Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 885
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде хубава йоника с микрофон и столче като за момче ?

Да си повдигна пак въпроса .....

видях ти въпроса и първия път, но понеже си писала за момче...пък аз имам момиче и имаме йоника, не ми се струва момичешка - от джъмбо е и няма микрофон, но е хубава - има там доста копчета с диско, пиано, цигулка, запис прави...като за 2 годишно е добре, даже страх имаме от нея, че бая свири. подарък ни е.

видях в продавалника, че имат йоники както детски, така и по-сериозни:
http://prodavalnik.com/piano-s-mikrofon-i14732835
http://prodavalnik.com/za-bebeto-i-deteto-c139?q=%D0%B9%D0%BE%D0 … D0%B8%D0%BA%D0%B0

днес се записах на FIT curve - ако искате впечатления или имате какво да ми кажете, ще си помагаме  Mr. Green

Търся точно същата като на първия линк - продавали са ги в Хиполенд, но са ги изпродали по празниците и сега не знаят дали въобще ще ги зареждат пак, а моят ги видя в едно детенце и от тогава ми надува главата всеки ден.
но ако искаш сериозна йоника, не играчка виж в музикални магазини, на отец паисии мисля има такива.

# 586
Преди време някой търсеше молдинг, случайно сега попаднах
на това http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%934375700/% … D1%82%D0%B8%D0%BF.

Благодаря, аз търсех и все още избирам.   bouquet

# 587
Момичета, имам въпрос.
Преди две години в Метро продаваха пюрета на Ганчев на едро, по 6 в тарелка... но сега ги няма. Метро вече не зареждат ли тези пюрета?
И ако някой знае откъде да ги купя на цени на едро, ще бъда много благодарна.  Praynig

# 588
Момичета, имам въпрос.
Преди две години в Метро продаваха пюрета на Ганчев на едро, по 6 в тарелка... но сега ги няма. Метро вече не зареждат ли тези пюрета?
И ако някой знае откъде да ги купя на цени на едро, ще бъда много благодарна.  Praynig

На улица Карловска №18 има склад за пюрета и детски храни. Продават по цени на едро, но не работят на дребно в ден четвъртък. Всеки друг ден от седмицата ще те обслужат.

# 589
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде хубава йоника с микрофон и столче като за момче ?

Да си повдигна пак въпроса .....

видях ти въпроса и първия път, но понеже си писала за момче...пък аз имам момиче и имаме йоника, не ми се струва момичешка - от джъмбо е и няма микрофон, но е хубава - има там доста копчета с диско, пиано, цигулка, запис прави...като за 2 годишно е добре, даже страх имаме от нея, че бая свири. подарък ни е.

видях в продавалника, че имат йоники както детски, така и по-сериозни:
http://prodavalnik.com/piano-s-mikrofon-i14732835
http://prodavalnik.com/za-bebeto-i-deteto-c139?q=%D0%B9%D0%BE%D0 … D0%B8%D0%BA%D0%B0

днес се записах на FIT curve - ако искате впечатления или имате какво да ми кажете, ще си помагаме  Mr. Green

Търся точно същата като на първия линк - продавали са ги в Хиполенд, но са ги изпродали по празниците и сега не знаят дали въобще ще ги зареждат пак, а моят ги видя в едно детенце и от тогава ми надува главата всеки ден.
но ако искаш сериозна йоника, не играчка виж в музикални магазини, на отец паисии мисля има такива.
Йоника с микрофон, но без столче взехме на племенника, от Гладстон - магазина, който е на един ъгъл от страната по която отиваш към пицария "Верди" - над подлеза се намира.

# 590
Някой да ми препоръча наистина добра козметичка за ОФОРМЯНЕ НА ВЕЖДИ  и най-вече за ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ,спешно е ,знам,че хиляди път се е разисквал този въпрос,но не ми трябва аматьорка ,не толкова за веждите,а колкото за почистването ми трябва добра козметичка.Благодаря ви предварителни,дами!

# 591

На улица Карловска №18 има склад за пюрета и детски храни. Продават по цени на едро, но не работят на дребно в ден четвъртък. Всеки друг ден от седмицата ще те обслужат.

Благодаря много!  bouquet

# 592
Случайно някой да е мяркал пластмасово ренде из някоя дом. потреба?! Имам едно, което вече е на изживяване /купувано преди има няма 6 години/ и искам да го подменя, къде ли не съм търсила, но няма и няма.  Hug

# 593
Пластмасово ренде съм купувала, но преди няколко години от
един магазин за домашни потреби и перилни препарати на Джумаята,
не знам как да го обясня- пада се точно преди началото на ул. Антим първи,
до него има заведение, а пред него няколко будки за вестници.

# 594
Търся детски ролери за момиче с бутон за приспособяване на номера.

# 595
Момичета да сте виждали някъде да се продават чорапи на Authentic - другаде освен в МЕТРО?

# 596
Пластмасово ренде съм купувала, но преди няколко години от
един магазин за домашни потреби и перилни препарати на Джумаята,
не знам как да го обясня- пада се точно преди началото на ул. Антим първи,
до него има заведение, а пред него няколко будки за вестници.

Много благодаря, зная много добре за кой магазин говориш, но там не съм проверявала. Дано да ме огрее!
 Hug

# 597
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ми препоръчате детски център или заведение, което да наемем за детски рожден ден за дете на 2 годинки. Не искам те да ми организират партито, а само да наемем помещението.

# 598
Момичета, можете ли да ми препоръчате детски център или заведение, което да наемем за детски рожден ден за дете на 2 годинки. Не искам те да ми организират партито, а само да наемем помещението.
В ,,Гранда'' детския център Thinking

# 599
  • Пловдив
Дайте отзиви за празнуване на рожден ден в Новотела-става въпрос за 9 год.малчугани.

Общи условия

Активация на акаунт