Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 053
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Благодаря за отговорите. Умишлено избягвам официални щандове на ГР, защото надценката е много голяма и това ме дразни. Аз си взех 2 бройки за 4,25 и това ме устройва, но алчността на компанията не ми се нрави. Въпросът е принципен   #Crazy

2 бройки за 4,25 или по 4,25  Laughing , защото ако е първото бързо казвай от къде  Laughing , аз моите ги купувах от МОЛ-а по 5лв. брой мисля бяха...

# 286
 Laughing  Моя грешка, ако бяха 2 за 4,25 щях да ги изкупя всичките. Всяко за 4,25 беше, но 5 лева не ми се дават. ГР нещо много алчни станаха. Видяха, че лаковете много вървят и изпраскаха една цена, която изобщо не е подходяща за такъв клас лакове. Ама аз съм си такава, много се ядосвам на подобни тарикатски номера  Naughty  И все пак съм решила да си взема още няколко цвята, защото наистина са уникални . Та ако видите някъде нещо по-изгодно свиркайте  bouquet

# 287
  • Пловдив
Laughing  Моя грешка, ако бяха 2 за 4,25 щях да ги изкупя всичките. Всяко за 4,25 беше, но 5 лева не ми се дават. ГР нещо много алчни станаха. Видяха, че лаковете много вървят и изпраскаха една цена, която изобщо не е подходяща за такъв клас лакове. Ама аз съм си такава, много се ядосвам на подобни тарикатски номера  Naughty  И все пак съм решила да си взема още няколко цвята, защото наистина са уникални . Та ако видите някъде нещо по-изгодно свиркайте  bouquet
Но страшно трудно се махат и нараняват нокътната плочка. На мен веднага ми станаха любими и от 15 дни съм само с тях и един друг на ОПИ пак глитърен.....е ноктите ми бая се изтормозиха. Аз търся номер 106 и 110 - виждала ли си ги ? Simple Smile)) Че в МОЛ-а ги няма!

# 288
Аз си увивам пръстчетата в памук, който чак е протекъл от лакочистител, слагам фолио и стоя 7-8 мин. Така като махна памука и лака почти го няма, това е начинът да не се наранява плочката, макара че понякога пак има жертви  Laughing Не съм ги виждала   Sad  аз пък имам мерак за 110, но щом в МОЛ-а ги няма, значи да не се надявам на малките магазинчета. Голям зор с тия красоти  Crazy

# 289
  • Пловдив
Аз си увивам пръстчетата в памук, който чак е протекъл от лакочистител, слагам фолио и стоя 7-8 мин. Така като махна памука и лака почти го няма, това е начинът да не се наранява плочката, макара че понякога пак има жертви  Laughing Не съм ги виждала   Sad  аз пък имам мерак за 110, но щом в МОЛ-а ги няма, значи да не се надявам на малките магазинчета. Голям зор с тия красоти  Crazy

И аз така ги почиствам, дори отгоре и фолио алумин. слагам, но... Wink) както каза има има жертви  Mr. Green Ако видиш някъде свиркай... Simple Smile)) , мисля че има по-голям шанс по по-малки магазинчета да се намерят..

# 290
Красотата изисква жертви  Flutter Точно защото ми се надраскват ноктите, обмислям да си купя една гъбичка, която ги заглажда (виждала съм я при маникюристката). Супер работа върши, но не мога да я открия по магазините. Започвам да обикалям в издирване на ГР, щом намеря веднага ще алармирам   ruporuu

Препоръчайте ми някакъв магазин, който да не слага огромна надценка на козметиката. В темата за новите козметични похождения момичетата споделят, че са си купили крем за ръце Билка с бяло грозде за лев, лев и нещо, а аз го купих от Триумф за 2,40  Shocked Аз ли съм скръндза или цените при нас наистина са по-дебели?  newsm78

# 291
А защо не слагате основа под лака?

# 292
  • Пловдив
А защо не слагате основа под лака?

И с основа пак може да надраска нокътя.

# 293
Аз основата я слагам по навик. Изобщо не ми помага. Нито предпазва нокътя от надраскване, нито от оцветяване. Половината ми нокти са със зелен, син или жълт оттенък. Грозна картинка, но не знам какво да направя по въпроса.

# 294
  • Пловдив
грозна картинка са моите изгризани нокти! но..не мога да спра! не става с горчив лак, с ноктопластика не искам да пробвам..просто...нямам думи!

имам нужда от прясна информация - има ли още останали някъде от декорациите за сладки - направих от тези плоските, изрязани с форми кукис и елхи и искам да им сложа зелено, бяло, червено отгоре. Идеи откъде, в Лекси има ли още - този до Марица?

# 295
Мерси , момичета ще го пусна с тънки блузки.Но къде мога да намеря елече?Вие слагате ли?Трябва да е от плат нали?

# 296
  • гр. Пловдив
Къде правят ама наистина хубав педикюр и маникюр. Трябва ми за подарък на едно бременно мамче и искам наистина да се очарова, понеже е с доста големи претенции. Благодаря ви много предварително за препоръките!  Hug

# 297
  • Пловдив
Мерси , момичета ще го пусна с тънки блузки.Но къде мога да намеря елече?Вие слагате ли?Трябва да е от плат нали?

Елече за какво ти е?За градината ли?Прекалено е топло за елечета там.Не съм видяла деца с елечета изобщо.Нито в яслите,нито в градината.
Елечета има във Вис Виталис.Аз от там купувам

Потник и тънка блузка с дълъг ръкав е съвсем достатъчно.Имай предвид,че децата се движат,не стоят на едно място.Често се потят даже така облечени.А какво остава,да са с по-дебели блузи и елечета

# 298
Понеже не е ходил на ясла  и не съм много наясно.Имам доста блузки тънички ,но трикото е тънко като на тениска, та си мисля , че е доста тънко.

# 299
Явно не във всички градини е толкова топло, защото в групата на дъщеря ми децата не ходят с най-тънките памучни блузки. Повечето/в това число и моето/ са с блузки със съвсем лека вата отвътре. Не става въпрос за изнежено дете, да поясня. Явно градусите са по-ниски.

Общи условия

Активация на акаунт