Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 392
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Мацки,връщам се на отчет!Бебчо е добре,всичко е наред,слава Богу,тежи си 365грама о си пипаше пацата Mr. Green

Много се радвам  Grinning Heart Eyes Hug
Браво на момчето, не си губи времето, расте и се забавлява Mr. Green

Сега чакме и Мон да се отчете

Веднага - всичко е наред, отговаря си на седмиците, доплерът не е спешен при това положение и ще изчакаме януари.
И този лекар каза, че е момиче /седалищно е за момента, седеше с кръстосани крака  Flutter Laughing/, та няма да сменяме гащите /засега поне Whistling/. Party Heart Eyes
За пъпната връв - според този лекар е по-странично разположена наистина, но не е кой знае какъв проблем, раждането щяло да се реши какво да бъде 2-3 седмици преди термина.

Аз обаче вече почти съм решила да бъде секцио, остава само да избера лекар, че още се лутам, а и тук изборът е доста оскъден /поне за мен е така/ Mr. Green

# 526
Браво на успешно миналите прегледи и честито на разбралите пола. Успех на майките, които им предстои преглед.
Аз да кажа, че усещам малкото човече всеки ден по различно време. Един път силно друг път едва едва. Но на фона на кака си, която на всеки преглед спеше, това човече все е будно и се върти насам натам. Не ми се мисли като отрасне как ще ме блъска, а и като се роди какво ще е. Само да е живо и здраво, пък ще свикваме Simple Smile.
Да ви пожелая и весело изкарване на Коледа, че няма да мога да вляза следващите дни и да не пропусна Simple Smile.

# 527
Мон, при кой лека беше прегледа? Аз също съм от Бургас, и женската консултация ми я води д-р Минчев в Света София. Аз също искам секцио и той изражда в Дева Мария, но още не съм решила. За морфологиите ходих във Варна, но за раждане няма да ми е удобно чак там.

# 528
Мон, що секцио, бре Rolling Eyes

Днес пуснах ПКК и урина.Всичко в норма, но хемоглобинът ми е 113, а предния месец беше 124.Еритроцитите и хематокрита също са занижени.Утре съм на преглед, та ще питам и лекарката, но май ще се наложи да приемам желязо вече.Вие какво мислите? И също така имам още един въпрос.СУЕ докога ще се повишава?Предният месец беше 30, сега е 53.

# 529
Супер,4е всичко с билите на преглед днес е ок.....Мон,дишай спокойно...пове4ето май си имаме някакви дертове покрай забременяването и бременностите ни...и аз също си имам болчици понякога по-силни..понякога не толкова,но с диаспорала и нош-пато се оправям. Wink
Rainy, ти ме разби,....как така ТСХ под 1...та аз мойто откакто съм бременна все е над 2,40...а това другото ФТ4 никога не ми е изследвано...Дали всичко с това бебче ще е наред Sad
Rainy....моля те дай ми линк за сайт в който мога да прочета за последствията при висок ТСХ върху ембриона....А иначе съм със доказано хаши..МАТ са ми много над нормата....684 ми бяха преди 4 месеца..при норма до 120.
Предварително се извинявам на другите момичета във форума,които нямат проблеми със щитовидната,че пиша за тези неща..но аз точно от писаното по форумите се ориентирах за състоянието си, такаче друго майче също може да получи полезна информация като коментираме това не чрез ли4ни, а директно тук.

# 530
Да се отчета и аз след прегледа при др.Марков. Всичко ни е наред  Party. В синия отбор съм  Heart Eyes.

Моля, г-жа Анум да ми метне един син щъркел  Flutter

И аз имам да чета назад  Whistling.

Felicity*, забравих да се похваля и с отрицателни антитела  Grinning.

# 531
Slantse2013 и намен ми изследваха ТСХ и е 2.59 и ендокриноложката, която ми назначава изследванията ми каза че всичко е наред нормално е и нищо ми няма. Иска след месец и половина пак д го изследваме и така май до края на бремеността, но за сега уж всичко е ок.

# 532
момичета кога най рано и късно може да се ходи на 3Д видеозон и колко струва при вас,моля да споделят тия които са ходили.
 Моля Анум да ме добави в списъка schani  26г -втора бременност

# 533
schani, там където ще ходя аз е между 18 и 24 седмица, но моя доктор ми каза да отида в 22 седмица, за да може да се види хубаво всичко. Цената е 100 лв в случая, първия път като ходих в 11 седмица беше 75 лв. Става въпрос за Пловдив.

# 534
  • Бургас

Изникнаха ми едни непредвидени проблемчета и не ми се рискува с нормално раждане - не е от страх или глезотия изборът ми, даже много исках пак да раждам нормално, защото вече веднъж съм минала по този път, но нормалното раждане крие неприятни рискове за мен този път и не ми се поемат.

# 535
  • София
Мон, що секцио, бре Rolling Eyes

Днес пуснах ПКК и урина.Всичко в норма, но хемоглобинът ми е 113, а предния месец беше 124.Еритроцитите и хематокрита също са занижени.Утре съм на преглед, та ще питам и лекарката, но май ще се наложи да приемам желязо вече.Вие какво мислите? И също така имам още един въпрос.СУЕ докога ще се повишава?Предният месец беше 30, сега е 53.

Аня,и аз днес си взех ПКК и урина,хемоглобина ми е паднала на 109 Rolling EyesСамоназначих си вълшебния според моя личен офит Ферофолгамма и от утре ще се пие желязо,няма начин PeaceСУЕ би трябвало след първия триместър да почне да спада,но не е задължително,левкоцитите и лимфоцитите как са?Иначе ти си също с желязодефицитна анемия,присъща за бременността(аз я имам по принцип).Ферофолгамата е страхотен препарат,на мен ми вдига хемглобин за отрицателно време,самата комбинация желязо+фк е много добра,защото фк спомага за усвоаване на желязото Hug

# 536
schani, там където ще ходя аз е между 18 и 24 седмица, но моя доктор ми каза да отида в 22 седмица, за да може да се види хубаво всичко. Цената е 100 лв в случая, първия път като ходих в 11 седмица беше 75 лв. Става въпрос за Пловдив.

оо доста скъпо,на мен най близкото място където  мога да ходя е Габрово и струва 40 лв в момента съм 20 седмица,значи след нова година мога да ходя.
Първото ми дете е момченце и сега много искам това да е момиченце,даже съм се настроила за такова и не искам да се разочаровам,ако сте чували дето казват ако ритне по рано значи е момиче ако по късно е момче.Та с моята приятелка сме на едно,една седмица разлика имаме в седмиците(аз сам по напред)и моето ритна преди 3 седмици а нейното още не рита и аз и викам а твоето е момче моето момиче  Grinning (и нейното първо дете е момче)и днес ходила на 3Д и видели че е момиченце.Сега си викам,присмивах и се пък току виж моето е  момче Simple Smile.Викам си чакай да видя какво казва БОГ отварям библията където ми падне и знаете ли какво чета- Лука 1:57
А на Елисавета се навърши времето да роди; и роди син Sad ( вече не ми е смешно)А вчера бях на преглед и не можахме да видим нищо.Е разбира се на първо място всеки би искал детето му да се роди живо и здраво пък другото е без значение.......за някои  Confused

# 537
  • София

Изникнаха ми едни непредвидени проблемчета и не ми се рискува с нормално раждане - не е от страх или глезотия изборът ми, даже много исках пак да раждам нормално, защото вече веднъж съм минала по този път, но нормалното раждане крие неприятни рискове за мен този път и не ми се поемат.

Мон Hugрадвам се за добрите новини.На мен също днес Марков ми каза секцио,заради разкъсания амнион.Каза,че при нормално раждане няма да може да ми се направи ревизия на матката и ще останат части от амниона,които може да доведат до сепсис.Каза,че ще ми напише някакъв специлен лекарски рапорт,който да дам на оператора да е наясно за какво да гледа Rolling EyesАз така или иначе бях решила секцио,но мислех,че тоя моя проблем не е предпоставка за това,явно обаче е Rolling Eyes

# 538
Buena esperanza, левкоцитите са си в норма, даже не са на горна граница.И тромбоцитите са си наред.Все си мисля, че ако имах някакъв възпалителен процес в организма, би трябвало левкоцитите също да скочат.

# 539
  • София
Шани,извинявай,ма чак такова тръшкане за единия му пол ooooh!Радвай се,че бебето ти е добре,ако е момиче,ще го върнеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт