Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Анум, дано е наред всичко с пътуването на твоите близки. В момента летището тук анулира полети, други пристигат и излитат със закъснение... Вятърът е у-жа-сен. По обяд трябва да прибирам детето от градина, акъла ми не го побира как точно ще стане. Дано поне не заледи, че да няма инциденти. Да не ви обяснявам пък какви страховити гледки се виждат от вълнолома.Чудо е.
Искам си планинското спокойствие пък Crossing Arms Да ми вали тихо сняг на парцали, да е кристално свежо, да не изпитвам адски студ въпреки минусовите Т, което във Варна е абсолютно невъзможно. Много искам май Mr. Green

# 481
Добро утро и от мен!И аз да пожелая успех на всички мами с предстоящи изследвания и посещения при лекари.Доколкото помня има и други мами с амниоцентеза-да минат да се отчетат:))))

# 482
Hokey Pokey, дано на Анум роднините да пристигнат без проблем, направо в това време си е   smile3506

# 483
Rainy, мила....та аз съм с хашимото - хипо функция на жлезата от 1 г....септември започнах ел-тирокса заради бременността...тогава хормона ми беше 3,30...и за 20 дена падна на 2,45 и ме уставиха на дозата елтирокс  от 25...ти ме разбираш за какво ти говоря...благодаря ти миличка Hug  притиснено ми е много - не за мен ,а за бебенцето. Sad

# 484
Добро утро,моми4ета  Hug
леле,в Бг май зимата идва с пълна сила  Whistling
Анум,надявам се твоите близки да пристигнат нормално и на време  Hug
Тук пък тези дни е едно ''меко''времето,дъждовно го дават днес,но около 8-9 градуса .. А и аз все се надявам дападне малко снежец за Коледа,но така като гледам май няма да стане  Peace
Нанинка,ти си най-доволна днес (от снежеца ) Hug браво и за успешните покупки  Hug
И аз тези дни 4акам разни поръ4ки от интернет,които съм поръ4ала за ММ и за 1-2 приятелки.Другите подаръ4ета на приятел4етата на дъщеря ми  пристигнаха поне,те ми бяха най-важни Hug Peace
Катерица,много е хубаво в яслите, детските градини и коледните партита  Hug И аз бях миналата седмица на такова  Hug
Мон,Буена,успешни прегледи днес и 4акаме хубави новини! Hug

# 485
Здравейте  Grinning Ето по едно кафенце  Grinning

Дано всичко е наред с гостите на Анум, на другите хубав ден  Hug
Аз днес съм в нас извънредно  Laughing Но от утре започва маратона и ще мечтая за почивка. Шефката ми прати смс снощи ако искам днес да почивам, че ми се събират много дни без почивка.
С моя мъж що годе се разбрахме.Бил се разсърдил моля вис е , не толкова, че му се сърдя, а защото искал да прекараме деня заедно, а аз съм била на работа  Tired  Понякога е доста тъп  Laughing Но аз си го обичам.
Майка ми е опекла коледни сладки, ще правя сега глазура и ще ги рисувам и после ще търся подарък на сестра ми  newsm78

# 486
бел,много ме развесели  с поста си и изказа за ТМ  Hug Hug
Така са мъжете понякога  Hug Laughing
Анум,подкрепя те-нека всяка мама ,която е полу4ила подаръ4ето си да казва тук ,за да знаем и да сме информирани  Hug и аз нямам търпение  ве4е Hug

# 487
anni2002,как си днес?Незнам дали ползваш Феисбук,но да ти благодаря за прекрасния подарък и тук!Истински ме зарадва! Heart Eyes
И аз от сега съм се замислила как ще взема детенце от яслата SadДоста далеч е от нас и е само баир докато се приберем.Като гледам как вали,сигурно и такси няма да може да се качи до нас Tired

# 488
Здравейте мами,снега падна и във Варна  Wink Направо не е за мърдане  smile3556 Надявам се всички да сме на топличко и мекичко Simple Smile

# 489
  • София

slantse2013, това не е адекватно. Значи при Хаши се излседват ТСХ и ФТ4 задължително всеки месец и се следи. Взависимост от нивата се сменя дозата. Първия триместър над 2 е много опасно (ако си с Хаши де) и се цели сваляне под 1! Ти от кой град си, тук в София си имаме Начев и всички, които го посещаваме сме много доволни. Отделно от всичко спазваш ли отстоянието между Лтирокса и другите лекарства - примерно 2 часа за фолиевата, 4 след и 10 преди за Магнезия и т.н.?

# 490
Belle,И аз вчера имах проблем с мм..Караници,аз чак ревах в работата,но винаги първото нещо ,което чувам сутрин е "Въшко,обичам те!"..Всиюко минава и забравям.. newsm51 hug txtlovesУтре съм на лекар в МД,дано всичко е наред и да видя  stork-boyили stork-girlА,да ви питам,ако знаете къде са кабинетите за преглед в МД-212,213,че нали са 2 сгради..Лек де,целувки и чакаме само хубави новини.. Praynig

# 491
Белл, то пък как ще се сърди за това, не си виновна за това, че си на работа .Ти до кога смяташ да работиш? Аз нямам търпение вече да си остана вкъщи, настроих се, че съм до средата на януари и нямам търпение вече.
Ани 2002 ти как си днес?Аз пак си имам някакви млки болки, ама явно си е нормално, пия си нещата и така Simple Smile

Джулиани, айде дано ви кажат  какво ще е  бебчето и всичко да си ви е както трябва.

# 492
  • Северозапада
Утре съм на лекар в МД,дано всичко е наред и да видя  stork-boyили stork-girlА,да ви питам,ако знаете къде са кабинетите за преглед в МД-212,213,че нали са 2 сгради..Лек де,целувки и чакаме само хубави новини.. Praynig
djuliani, аз мисля, че само в ниската сграда преглеждат  newsm78 На втория етаж има кабинети с номера 200 и

# 493
Нанина, би трябвало да си ходя на работа до започването на 45-дневния болничен. Няма да наемат друго момиче, шефката явно ще поеме работата.Но кой знае...на мен мис е иска някак да пропусна зимните месеци  и да се зазимя вкъщи Laughing но няма как. 
Джулиани, дано всичко е наред и да видите пола Hug

# 494
Абе, Белл и на мен  ми се щеше докрая ама сега като се замисля, няма да ми е лошо да си поостана вкъщи.Гаранция ,че след 3-4 ди ще съм се побъркала от скука, още повече, че ММ ще е на работа

Общи условия

Активация на акаунт