Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 044
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Специални благодарности на *Люба за телефона на пекарната!  bouquet

# 331
  • Пловдив
За лакоманячките  Laughing , в подлеза на Ц. гара са получили от новата колекция холограмни лакове на Perfect - цена 1,70/бр. Не можах да погледна за другитена ГР , понеже бързах , но предполагам и от тях има , понеже е доста добре заредено от към такъв тип козметика.

# 332
  • Пловдив
Скоро в темата бяхте споделили за едни много красиви дървени масички и столчета, но ги загубих - може ли пак да кажете от къде ги купувахте?

# 333
# 334
Момичета,кажете ми от къде да си купя хубав плътен клин да е черен,кафяв или сив /понеже не ми се обикаля по главната в този студ, /досега проверих в Гранда,МОЛ Галерия и МОЛ Пловдив/,но нищо не харесах,моля ако някой е купувал скоро клин да ми пише,може и на ЛС  Wink
[/qu
Здравей, аз преди 2-3 дена си купих .То е клин панталон и много ме впечатли ,тъй като е плътен и еластичен.Можеш да си спокойна ,че няма да ти се изхлузи или свали има колан има и без.Цената е 39.90 лв и го купих от м-н Ревю до пирожките .Успех !

# 335
  • Пловдив
Записвам се да ви следя

# 336
Момичета,кажете ми от къде да си купя хубав плътен клин да е черен,кафяв или сив /понеже не ми се обикаля по главната в този студ, /досега проверих в Гранда,МОЛ Галерия и МОЛ Пловдив/,но нищо не харесах,моля ако някой е купувал скоро клин да ми пише,може и на ЛС  Wink
[/qu
Здравей, аз преди 2-3 дена си купих .То е клин панталон и много ме впечатли ,тъй като е плътен и еластичен.Можеш да си спокойна ,че няма да ти се изхлузи или свали има колан има и без.Цената е 39.90 лв и го купих от м-н Ревю до пирожките .Успех !

# 337
Момичета,кажете ми от къде да си купя хубав плътен клин да е черен,кафяв или сив /понеже не ми се обикаля по главната в този студ, /досега проверих в Гранда,МОЛ Галерия и МОЛ Пловдив/,но нищо не харесах,моля ако някой е купувал скоро клин да ми пише,може и на ЛС  Wink
[/qu

Благодаря ти,че сподели  bouquet,явно ще трябва да отида до главната /колкото и да ми е студено/  Mr. Green

# 338
  • Пловдив

Точно за това говорех - много ти благодаря. А нещо подобно, но в Пловдив дали сте виждали...

# 339
Аз успях да купя от Хипо дървена маса с две столчета. Като размери са подобни на тези от Икеа, но още не сме я отворили, за да дам конкретни отзиви. Комплектът беше около 100 лв.

# 340
  • Пловдив

Точно за това говорех - много ти благодаря. А нещо подобно, но в Пловдив дали сте виждали...

Ами аз като търсих лятото не намерих нищо хубаво. Но дъщеря ми държеше на розови. Аз говоря за пластмасовите. За дървени не знам, не съм гледала, защото не са розови  Mr. Green

# 341
  • Пловдив
Откъде да купя колани от естествена кожа.
И на нормални цени.

# 342
  • Пловдив

столчетата критер и трите ги имаме, заедно с масата - тотално си заслужават и голямо траскане пада в нас, нищо им няма, просто идеален продукт за детето и за съхранение във времето също. всеки ден сме на тях, прави влакче от трите стола и се радва, толкова е хубаво  Mr. Green

# 343
Откъде да купя колани от естествена кожа.
И на нормални цени.

В Гранда на първия етаж има магазин за колани,мисля,че се падаше до магазина за чанти и куфари /избора е доста голям,зависи си все пак ти какво търсиш и горе-долу за каква сума,естествена кожа са/  Peace Peace
Аз скоро си купих оттам колан за дънки 25 лева струваше,но съм супер доволна  Peace  Peace

# 344
  • До хладилника, който обичам

столчетата критер и трите ги имаме, заедно с масата - тотално си заслужават и голямо траскане пада в нас, нищо им няма, просто идеален продукт за детето и за съхранение във времето също. всеки ден сме на тях, прави влакче от трите стола и се радва, толкова е хубаво  Mr. Green
От Кауфланд преди време взех такива столчета, подобен модел, бели, дървени. Бяха намалени, не помня точно, но не са били повече от 20 лв/бр. Та и там може да се види.

Общи условия

Активация на акаунт