Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета! Весели празници!
Влизам в темата ви, за да попитам къде мога да видя колички Jane Muum? Препоръчайте ми магазин и адрес или по-точно описание на местоположението. Благодаря!
Би трябвало да има такава количка във Вис Виталис срещу Баумакс на бул. Менделеев 2Б

# 436
  • Пловдив
Елфита, може ли да ми кажеш горе-долу къде се намират тези магазини да ги имам предвид?

Събота пазара в Кичука,църквата,точно до входа на църквата е магазинчето
Във Форума и Гранда си проверила,нали?

# 437
  • Пловдив
Влизам в темата ви, за да попитам къде мога да видя колички Jane Muum? Препоръчайте ми магазин и адрес или по-точно описание на местоположението. Благодаря!
Би трябвало да има такава количка във Вис Виталис срещу Баумакс на бул. Менделеев 2Б
Също и Premaman
Телефон:089 841 1836
Работно време: събота 10:00-19:00 неделя 10:00-17:00

# 438
  • Пловдив
За количката- имат в магазин Касида на Пещерско шосе до хотел Афродита-http://kasida.bg/category/bebeshki-kolichki-amp-aksesoari-1/0-0-25-0-0.html,page,1

# 439
  • Пловдив
Препоръчайте магазин за "читави" кебапчета и кюфтета, по възможност не замразени.
Имам поръчка да купя, но никога досега не съм купувала готови...

# 440
  • о`майна лунна нощ е
Пиши ориентировъчно район или квартал. Че аз и за "Изгрев" мога да се обадя, но едва ли ще дойдеш до там.

ПП - във всеки масарски магазин предлагат на някой от производителите или правени на място там.

# 441
Аз харесвам кебапчетата (кюфтетата и те изглеждат добре) на "Новомес",ако не бъркам името-магазинът се намира на ул.Петър Стоев,но не знам кой номер.

# 442
  • Пловдив
На "Новомес" ми е единият вариант.
Друг?
Удобно ми е в Кършияка или Центъра...

# 443
  • Пловдив
Препоръчайте магазин за "читави" кебапчета и кюфтета, по възможност не замразени.
Аз харесвам  кюфтета  на ,,Попов,, най добре от фирмения магазин  на Коматевско шосе -до Еврохоспитал)Харесвам всичките им продуктилИма ги и по хранителните магазините.

# 444

В магазин "Универсал" на Главната - от собствената им транжорна. Препоръчвам кюфтетата с пресен лук. За по-големи количества - може и поръчка.Peace

# 445
  • Пловдив
Още един глас за Попов!Наистина всичките им продукти са много хубави!И Новомес не са за изхвърляне,но предпочитам Попов.
А дали вече са пуснали намаленията на ботушите?Примерно в Индиго или Ривас или нещо такова ..... Wink

# 446
Кюфтетата с лук от хранителния магазина на Главната и мъжът ми
ги харесва. Скоро не съм взимала, но пък не си спомням да съм взела
нещо от там и да не е било свястно.

# 447
  • Пловдив
В хранителния магазин на центъра, всичко се приготвя на място, горе в кухнята. Няма как да не не е хубаво, защото е от днес за днес, буквално.  Аз много често "готвя" от там.  Laughing Татарските им кюфтета също са много хубави. Аз защото не обичам лук.  Crossing Arms

# 448
  • о`майна лунна нощ е
На "Новомес" ми е единият вариант.
Друг?
Удобно ми е в Кършияка или Центъра...

Точно на входа на Четвъртък пазара /до светофара/ има един магазин Стефани или нещо такова. Хранителен, с голям избор на меса вътре. Има много голямо разнообразие и с ръка на сърцето казвам - почти всеки ден като идвам на работа около 9 ч. сутрин, засичам хладилен камион, който доставя цели прасета и други животни /след кланица/, които после се разфасоват в транжорната под магазина. Така че поне виждам как месото влиза в магазина, а после на порции е по витрините му.

Взимала съм нееднократно от там. Харесва ми.

# 449
  • Бургас
Също и Premaman
Телефон:089 841 1836
Работно време: събота 10:00-19:00 неделя 10:00-17:00
Благодаря, ще проверя магазините, Касида - също.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт