Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 879
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Дайте отзиви за празнуване на рожден ден в Новотела-става въпрос за 9 год.малчугани.
Идете на лазерните битки в Мол Пловдив Simple Smile Моят син каза, че само там иска да му е РДто вече  Mr. Green - всички деца също бяха очаровани.

# 601
Момичета да сте виждали някъде да се продават чорапи на Authentic - другаде освен в МЕТРО?
Мисля, че това си е марка на Метро, така че едва ли ще ги има някъде другаде.

# 602
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Изпуснах ви в тази тема, да сте много здрави и щастливи през новата 2013!

Включвам се веднага с въпрос- трябва да си сменя постоянния адрес, с това и личната карта. Преди да отида да подам документи за личната карта с IV РПУ (то ми е по новия район), къде трябва да се регистрирам за новия постоянен адрес и какво е нужно друго да направя?

# 603
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Изпуснах ви в тази тема, да сте много здрави и щастливи през новата 2013!

Включвам се веднага с въпрос- трябва да си сменя постоянния адрес, с това и личната карта. Преди да отида да подам документи за личната карта с IV РПУ (то ми е по новия район), къде трябва да се регистрирам за новия постоянен адрес и какво е нужно друго да направя?

мен ме караха първо да си извадя жълта регистрация и после с нея в районното.сега ще ти искат и съгласие на собственика на жилището

# 604
  • Пловдив
♥Elfita♥, тази жълта декларация в общината ли ще я получа? Там ли трябва да отида със собственика на жилището и нотариалния акт?

# 605
  • Пловдив
♥Elfita♥, тази жълта декларация в общината ли ще я получа? Там ли трябва да отида със собственика на жилището и нотариалния акт?

Когато аз вадих,не се искаше собственика и не мога да кажа къде го искат.Жълтата регистрация я вадих на бараките на Кукуш,това е за района на Кичука.Явно е било общината,защото тогава я нямаше новата сграда.
Без разкарване няма да минеш.Започни с райното,паспортна служба.Там ще ти обяснят първо какво и къде трябва да направиш и после действаш по плана.

# 606
  • Пловдив
Сменах постоянния адрес лятото, та съм в час Simple Smile
Първо - със собственика, личната му карта и нотариален акт на апртамента отивате в общината служба "Грао". Там попълвате документи и издават жълтия лист. На моя позната искаха собственика да представи бележка и за платени данъци и такси, но при мен нямаше токова изискване (Тракия).
След взиматено на адресната карта - в 30 дневен срок трябва да отидеш в РПУ-то и да подадеш молба за нова ЛК. Там е необходимо да представиш адресната карта и документ за платена такса за издаване на ЛК.
Ако имаш шофьорска книжка - сртока за подаване на документи за нея е 30 дни след издаването на ЛК Peace
За задграничен паспорт си нямам и идея как стоят нещата

# 607
  • Пловдив
sweet_maniche,
благодаря за подробния отговор, спести ми обикаляне и проверки по телефона Simple Smile

bouquet

# 608
Момичета да сте виждали някъде да се продават чорапи на Authentic - другаде освен в МЕТРО?
Мисля, че това си е марка на Метро, така че едва ли ще ги има някъде другаде.

bouquet благодаря

# 609
Здравейте! Simple Smile Нужна ми е фирма за профилактика на климатици, от която сте доволни относно качество - цена. Simple Smile Климатикът е японски. Благодаря предварително!

# 610
  • о`майна лунна нощ е
Нашите климатици се обслужват от "Темпекс". Имат телефони в нета, не мога да цитирам по памет сега.

# 611
Момичета , някой да знае колко са здравните осигуровки за тази година - за безработен , самоосигуряващ се ?

# 612
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ми препоръчате детски център или заведение, което да наемем за детски рожден ден за дете на 2 годинки. Не искам те да ми организират партито, а само да наемем помещението.
В ,,Гранда'' детския център Thinking
+1

# 613
  • о`майна лунна нощ е
Момичета , някой да знае колко са здравните осигуровки за тази година - за безработен , самоосигуряващ се ?

Казаха, че нямало промяна в размера спрямо миналата година. НО - по-добре да се пита в НАП преди да се преведат парите.

# 614
Благодаря    bouquet  Това е добре , че няма промяна .

Общи условия

Активация на акаунт