Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 429
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Ани, внимавяй обаче с разните му там видове витамини.Има някои масови, които не мисля, че са полезни за бременни.Нали има разни ит тези разтварящите се и масово продавани, мен и като не съм била бременна ме е било страх да ги пия.
Преди време с някаква марка беше станало проблем, някакво вещество бяха намерили в детски витамини.

# 436
Ани, дори да не ти го изписват там магнерот или магнезий под друга форма, така като гледам няма и как да навреди да си го пиеш, ама чист магнезий според мен и не нкакви комбинирани витамини както Белл каз,ва по-добре да не рискуваш с тях.Ако можеш да помолиш някоя приятелка или майка ти тук в БГ да се консултират все пак с наш лекар.Но мисля, че можеш да го пиеш.А за пулса- не мисля, че беше моя, но пък може и да съм се объркала

# 437
  • Бургас
Mинавам само да ви пожелая спокойна вечер и нощ  Hug

Присетих се, че утре е 19-ти, Buena esperanza, не беше ли утре при Марков? Ако да - успех и после да мине на отчет  Hug Simple Smile

# 438
Nanina,Belle, благодаря Hug
ще видя,може да се консултирам за всеки слу4ай  Hug Peace
може и да из4акам,днес съм добре,дано да не са така на 4есто тези ''втвърдявания ''  Laughing
а и другата седмица съм на преглед,ще питам пак  Crazy
лека и спокойна  ве4ер на вси4ки  Hug

# 439
  • Бургас
Ани, пропуснах да ти кажа, там не може да няма нещо от рода на Нутри-маг, то се води хранителна добавка, няма начин да няма нещо подобно  newsm78

# 440
  • в пералнята
Исках да попитам, някой от вас случайно да е правил обременяване с глюкоза?

Днес като бях на ФМ ми препоръчаха, тъй като бебето върви с 1 седмица по-голямо...

# 441
оки,ще проу4а,Мон ,благодаря  Hug
аз засега пия  само Pregnacare +omega 3  ,и се радвам 4е има доста витамини,вкл и Магнезий,макар да е само 150 мл..

# 442
  • Бургас
Архи, веднага /в смисъл в скоро време/ ли ти казаха да го правиш или към 24г.с.?
Аз наскоро се интересувах, гадна работа е, в смисъл не е приятно, но ако има проблем е важно да се знае, понякога гестационният диабет няма симптоми.
Възможно е обаче и детето да си върви напред без да има проблем, даже е по-вероятно  Wink

# 443
  • София

Днес като бях на ФМ ми препоръчаха, тъй като бебето върви с 1 седмица по-голямо...
Аз не мисля,че има риск от гестационен диабет при теб PeaceТи си слаба,а това,че бебето върви с 1 седмица не е проблем,виж ако беше с 2 или повече,ок Rolling EyesКак ти е глюкозата?Иначе обременяването с глюкоза е доста непроятно изследване,трябва нагладно да изгълташ,все едно си представи 2 буркана с мед да изядеш за отрицателно време,после ти взимат кръв няколко пъти през определен интервал от време ooooh!А то ти е лошо до немай къде от тая захар Sick

# 444
  • София
Mинавам само да ви пожелая спокойна вечер и нощ  Hug

Присетих се, че утре е 19-ти, Buena esperanza, не беше ли утре при Марков? Ако да - успех и после да мине на отчет  Hug Simple Smile

Мон Hug Hug HugВярно е,как помниш WinkНямам търпение вече Confused

# 445
  • в пералнята
Ами в началото на бременността бях много жадна. Постоянно пиех вода. И моят ендокринолог ми препоръча да си събирам урината и да се обадя, ако е над 4 л. Съответно не беше и не се обадих.
Днес обаче на ФМ ми казаха, че бебето върви 1 седмица напред. И ме попитаха дали имам диабетици в семейството. Аз нямам - обясних, че и аз съм се родила голяма, и майка ми и тя се е родила голяма (Аз съм била над 5, а майка ми почти толкова) и док ме посъветва да ми направят глюкозно обременяване към 32 седмица. Правели го на всички бременни в западните страни, при нас - само при нужда.
За справка - кръвната захар ми е нормална, кръвното - ниско, не се подувам и не съм страдала от наднормено тегло.
И просто се зачудих, дали някой са го обременявали. Знам, че е гадно, но ще говоря с ендото и ще видя какво да правя.

# 446
Arhi, обременяването с глюкоза няма да го повторя и пари да ми дават Laughing Все едно да изпиеш тонове захар в рамките на 10 мин.Ужасно е Sick Една седмица напред не е чак такова отклонение, че веднага да се съмняват за диабет.

# 447
  • София
И аз смятам,че малко пресилено са те изпратили на това излседване PeaceЩо се отнася до жаждата,и мен,както и повечето бременни,ги гони страшна жажда в първия триместър.Освен това да не забравяме,че ни е забременяхме в най-горещото лято в историята LaughingАз лично пиех по около 3 литра на ден вода PeaceИ между другото и моето бебе върви със седмица по-голямао,но Марков нищо не се споменавал за обременяване.

# 448
Ние също вървим по-големички. Тия лекари са за  #2gunfire понякога.
Мон, я да си избиеш филмите от главата, че да не дойдем я да ти ги избием  afwitch newsm66  Hug
Все пак имай едно на ум, че не можеш да имаш 100% вяра на лекарите, уви  Twisted Evil
Хайде, утре чакаме хубави новини от Буена fingerscrossed
Моето мило семейство пристига утре вечер  Crazy
Искам да призова всички участнички в размяната на подаръчета да си проверяват пощенските кутии и да докладват, че някои (и аз включително) сме нетърпеливи да разберем, че пратките са пристигнали Simple Smile
http://missby.wordpress.com/ - Слагам блога на Бу на първа страница сред полезните линкове Simple Smile

# 449

Архи и на мен ми препоръчаха същото, защото и моята бебка на ФМ я измериха 1 седмица по-голяма (аз бях на преглед във Фемина при Врагалева). Изчетох де що намерих за гестационния диабет и доколкото разбрах трябва поне 2 седмици да върви напред бебето, за да има притеснения. Според моят лекар пък на този етап е нормално да има такива отклонения в размерите на бебето, а и той на неговия ехограф я изкарва само с 2 дни напред. А и тя си върви с 2-3 дни напред от самото начало (аз съм убедена, че е станала по-рано отколкото се предполага, защото точно последният ми цикъл беше по-къс)... Захарта си ми е в норма, кръвното също. Но за свое успокоение гледам да се ограничавам от няколко дни от всякакви бързи въглехидрати. Ако трябва по-натам ще го правя това изследване, но засега няма да го мисля...

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 21:17 от poster

Общи условия

Активация на акаунт