Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 961
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • До хладилника, който обичам
Ай,и в София с карти за градския транспорт за деца под 7 години.Решението на Министерски съвет е това да стане в цялата страна
Нищо чудно. Редят си се кротко на опашките майките, не се оплаква никой - що да не въведат?! Rolling Eyes

# 511
  • Пловдив
Ай,и в София с карти за градския транспорт за деца под 7 години.Решението на Министерски съвет е това да стане в цялата страна
От къде и кога е информацията? Защото последно кметът на София беше казала, че картите са пожелателни. По-късно казаха същото и за тук.

# 512
Къде в Кършиака мога да намеря читава шивачка за корекция (стесняване) на закупен панталон Rolling Eyes Омръзна ми да се занимавам с некоректни такива - на стига, че взимат скъпо, ами не спазват уговорката и ме връщат по пет пъти, че още не е готово #Cussing out А и качеството на услугата е Close

# 513
  • Пловдив
От къде и кога е информацията? Защото последно кметът на София беше казала, че картите са пожелателни. По-късно казаха същото и за тук.

Обедните новини по Нова
Не са и казали,че са задължителни картите,но че ще се издават,за да имат застраховка децата.Безплатното пътуване за тях си остава

# 514
Къде в Кършиака мога да намеря читава шивачка за корекция (стесняване) на закупен панталон Rolling Eyes

Аз използвам услугите на едно ателие, което се намира близо до Хепи - като тръгнеш по Васил Левски в посока Новотела, завиваш в ляво точно преди Хепи. Малко преди да излезеш на другата улица, от дясната страна има шивашко ателие с бяла дограма.Надявам се, че схващаш сложните ми обяснения.  Laughing На мен са ми правили подгъви, шили са ми емблеми на банди...такива неща, но съм доволна.

# 515
Къде в Кършиака мога да намеря читава шивачка за корекция (стесняване) на закупен панталон Rolling Eyes

Аз използвам услугите на едно ателие, което се намира близо до Хепи - като тръгнеш по Васил Левски в посока Новотела, завиваш в ляво точно преди Хепи. Малко преди да излезеш на другата улица, от дясната страна има шивашко ателие с бяла дограма.Надявам се, че схващаш сложните ми обяснения.  Laughing На мен са ми правили подгъви, шили са ми емблеми на банди...такива неща, но съм доволна.

А аз ти препоръчвам едно малко ателие, което се намира в края на "Зл. Бояджиев", близо до пресечката с "Белград" (близо до Новотела, около фризьорски салон "Бюти фор евър", в близост са и Експрес банк и Корпоративна банка). Шивачката е много отзивчива, а цените са приемливи.

# 516
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде хубава йоника с микрофон и столче като за момче ?

# 517
bugaboo,мисля че и аз съм го препоръчвала въпросния тапицер,който е на Графа.Изключително доволна останах,справи се перфектно бих казала.Дойде на място веднага,взе си частта за претапициране,намери същата кожа,направи декоративните шевове точно,като останалите,монтира си я и всичко това за 2 дена.Виж отношението му не ми е направило никакво впечатление значи е било нормално за мен.Цената не мога да коментирам,как е била спрямо конкурентите.Просто всичко ме устройваше в случая.

# 518
  • Пловдив
bugaboo,мисля че и аз съм го препоръчвала въпросния тапицер,който е на Графа.Изключително доволна останах,справи се перфектно бих казала.Дойде на място веднага,взе си частта за претапициране,намери същата кожа,направи декоративните шевове точно,като останалите,монтира си я и всичко това за 2 дена.Виж отношението му не ми е направило никакво впечатление значи е било нормално за мен.Цената не мога да коментирам,как е била спрямо конкурентите.Просто всичко ме устройваше в случая.

А някакви координати и телефони можеш ли да ми дадеш, защото и аз издирвам читав тапицер от 2 месеца.

# 519
  • Пловдив
Ами при нас с 1000 кандърми дойде да види дивана, който трябва да се поправи, при положение, че не го карам да ходи в Прослав примерно, а в блока отсреща Rolling Eyes И за скъсан шев на лежанката предлага да претапицираме целия диван от-до. Ще ми се да чуя и друго мнение все пак, макар че ако наистина работи толкова добре, ще ползваме него.

# 520
къде вземат безболезнено кръв на бебета за профилактичен преглед?  newsm78
не по онзи старият метод, а с някакъв уред - просто докосвали пръстчето newsm78

# 521
Къде в Кършиака мога да намеря читава шивачка за корекция (стесняване) на закупен панталон Rolling Eyes Омръзна ми да се занимавам с некоректни такива - на стига, че взимат скъпо, ами не спазват уговорката и ме връщат по пет пъти, че още не е готово #Cussing out А и качеството на услугата е Close
Ако ти се разхожда или имаш път-шивачката в Халите Wink Мъж ми само там си носи неговите панталони.

# 522

Аз за специален уред не съм чувала, просто убождат пръсчето с ето това: http://www.bd.com/vacutainer/capillary/
според описанието е по-безопасно и според мен по-малко болезнено. С такива работят в Писанец.

# 523
  • Пловдив

За безболезнен уред не знам да има,но само не ходете в Писанец на Гранда.Там взимат на децата по най-варварския начин.
Аз съм доволна от Хронолаб в Тракия.Взимат по стария начин и като бебе не е плакала.

# 524
  • о`майна лунна нощ е
А аз имам молба да ме ориентирате откъде мога да взема индивидуални филтърчета за шварц-кафемашина. Купих днес една от Лидл и виждам, че не е с постоянен филтър, а с отделни, но в самия магазин не съм виждала да предлагат самостоятелно такива. Предполагам са стандартни, но моля да ме просветите малко по въпроса и да ме ориентирате откъде да закупя резервни.
Предполагам в хипермаркетите ще има нещо такова, но дали съм права и къде да ги търся?

Общи условия

Активация на акаунт