Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 845
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
BE_YOU, и аз купувам Хумана. Но там пък нямаше от 500-грамовите кутии.
Аз за пръв път чувам, че има такива. До сега взимах от Карфур.

# 691

А що се отнася до храните, вече не знаем какво купуваме и с какво се храним : http://www.pik.bg/grijnpijs-pusna-cherniya-spisak-s-otrovni-hran … mp;action_ref_map   ooooh!

Sick ами то това е половината храна от магазин......
Е много ясно Simple Smile Това са продукти на всички мултинационални компании. Нормално е да слагат това-онова, че да ти се иска все повече да им купуваш буклучетата  Laughing

Детски пюрета купувам по изключение. Готвя... И не намирам нищо неподходящо в бурканчето  Mr. Green

# 692
Цитат
Детски пюрета купувам по изключение. Готвя... И не намирам нищо неподходящо в бурканчето
Да,и аз бях на този принцип,един уред на пара идеално ме лиши от това да купувам готови пюрета!

# 693

и въпросът ми е-момичета,знаете ли от къде в града мога да купя родопско одеало/за ползване/ и дали имате актуално инфо за цена Thinking

Родопски одеала се продават в едно магазинче в Кичука - на пресечката след паркинга на Била.
От светофара на Македония - на дясно, ако идваш от моста.
Лятото влизах, има хубави родопски оделала, а също и памучни. Цената е около 23-25 лева, ако помня добре

(малко лошо го обясних къде е)  newsm78

# 694
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да купя сребърна лъжичка за захранване?

# 695
Къде в Кичука има фитнес, в който да ходят повечко жени, някой има ли представа?

# 696
BE_YOU, и аз купувам Хумана. Но там пък нямаше от 500-грамовите кутии.
Аз за пръв път чувам, че има такива. До сега взимах от Карфур.
Има, да. Можеш да ги намериш във Вис Виталис - има 500-грамови кутии и на 1-ца, и  на 2-ка, и на 3-ка; има ги също и в магазините Бейби ленд, но там понякога нямат наличности.

Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да купя сребърна лъжичка за захранване?
Сребърни лъжички има в магазините за сребърна бижутерия в Капана, но дали стават за захранване...  newsm78 не знам.

# 697

и въпросът ми е-момичета,знаете ли от къде в града мога да купя родопско одеало/за ползване/ и дали имате актуално инфо за цена Thinking

Родопски одеала се продават в едно магазинче в Кичука - на пресечката след паркинга на Била.
Лятото влизах, има хубави родопски оделала, а също и памучни. Цената е около 23-25 лева, ако помня добре

Не е възможно оригинални родопски одеала  да струват тая цена Thinking

# 698
Защо пък сребърна  newsm78

# 699

А що се отнася до храните, вече не знаем какво купуваме и с какво се храним : http://www.pik.bg/grijnpijs-pusna-cherniya-spisak-s-otrovni-hran … mp;action_ref_map   ooooh!

Sick ами то това е половината храна от магазин......

Ненужна храна обаче.  Wink Нищо от този списък не влиза в нашата къща, например.

# 700
Защото среброто има антимикробно действие и чрез йоните, които отделя убива микробите в храната Simple Smile

# 701
  • Пловдив
Момичета какви са правата ми като потребител?
Може би не е съвсем по темата, но мисля, че ще ми помогнете  Hug
Купих си ботуши от естествена кожа с месец гаранция. Купих ги в някой от работните дни м/у Коледа и НГ. И вчера виждам, че едната подметка се е разлепила, на местата, където се прегъва на глезена и леко на свивката при пръстите кожата се обезцветява. Все едно е боядисана супер повърхностно и отдолу се подава естествения цвят  Confused
До сега не ми се е случвало такова нещо. Нормално ли е една обувка да седи в добро състояние 10 дни и след това да има нужда от постоиянно вапцане с боя  newsm78 При все, че съм в майчинство и не съм всеки ден с тях, и основно с кола...
Имам гаранционна карта, но нямам касова бележка.
Искам да ми ги сменят или да ми върнат парите. Притеснявам се, че ще искат само да ми ги отремонтират (като пише в гаранционната карта в срок 20 дни). Но проблема не е само разлепването  newsm78
Пише, че до три дни приемат рекламация при явни дефекти. Ама тогава не се е появил проблема с обезцветяването  newsm78

# 702
Защото среброто има антимикробно действие и чрез йоните, които отделя убива микробите в храната Simple Smile
Laughing Много БГ-мама четеш  Laughing - ама така е с първите деца  Wink
 Hug
Дано намериш каквото търсиш, макар че това е абсолютно излишно (ако е заради микробите).

# 703

http://mysticbulgaria.com/141,%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1% … BA%D0%B0-mbg.html

Питай по златарските ателиета-могат да ти направят.

# 704

Не е възможно оригинални родопски одеала  да струват тая цена Thinking

Не съм съвсем сигурна, тази цена ми се наби в очите, НО, май е с обмяна на вълна. В магазина можеш да оставиш вълна и да доплатиш само за изработката или нещо такова.
Ако някой е в района и може да провери и да сподели...на мен ми е прекалено далеч.

Общи условия

Активация на акаунт