Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Buena esperanza, левкоцитите са си в норма, даже не са на горна граница.И тромбоцитите са си наред.Все си мисля, че ако имах някакъв възпалителен процес в организма, би трябвало левкоцитите също да скочат.
Аз точно затова те питах,щом те са ок,значи си е от бременността HugНо няма да се разминеш с желязото ooooh!Оф,само да не се запечем,че ще стане весело Confused

# 541
  • в пералнята
Шани,извинявай,ма чак такова тръшкане за единия му пол ooooh!Радвай се,че бебето ти е добре,ако е момиче,ще го върнеш ли?
Ние сме решили, че  ако не ни хареса, ще го върнем на щъркела Simple Smile Само да посмее да няма коса  hahaha Joy

# 542
Шани точно обратното е, момчетата се осещат в по ранни седмици, докато момиченцата се осещат пети дори шести месец. Но то си е относително за всеки де, зависи пак и с каква плацента си. Според мен е най-важно бебчо да е живо и здраво другото е без значение! Peace

# 543
Може и да е вярно,4е мом4етата се усещат по-рано,защото аз бях така,ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ Анум за едно сини гащи и на мееееееееееееееееееееееенннн newsm44

# 544
Честито Шушулка за сините ти гащички Simple Smile

# 545
Е, полът си е тръпка..вълнува се момичето, аз също много се интересувах от пола.Естествено, че на първо място е здравето...а и не може да го върнеш.Но си е важно, човек си има мечти, желания..аз винаги съм искала момиче и ако примерно имам 2 момчета ще съм изключително разочарована и ще го мисля до сетния си час, че не съм имала дъщеря  Rolling Eyes Което не значи, че няма да си обичам/ш момченцето.

# 546
Момичета,смешно ми е и се намесвам дори и с риск някой да се обиди.Как може да мислите за пола и толкова едва ли не да се отчайвате и разочаровате ако не е желания пол.Ако минете няколко години през стерилитета и няколко опита ин витро,съм убедена,че ще имате други приоритети,от това какъв пол  ще е детенцето ви ?Хубав ден аз отивам към болницата за серклажа,а вие не се обиждайте,а се радвайте на това,че сте бременна,а  колко жени очакват тези заветни две чертички?

# 547
Благодаря ви...а кой е казал,4е ме вълнува пола,просто досега все се въртяхме и не се виждаше и ве4е умирах от любопитство,затова се радвам,ина4е ако трябва да бъда 4естна,тайно се надявах да е моми4е,не заради мен,на мен ми е все тая,а заради бащата,защото в тяхната рода са мн мом4ета и се радват пове4е на моми4енца.Емилия,аз 4аках 2 години преди да забременея и похар4их сумати пари за изследвания,слава на Бога,4удото стана,каквито и да са ми,дори и еднакви за мен е все едно,да са ми живи и здрави,цяла нощ ен съм спала от радост.

# 548
emilia_koleva, аз например дори не питам за пола.Не са ми казали още, но не съм и питала.Всички около мен - приятели, роднини, са изумени как изобщо не се интересувам какъв пол е бебето.Защото знам колко път съм извървяла, за да го имам това бебе.
шушулка, мисля че не визираше теб Емилия.

# 549
аз да си кажа какъв е моят слу4ай

# 550
Доброо утро пупенца сладки,гледам прегледите са минали добре,за което много се радвам smile3501 .За съжаление и лоша новина е сполетяла нашата темичка, Вайпърче искрено съжелявам,но вярвам че съвсем скоро пак ще те сполети радостната новина -ние сме с теб и те подкрепя ме  HugАз днес съм на Ехокардио в Фемина,не съм спала цяла нощ и вече искам да става време за прегледа.Малката мишонка все по често се активира и това страшно много ни радва-вече всички я усетиха,баткото е  най-доволен  Simple Smile За пола на бебчето не съм имала претенции а по скоро усещане-със синът ми бях сигурна, че ще е момче така и стана...сега пък бях сигурна,че ще е девойка -пак не ме излъга майчиното чувство.Живи и здрави да са,все ще си ги обичаме независимо от пола.Пожелавам хубав ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 551
Мон , Буена- щом трбва секцио- секцио да е , важното е ви и е бебчетата да сте добре.Радвам се, че сте пораснали и всичко е както трбва Hug Hug PraynigНека и занапред да е така за всички нас Praynig
Аз за пола питам, но без да давам зр, в смисъл 2 пъти съм питала- първия път н БХС-то кога евентулно е най-сигурно да се види, и сега като бях в 18-тата си питах, защото имах ено усещане, че ще се види, ама се беше скрило бебпорчето ни.Важното е да са ни живи и здрави ,а пък както казва племенницата, която е адски ентусиаирана, че ще става кака на две бебета- на майка и на моето- Аз веднъж искам момченце, веднъж момиченце, ама каквото ми се падне- това са и думите с една огромна усмивка придружени Party Hug
Браво на новите сини гащички Simple Smile Момчетата ни водят тук  Hug Hug
Аз нещо съм крива, не можах да спя, поревах си по път за работа, без някаква конкретна причина, ама пусти хормони де, ще ми мине

# 552
Честито за сините гащи и от мен! Така като гледам момченцата започваме доста да водим. Момичетата ще имат много голям избор за гаджета, даже и по няколко може да им се паднат  newsm62

# 553
Добро утро момичета!
Вчера нашата как си получи подаръка от дядо Коледа и сега ще направя опит да кача снимки

# 554
Честити сини гащи и от мен.
Ето още няколко снимки на малката принцеса

Общи условия

Активация на акаунт