Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 886
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря    bouquet  Това е добре , че няма промяна .
Да, уж нямало промяна, но този пост е от миналата седмица от темата за ЗОВ в Клюкарника

Цитат на: ААХ в Четв., 03 Ян. 2013, 14:20
Само малко информация от мен. Връщам се от Инвестбанк в Пловдив.Исках да си внеса здравната осигуровка за януари, но ми казаха че не приемат платежни, защото не знаели колко ще е сумата,да не бързаме. Крайния срок вече е до 25 число. Има промяна в банковата сметка и кода.

# 616
Аз ходя направо на " Скопие" и плащам цялата сума за годината - спестявам си таксите за банката.
Май ще се обаждам да питам , колко е сумата  Thinking  Или да изчакам до февруари. Нали осигуровките не се прекъсват до три месеца неплатени ?

# 617
Благодаря    bouquet  Това е добре , че няма промяна .
Да, уж нямало промяна, но този пост е от миналата седмица от темата за ЗОВ в Клюкарника

Цитат на: ААХ в Четв., 03 Ян. 2013, 14:20
Само малко информация от мен. Връщам се от Инвестбанк в Пловдив.Исках да си внеса здравната осигуровка за януари, но ми казаха че не приемат платежни, защото не знаели колко ще е сумата,да не бързаме. Крайния срок вече е до 25 число. Има промяна в банковата сметка и кода.

Ето актуална информация от сайта на НАП http://nap.bg/news?id=1662

# 618
MilenaD ,   bouquet
Значи вноската е непроменена от миналата година.

# 619
Имате ли някакви отзиви за детски клуб "Оранжево небето"?

# 620
  • Пловдив
Мой близък търси да купи "читава" детска количка за подарък на новородено.
Помоли ме за съвет, но аз изобщо не съм "в час" вече - децата са ми големи.... Simple Smile

Към кой магазин да го насоча? А марка? Модел?

# 621
Помоли ме за съвет, но аз изобщо не съм "в час" вече - децата са ми големи.... Simple Smile

Бенджи, зависи до какви пари..Може да погледна ето тази http://колички.com/2011/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-2%D0%B21-sprint-plus-baby-design/ има я в София и Стара Загора, може да се поръча по интернет. Не съм я ползвала, но съм я виждала и много ми хареса.
Иначе аз имам ето тази http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/1405--city-bertoni-2012-.html и до момента съм доволна. Peace

# 622
Някой може ли да препоръча добър диетолог в Пловдив. Искам да ми направи индивидуален план за отслабване.

# 623
  • Пловдив
Не е човек, дето ще поръча по интернет...тряя да го заведа в магазин и да помогна в избора...а даже не познавам майчето, на което ще я подаряват.... ooooh!
Не знам и до какви пари...може би до 500- 600лв. макс....

# 624
  • Пловдив
Имате ли някакви отзиви за детски клуб "Оранжево небето"?

Когато дъщеря ми беше по малка сме ходили. Харесва ми, че е малък и спокоен. Даже се е случвало отиваме 3 майки, близки и децата ни са само те и сами си играят, без да има други деца.
Но е сравнително малък, с малко играчки. Празнувахме там и РД на едно момче/2 год/. Добре мина, аниматорката много се постара. Но за по големи деца според мен е скучен. Ако те интересува нещо друго конкретно, питай.

# 625
Да, става въпрос за рожден ден на 4 годишната ми щерка, не е свикнала да ходи по детски клубове, обича куклен театър, песни, танци...Ходила е на ясла и ДГ.

Защо мислиш, че ще е скучен за по-големи деца?

# 626
Бенджи,аз не препоръчвам Бертони-моя близка имаше и и беше много неудобна.Толкова,че я използва 2-3 пъти и я даде на консигнация да се продава.А в продавалника,където я занесохме да я продават беше пълно с Бертонита.Взеха друга,която е много лека и върви лесно.

# 627
  • Пловдив
Мидичка,   bouquet
А каква взеха след Бертонито?

# 628
  • Пловдив

не знам, но според мен най-добре да пита майаката - сигурно си има предпочитания...
Зависи дали триколка или четириколка иска, дали да е комбинирана или с отделни кошове... Абе 100 неща има да се гледат Mr. Green
Иначе като магазини в Пловдив с що-годе добър избор - Вис Виталис, Штъркел (не съм ходила там от 2010 Whistling), аутлета на Чико newsm78

# 629
  • Пловдив
Аз плащам здравните вноски през ePay. Един лев струва превода, независимо за колко месеца внасяш.  Peace То ние всичко плащаме по този начин от години, но скоро открих, че здравното също може.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт