Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 037
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, не съм излизала на главната и по магазини, може ли да ми кажете къде стои дядо Коледа с шейната, за да направим няколко снимчици с дъщеричката ми?

Вчера имаше шейна и светещи елени, и една къщичка точно при фонтаните, там където са и другите дървени къщички. Обаче Дядо Коледа не го видях, може и в къщичката да е бил.
Благодаря за бързия отговор! Днес ще сме на главната. Вчера търсихме по големите магазини като carrefour, Вис Виталис, Бриколаж и Jusk кош за играчки или пластмасова кутия за играчки, но или са малки кутиите или кошовете се клатят. Вие откъде сте ги купили за децата и какви са?

# 391
ragazza84, вкъщи сме с кошове от Джъмбо. На Дисни, платнени. Много здрави излязоха, трета година няма никъде скъсано или разшито. Бяха по 20лв. или 24лв. бройката, нещо такова.
Там има и кутии.

# 392
Магазин Джъмбо днес дали работи?  newsm78

# 393
Знаете ли откъде може да се купи тензух, имаше в един магазин в квартала, но за съжаление нямат.

# 394
Знаете ли откъде може да се купи тензух, имаше в един магазин в квартала, но за съжаление нямат.

Вис Виталис и други детски магазини продават тензух.

# 395
  • Пловдив
Тази вечер в Драматичен театър пловдив има коледен концерт.Дали ще е подходящ за деца на 5 год?

# 396
Прибрахме се със закупена кутия за играчки от carrefour  Wink и сега малката си играе с нея като влиза в нея  Joy

# 397
  • Пловдив
За магазините на Фокс разбрах,че вече затварят всичките си магазини и минават изцяло на онлайн търговия  Peace

# 398
  • Пловдив
Трябва ми спешен кабинет, да ми препоръчате къде да отида, че ще си изкашлям дробчето вече.

# 399
  • Пловдив
Трябва ми спешен кабинет, да ми препоръчате къде да отида, че ще си изкашлям дробчето вече.

Спешен кабинет имат във ВМИ,Втора градска,Каридад.Пълмед може би.Големите болници се редуват по график кой да е дежурен и да поема спешните случай.Звъним на бърза помощ и там диспечерът ни казват коя е дежурна и тръгваме.
Ние сме ходили в спешния на ВМИ за фрактура.

# 400
Не съм разбрала, че е за възрастен, извинете, спешни за възрастни има във всяка болница.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 11:28 от Емстерс

# 401
  • Пловдив

Спешното приемно на Васил Априлов има педиатри.

Тя пита за себе си.Или е за дете?
Ако е за дете Велата,или детската клиника в Транспортна болница

# 402
Честита Коледа, момичета!  bouquet

# 403
Здравейте и честита Коледа Simple Smile Влизам с питане за живописец ,който дава уроци.Не за деца,не за начинаещи,за мен ми трябва-искам да се осъвършенствам.

# 404
    Здравейте,
Къде в Пловдив мога да намеря мини шевна машинка, гледах преди време в някой от брошурите на хипермаркетите, ама не запомних кои, скоро ми се наложи нещо дребно да зашия и ме хвана яд, че не се поинтерусвах тогава повече, та да си купя - бяха около 40-50 лв. доколкото си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт