Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 047
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Пазарджик
Здравейте, имам спешен въпрос и ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. Бях харесала на дъщеря ми за Коледа комплект с всичките кукли Уинкс за 32 лв. Но докато се начудя вече ги бяха взели. Та въпросът ми е някой виждал ли е подобни комплекти Уинкс и къде? Благодаря.

# 301
Здравейте! Simple Smile Къде мога да намеря калъфи за  четци на електронни книги на добри цени? Simple Smile

# 302
  • Пловдив
Понеже не е ходил на ясла  и не съм много наясно.Имам доста блузки тънички ,но трикото е тънко като на тениска, та си мисля , че е доста тънко.

С такива ходи и дъщеря ми.Нарочно ги търся толкова тънки,защото иначе завира.Лелите и госпожите често са  по къси ръкави.На централно парно е ДГ и е много топло
Говорим за сезон като сегашния-с пуснато парно.В преходния сезон,когато парното не работи я пращам с по-дебели блузи.Там отделно при нужда затоплят помещението с печка
Явно не във всички градини е толкова топло, защото в групата на дъщеря ми децата не ходят с най-тънките памучни блузки. Повечето/в това число и моето/ са с блузки със съвсем лека вата отвътре. Не става въпрос за изнежено дете, да поясня. Явно градусите са по-ниски.

Да,предполагам,че не във всички е така.Хубаво е да се питат госпожите.Те най точно ще кажат как е добре да се ходи.Или да се види самите те как се обличат

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 20:24 от ♥Elfita♥

# 303
  • Пловдив
В нашата градина са с акумулиращи печки, но също е много топло.
Иначе и аз съм виждала снимки на деца в детски градини облечени с ватирани блузи и пуловери и винаги съм се чудела, но явно има и градини в които е по студено.
Нашите госпожи казват, че е 28 градуса. Което за мен си е много. В къщи седим на 23.  Peace
nnnn82, а нямаш ли анцунгови горнища или суичъри? Ако имаш, мисля, че спокойно може да си спестиш купуването на елеци, въпреки, че във Вис Виталис са по 4 лв някъде, което не е много.

# 304
  • Пловдив
Днес ни беше тържеството и сега разгледахме снимките с мъжа ми.Госпожите са по къси ръкави.Жегичка си е в нашата ДГ

# 305
  • Пловдив
Днес ни беше тържеството и сега разгледахме снимките с мъжа ми.Госпожите са по къси ръкави.Жегичка си е в нашата ДГ

И аз сега гледах снимки от нашето тържество. Ами какво да ти кажа, госпожата е със секси червена рокля, без ръкави Simple Smile Обаче има деца със пуловери  Shocked , има деца с къс ръкав и такива с памучни блузи......
Не знам......Но определено моята дъщеря като ходи с тънка памучна блуза и си казва, че е топло в градината.
Сори за спама.

# 306
Момичета, извинете ме, ако въпросът ми ви се стори елементарно поднесен или ако не е за тук. Не съм от Пловдив, а не се оправям с улиците и адресите.
Та искам да попитам, има ли 3D кино с дневни прожекции някъде по/около Джумаята. Аз знам само City Cinema в МОЛ-а, но не ми върши работа.  Благодаря предварително  Praynig

# 307
  • Пловдив
Момичета, извинете ме, ако въпросът ми ви се стори елементарно поднесен или ако не е за тук. Не съм от Пловдив, а не се оправям с улиците и адресите.
Та искам да попитам, има ли 3D кино с дневни прожекции някъде по/около Джумаята. Аз знам само City Cinema в МОЛ-а, но не ми върши работа.  Благодаря предварително  Praynig

3 D или 5 D беше има в Мол Галерия.Една малка кибитка е-нищо особено.Но Джумаята е далече.Около Джумаята няма

# 308
3D прожекции,трябва да има и във "Фламинго"/бул. 6-ти септември 128,телефон: 032 644 004 /,то май се явява най-близкото кино до Джумаята.Ето и линк с програмата и цените за тази седмица:http://www.programata.bg/?p=31&c=2&id=1816&l=1

# 309
Благодаря за отговорите!
*Люба*   bouquet "Фламинго" ще ми свърши чудсна работа.

# 310
Здравейте момичета, бихте ли ми казали дали в МЕТРО може да се пазарува с малки деца (1г 5м). Преди години си спомням, че децата стояха от вън, пред един телевизор, в импровизиран детски кът и не ги допускаха в магазина.  Сега как стоят нещата?

# 311
  • Пловдив
Преди седмица бяхме в Метро с двете деца - на 4г и 1г8м и никой нищо не каза  Peace Момичета споделете моля, ако имате информация,къде и кога ще има Дядо Коледа по празниците за раздаване на подаръци и евентуално ,ако някой знае за такъв,който обикаля по домовете? Благодаря!

# 312
# 313
  • Пловдив
Момичета споделете моля, ако имате информация,къде и кога ще има Дядо Коледа по празниците за раздаване на подаръци и евентуално ,ако някой знае за такъв,който обикаля по домовете? Благодаря!

Ето в МОЛ Галерия кога е там дядо Коледа. http://www.facebook.com/GaleriaPlovdiv?fref=ts&rf=138087299598234 Той седи за снимки там, но може да му дадеш и подарък да подари на детето. Видях, че така правиха миналата седмица.
А за дядо Коледа в къщи, ето една оферта: http://grabo.bg/diado-koleda-u-doma-razdavane-na-podaratzi-plius … oseshtenie-023svh

# 314
  • Пловдив
Момичета,  от днес стартира Коледния базар на ДБМ. Очакваме всички, които искат да ни подкрепят в МОЛ Пловдив на третия етаж срещу ескалаторите, разгледайте албумчето с красотите, които  ни изпратиха майки от цялата страна Grinning

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151072052246374.4295 … 261373&type=1

Общи условия

Активация на акаунт