Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 386
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
нещо не се справям с много правя последен опит че да ни ви отекчавам

дано се получи
И само да кажа сега съм бремена с момче и го усетих по късно от момичето бях в 5 месец вече т.е след 20 седмица

# 556
добро утро майчета,
 катерица -много е сладка малката принцеса и гордо стои с подаръка,да ти е жива и здрава..
аз направих една глупост снощи,много ми се пиеше компот от .......,и ММ донесе ,леден ,уж го изчаках да се стопли ама.....сега съм със страхотни болки в гърлото ...така ме е яд на мене си

# 557
bruha1 ако си стоиш в къщи веднага слагай компрес от ракия до 2-3 часа ще си много добре. Аз като голям лакомник много често го правя това с компота , хем усещам докато го пия че е студен ама надигам надигам и после УЖАСС поли ме гърлото, чак не мога да преглъщам и само така се оправям.

# 558
Здравейте момичета,

Тъй като виждм,че заваляха мъже ще се включа и аз с един. Това е моята първа бременност,на 26 години съм, чакам момче и съм с термин 5 май.
Ще помоля Анум-че да ме включи и мен на първата страничка.
Успех момичета на всички и хубав ден.

# 559
Много ви благодаря моми4ета  bouquet А момите ще ни преследват яко мом4енцата,защото и предните две години са се раждали много моми,тамън 7 към 1 за момите,така ми каза сестра от Тина Киркова,така,4е се активизирайте със сините гащи...

# 560
добро утро ,мацки Hug
Шани,я да се стягаш-каквото е такова!!!!! мом4е,моми4е,ваше си е и ще си го оби4кате ! Hug
катерица,страхотна е принцесата ти и колко е доволна самооо Hug Laughing
Валушка,добре дошла!и 4естити сини гащета  Laughing
Аз днес о4аквам едни поръ4ки от интернет( едното нещо е подаръка за ММ  Laughing) и се надявам да пристигнат ве4е,4е наближавват коледните празници  Laughing
Анум,пристигнаха ли твоите хора  ве4е  Hug
нанинка,къде си,изпи ли сутрешното кафе  Laughing
бруха прави гаргара с лайка и  малко хлябна сода !много помага за болно гърло  Peace

# 561
Емилия, аз също съм имала проблеми със забременяването и задържането на бременността.Не е като да съм решила и да е станало от раз.  И мисля, че е напълно естествено някой да си има мечти, представи и да желае нещо повече от друго.Различни хора сме и си имаме размишления, надежди.
Единствено би било лошо крайното мнение, когато заради пола отхвърляш детето си.Другите неща са си в реда на нещата-какти някои бащи искат момченца, бабата иска внучка, вуйчото и той племенничка.Естествено, че смисълът е детето да е здраво, но както мечтая да видя Париж, но не бих отишла в Пекин, така има мечти за момче или момиче.
Познавам човек, който наистина разделя по пол децата си, никога не е изпитвал интерес към синовете си, изоставил ги е, а за дъщеря си е мечтал цял живот и само трепери дали е добре.  Ето това е крайност, вярвам че тук няма такива момичета/жени, нито мъжете им са такива. А за мен е естествено жена с 2-а синове да е разочарована, че и третото е момче.

# 562
Ani,тук съм и дремя в офиса, много съм крива днес и по-добре никой да не ми говои в офиса.Новата колежа ми лази по нервите, едно и също обяснявам 100 пъти #Cussing out. Напрао нямам дум, честно.Не съм спала май имам и разстройство- не знам , ако вие знаете, споделете опасно ли е и може ли да от магнезия-боли ме стомахът хо съм ходила 2 пъти до тоалетната,съжялявам за подобностите.

# 563
На мен магнезия ми запича ситуацията  Laughing   Имах от рядкото щастие в изобилие първите 3 месеца, нищо не ми действаше.

# 564
Белл, аз се притеснявам да не е опасно за бебчо, имам предвид да пречи.Ама пк аи не е като нон стоп да съм в тоалетната, аз откакто пия магнезия няколко пъти ми се случва, не съм запечена, но от магнезия бая по-лесно стават нещата .Може и да е от друго де ама не знам.За капак пийнах и бозичка Sunglasses

# 565
Ani,тук съм и дремя в офиса, много съм крива днес и по-добре никой да не ми говои в офиса.Новата колежа ми лази по нервите, едно и също обяснявам 100 пъти #Cussing out. Напрао нямам дум, честно.Не съм спала май имам и разстройство- не знам , ако вие знаете, споделете опасно ли е и може ли да от магнезия-боли ме стомахът хо съм ходила 2 пъти до тоалетната,съжялявам за подобностите.
Аз като започнах да пия магнезии Биолектра ми предизвика разтройство, но като го спрях и започнах да пия магнерота всичко си додие постарому и пак ми беше трудно ходенето като в началото. Та с магнерота нямаше този ефект.

# 566
Малко тъп въпрос за какво пиете магнезий?

# 567
Привет, момичета! Аз бях на ФМ вчера - момче ще си имаме и макар и да ни клоняха лееекинко предпочитанията към мома, с ММ сме си много щастливи Simple Smile Във Варна е огромен кошмар по улиците и искрено се радвам, че съм в отпуск, та не ми се налага да излизам. Днес милото излезе за работа, върна се след час висене на спирката, екипирахме го по-добре и пак се пробва. После ми звънна, че все пак е стигнал - хванал автобус. На всички, на които им се налага да излизат днес - успех и да се прибирате после на топло по-бързо Simple Smile

# 568
Относно половете, сигурна съм че няма майка и въобще родител, който да си обича децата по-малко заради това, че не е пола който са предпочитали. И ние се надявахме да се окажат момиче и момче, но са две момчета накуп. Не че има значение, просто ми се искаше и момиченце, което да го кипря с роклички и панделки. Сега ММ нещо остроумничи и ми намеква, че имало шанс да се преборят за писоар в тоалетната или най-малкото за капака  smile3511 newsm62

# 569
ее не се тръшкам чак толкова,аз повечето го давам на майтап бе,разбира се че няма да го върна на щъркела,да е живо и здраво пък ако е момче какво да се прави ще слугувам на 3-ма мъже докат съм жива  Grinning.Викам аз така или иначе ще раждам секцио само да го вади момче доктора и ще му кажа -ааа неща вкарай го обратно  Grinning.Не знам но много искам да връзвам опашки да обличам роклички,нали всяко едно момиче още като е малко иска да има момиченце един ден.Оф какво да се прави ако е мъж пък ще се надяваме 3-тото да е момиче вече  Blush

Общи условия

Активация на акаунт