Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 046
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Някой разбираше от инхалатори.  Laughing  Моля да ми дадете мнение за този, или да предложите някой друг.  Praynig  С подобен правиха инхалация на дъщеря ми в болницата, но аз не мога да преценя добре ли е или не. Тя, естествено, се лигавеше безобразно и мрънкаше през цялото време.  ooooh!

# 316
  • Пловдив
Момичета,  от днес стартира Коледния базар на ДБМ. Очакваме всички, които искат да ни подкрепят в МОЛ Пловдив на третия етаж срещу ескалаторите, разгледайте албумчето с красотите, които  ни изпратиха майки от цялата страна Grinning

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151072052246374.4295 … 261373&type=1

Вече минах оттам и ми се искаше да изкупя целия щанд

# 317
razel, този е много добър. Другите хубави инхалатори са на omron. Дано не ви се налага често да правите инхалации, но децата бързо свикват. Пускай филмчета или нещо друго занимателно през това време.

# 318
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър детски ендокринолог в пловдив. Благодаря ви предварително.

# 319
  • Пловдив
razel, този е много добър. Другите хубави инхалатори са на omron. Дано не ви се налага често да правите инхалации, но децата бързо свикват. Пускай филмчета или нещо друго занимателно през това време.

newsm51

# 320
  • Пловдив
Сигурно сте били в Пълмед, и ние скоро бяхме там, та ми се наложи да го видя този инхалатор и аз Tired Водят ги много добри, аз имам този http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10092&cat=132 ,също съм доволна  Peace Препоръчват се още и на Микролайф,но там нямам никакви наблюдения Peace

# 321
  • Пловдив
Момичета,спешно ми трябва телефон на пекарната /хлебарница/,която е срещу Пожарната. Praynig

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 15:08 от Балли

# 322
  • Пловдив
Да, в ПълМед бяхме. И не само ние..... Явно има някакъв гаден респираторен вирус и бум на остри бронхити. Tired

# 323
  • Пловдив
За инхалаторите-нашия е Омрон,доволна съм.Представителката ми го донесе на крака в къщи .Има 2 маски за деца и 1 за възрастни.Купих го след едно доста неприятно изживяване с лекарка от Вела,която вместо да успокой детето за да му направим инхалацията,така ни изнерви,че.....Затова си купих,правим си инхалациите в къщи пред телевизора на детско филме и вече няма проблем. Peace Аз лично си мисля,че всекис малко дете /деца/ трябва да си има инхалатор.

# 324
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър детски ендокринолог в пловдив. Благодаря ви предварително.
Избор на детски ендокринолози в града няма. Единствена, доколкото знам, е д-р Нарцис Калева. Ние ходим при нея. Ако те интересува по-подробно ми пиши на лични

# 325
  • Пловдив
Момичета,от къде мога да купя ушит гоблен за около 300лв. Rolling Eyes Трябва ми за подарък на шефката?

# 326
Момичета,от къде мога да купя ушит гоблен за около 300лв. Rolling Eyes Трябва ми за подарък на шефката?
а готов ли newsm78 newsm78-иначе ако  тя шие-Mr Goblen на Понеделник Пазара

# 327
  • Пловдив

Готов,готов ми трябва за подарък...

# 328

Готов,готов ми трябва за подарък...
В prodavalnik.com

# 329
Момичета,кажете ми от къде да си купя хубав плътен клин да е черен,кафяв или сив /понеже не ми се обикаля по главната в този студ, /досега проверих в Гранда,МОЛ Галерия и МОЛ Пловдив/,но нищо не харесах,моля ако някой е купувал скоро клин да ми пише,може и на ЛС  Wink

Общи условия

Активация на акаунт