Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 002
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Елфита, може ли да ми кажеш горе-долу къде се намират тези магазини да ги имам предвид?

Събота пазара в Кичука,църквата,точно до входа на църквата е магазинчето
Във Форума и Гранда си проверила,нали?
Да, проверих във форума и в гранда, но ще проверя на илиянци, в кичука и на малката главна. Благодаря ви!

# 451
Момичета,някой знае ли на 30.12.2012г. от колко часа пред Общината ще пеят Графа и Лилана?  Wink

# 452
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли на 30.12.2012г. от колко часа пред Общината ще пеят Графа и Лилана?  Wink

http://www.eventsplovdiv.info/articles/view/2627

# 453

http://www.eventsplovdiv.info/articles/view/2627

ninand,благодаря ти    bouquet
Малко съм объркала певците,че ще пеят в един и същи ден  Joy Joy Joy,но здраве да е,може би ще се разходим и двата дни до площада  Laughing  Laughing

# 454
На "Новомес" ми е единият вариант.
Друг?
Удобно ми е в Кършияка или Центъра...

Продукти на "Новомес" се предлагат от няколко седмици в магазин на колелото на Панаира.

# 455
  • Пловдив
Сега видях, че в сайта на H&M пише Sale, но няма публикувани намалени цени, някой ходил ли е днес, да каже дали и какво има намалено? Основно за момченце на 1г ме интересува.

# 456
Сега видях, че в сайта на H&M пише Sale, но няма публикувани намалени цени, някой ходил ли е днес, да каже дали и какво има намалено? Основно за момченце на 1г ме интересува.
и аз имам интерес Peace

за месо-"Новомес" Peace Peaceмоят мъж им е "абонат" Mr. Greenсъс сигурност м.н на "Петър Стоев"работи днес Peace

# 457
А дали ще работи на 31-ви Новомес-а на П.Стоев?Че и нашите пИржоли ще са от там Simple Smile

# 458
А дали ще работи на 31-ви Новомес-а на П.Стоев?Че и нашите пИржоли ще са от там Simple Smile
на 31-ви,мисля ,че -НЕ-но ако някой е в района да потвърди,да не заблудя без да искам Peace

# 459

Намалението е до 50% , но на всяка стока е различно - има си етикет с новата цена .
Не всичко в магазина е намалено - гледаш къде пише SOLD .
На първият етаж почти всичко е намалено.
От детските  - само някои неща.

# 460
  • Пловдив

Намалението е до 50% , но на всяка стока е различно - има си етикет с новата цена .
Не всичко в магазина е намалено - гледаш къде пише SOLD .
На първият етаж почти всичко е намалено.
От детските  - само някои неща.
Благодаря!

# 461
  • До хладилника, който обичам
Ако някой цял живот си е мечтал за машинка за 'бръснене' на дрехи, но не е знаел откъде да си намери - в Кауфланд (поне този на Брезовско шосе) има 2 вида на промоция, на 4 и 8 лв.  Взехме на майка ми от по-скъпата и не съм очарована от отварянето за чистене, хипертъпо е. Аз имам една от преди, отваря се като чекмедже, по-практично е.

# 462
Здравейте, можете ли да ми препоръчате магазин за мъжки часовници. Цените да не са много надути.
Мога да ти кажа че взехме часовник преди 2 дена на половинката ми от халите на 2 ет.Има голям избор. Погледни няма да съжаляваш.

# 463
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, можете ли да ми препоръчате магазин за мъжки часовници. Цените да не са много надути.
Мога да ти кажа че взехме часовник преди 2 дена на половинката ми от халите на 2 ет.Има голям избор. Погледни няма да съжаляваш.
Другото място с добро зареждане и прилични цени е магазинът до стълбите  на подлеза от страната на Главната към Понеделник пазар.

И да попитам - има ли някой наблюдение от вътрешния басейн на х-л "Джия бийч", дали е топличко и подходящо ли е за посещение с малки деца? А да имате представа за цените на басейна в Новотела, има ли намаление за семейно посещение?

# 464
  • Пловдив
Откъде в Кършияка днес може да се купи ръчен хляб? Работеща фурна?

Общи условия

Активация на акаунт