Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Да знаете дежурен стоматологичен кабинет сега? Май няма да мога да изтърпя. Освен това някой ползвал ли е кабинета в Мол Пловдив и дали ще работят тези дни?

На бул Руски,към колелото на гарата.В посока като идваш от Лайпциг към колелото.Почти на самото колело е.Има табела,ще го видите.

За Мол Пловдив даже не знаех,че има стоматологичен кабинет

# 376
  • Пловдив
Има от няколко месеца, срещу химическото чистене е точно. Мяркала съм, че взимат и спешни случаи - въпросът е дали ще работят сега по празниците

# 377
Да знаете дежурен стоматологичен кабинет сега? Май няма да мога да изтърпя. Освен това някой ползвал ли е кабинета в Мол Пловдив и дали ще работят тези дни?

Тази клиника по принцип винаги има някой дежурен по празници,но най-добре звънни на тел.:
http://buldental.eu/dr-iliev.php

# 378
  • Пловдив
Има от няколко месеца, срещу химическото чистене е точно. Мяркала съм, че взимат и спешни случаи - въпросът е дали ще работят сега по празниците

Нямат посочен телефон на сайта на Мол Пловдив.Освен някой като минава да види дали работят

може да видиш дали и тази клиника работи http://izident.com/

# 379
  • Пловдив
В Булдентал не отговаря никой, а в Изидент се оказва, че след 14 часа няма да има човек.

Благодаря все пак за идеите

# 380
  • Пловдив
Някой знае ли дали днес такситата ще работят на нормални цени,или ще са двойни и тройни?
Доколкото знам,от миналата година не им позволяват да карат на двойни и тройни тарифи,дори и на Нова година.
Момичета,тамян само от църква ли мога да купя?

# 381
Петя,благодаря Simple Smile

# 382

Да, аз бих купила само от там.

# 383
....
В Чаената къща имаше  Peace

# 384
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за кърпички, но във Вис Виталис бяха останали само с Мини Маус, а в колкото магазинчета за левче да питах - нямат. Ще продължавам да търся...

# 385
  • Пловдив
благодаря за инфото за потниците -тази седмица ще мина да проверя

# 386
  • Пловдив

На бул Руски,към колелото на гарата.В посока като идваш от Лайпциг към колелото.Почти на самото колело е.Има табела,ще го видите.

За Мол Пловдив даже не знаех,че има стоматологичен кабинет

Намерих го този кабинет на "Руски" и ми свършиха работа там, та спасих положението. В мола работеха - и утре ще работят, ама там трябваше много да се мотам

# 387
  • Пловдив
Намерих го този кабинет на "Руски" и ми свършиха работа там, та спасих положението. В мола работеха - и утре ще работят, ама там трябваше много да се мотам

Радвам се.
На Руски си работят от едно време денонощно

# 388
  • Пловдив
Весела Коледа на всички

# 389
Някой може ли да ми каже защо магазина на Фокс в Мола от известно време е затворен ?
Предполагам са се преместили някъде, ако може да напиште къде ? Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт