# 246
Трябва ми телефон на магазин Бейбиленд. Някой може ли да помогне?

# 247
  • Пловдив
Мами,относно мойто драма с Джъмбо...
Окоза се,че не съм изхвърлила касовата бележка,ама опаковката-да Crazy Та...мислите ли,че имам право на рекламация така или...

# 248
Много благодаря за отговорите за завивките   bouquet

# 249
  • Пловдив
Окоза се,че не съм изхвърлила касовата бележка,ама опаковката-да Crazy Та...мислите ли,че имам право на рекламация така или...
Ако бях на твое място веднага  отивам с мъжа ми в Джъмбо и с удоволствие ще наблюдавам какъв скандал им вдига. И не знам как newsm78 го прави но почти винаги успява да смени стоката или да му върнат парите.
Ако не друго то поне могат да ти дадат въпросния кабел.

# 250
Момичета , някъде да сте виждали да продават ПРЯСна ( на замръзена) пуйка ???  Може и разфасована .

# 251
  • Пловдив
Ако бях на твое място веднага  отивам с мъжа ми в Джъмбо и с удоволствие ще наблюдавам какъв скандал им вдига. И не знам как newsm78 го прави но почти винаги успява да смени стоката или да му върнат парите.
Ако не друго то поне могат да ти дадат въпросния кабел.

Освен да ти го искам под наем,а... Laughing Peace
Ами май няма от къде да ми дадат такъв кабел щот комплекта няма!Трябва да вземат от по-скъп модел,ама как да го оставят пък него без Mr. Green...така,че не вярвам да има развитие,че то като ида 5 пъти до там и ще го платя тройно Peace

# 252
  • Пловдив

Да,важно е,че пазиш касовата бележка.То ако пазим и опаковките,ще се заринем из нас-обувки,играчки.
Кабел не може ли да намериш?

# 253
  • Пловдив
...Ами май няма от къде да ми дадат такъв кабел щот комплекта няма!...
Какъв е този кабел? Толкова ли не може да се запои някакъв... Няма начин да няма начин.
В такава държава живеем. Продават се готови играчки,  а после ни се налага да си играем на "Направи си сам".
За какво тези дами и господа взимат заплати?

# 254
Стелс,в Магията на подаръците на Антим 1 има подобни камбанки,но не са ключодържатели.С надпис Ring for KISS и Ring for LOVE.

Общи условия

Активация на акаунт