Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 105
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Бу, бельо с Уинкс купих от магазин Хита в Кичука. Не знам обаче около центъра къде има такъв магазин. Бельото е на Ареал. Ако някой се сеща къде продават тяхно бельо....... Rolling Eyes

# 226
  • Пловдив
Бу, бельо с Уинкс купих от магазин Хита в Кичука. Не знам обаче около центъра къде има такъв магазин. Бельото е на Ареал. Ако някой се сеща къде продават тяхно бельо....... Rolling Eyes
Ако говориш за асеновградската фирма, виждала съм техен магазин срещи дома на младоженеца, на булеварда. Peace

# 227
  • Пловдив
Ако говориш за асеновградската фирма, виждала съм техен магазин срещи дома на младоженеца, на булеварда. Peace
Да, за нея.

# 228
  • До хладилника, който обичам
Благодаря, ще проверя там Simple Smile Писмото на детето до дядо Коледа в градината е за "костюм на Уинкс", но се оказа, че просто иска гащи и потник на Уинкс, а госпожата е облагородила желанието Mr. Green

# 229
  • Пловдив

Сигурно сте го взели от щанда пред касите, там всички стоки са с нарушени опаковки или с липсващи части.

Ако са го взели от там едва ли Тандова ще очаква да работи.

Взето е от редовен щанд,но по дифолт не е включен кабел

Не,не...Беше си на купчините с играчки,които са по коридорите,не на самите рафтове Peace Ама явно има модел със и без кабел,но ние не сме видели...

Колегите ми казаха да проверя в м-на за кабели след моста на Герджика...ама докато ида до там  Tired

# 230
  • Пловдив
В неделя мъжа ми купи елха от Камела (в Кичука) - цена 11лв., около 120см е висока (много прилична елхичка е.

# 231
Тъжно ми е за тези елхички..отрязаните, трябва съзнателно да се спре купуването им.  ooooh!

# 232
  • Пловдив
и на мен ми е тъжно за отрязаните елхи - поне 1 бр засаждайте като взимате такава.
обаче ми е тъжно и за американизацията на нашата коледа, едва ли не вече кристмас и викат половината българи и пеят английски песни, купуваме изкуствени елхи и голяма радост просто...не знам къде е решението, може би истинска елха, но да е в двора (който повечето нямат) или да засаждаме такава...

вчера успяхме да отидем забързо до H&M- доволна съм за бельото за малки деца, другото обичайните парцали, но гащички и боксерки - много са сладки и му взехме. 7 броя гащи за 17 и 90 бяха, 4 бр боксери за 14 и 90 - това от 2 години, но не знам доколко.

# 233
Ареал имат и една барака на Брезовско точно на светофара преди да се пресече ЖП линията, от страната на Кауфланд, точно на тротоара  Peace

# 234
Къде в мога да намеря момчешки блузки за детската градина.Трябват ми количество  и затова не искам да са скъпи и да са подходящи за сезона.Казаха ми , че трябва да не са ватирани а от дебело трико.Така ли е?

# 235
  • Пловдив
СПЕШНО търся детски гримове в куфарче, тези в Джъмбо не ме устройват, цената няма значение, моля за насоки  Praynig

# 236
  • Пловдив
СПЕШНО търся детски гримове в куфарче, тези в Джъмбо не ме устройват, цената няма значение, моля за насоки  Praynig

Хиполенд имат щанд с детски гримове,лакове,парфюми.Виждала съм и куфарчета

че трябва да не са ватирани а от дебело трико.Така ли е?

Според мен и с дебелото трико им е топло на децата.Аз взимам от най най-тънките с дълъг ръкав.Такива пускат в Карфур обикновено.

# 237
  • Пловдив
че трябва да не са ватирани а от дебело трико.Така ли е?

Според мен и с дебелото трико им е топло на децата.Аз взимам от най най-тънките с дълъг ръкав.Такива пускат в Карфур обикновено.

Аз също моята дъщеря я пращам на градина с тънка памучна блуза и потник. Така изкара и миналата зима в яслата. Тя сама казва, че е много топло в градината.
Отиди във Вис Виталис.

# 238
  • Пловдив
Да ми препоръчате добра козметичка за оформяне на вежди?

# 239
Да ми препоръчате добра козметичка за оформяне на вежди?
[/quote
Най-доволна съм от едно момиче от студио Поликсена . С очила , мисля , че се казваше Ники. Просто бяха перфектни веждите ми . Ама преди година цената беше 8 лв.

Общи условия

Активация на акаунт