Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 386
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ani,тук съм и дремя в офиса, много съм крива днес и по-добре никой да не ми говои в офиса.Новата колежа ми лази по нервите, едно и също обяснявам 100 пъти #Cussing out. Напрао нямам дум, честно.Не съм спала май имам и разстройство- не знам , ако вие знаете, споделете опасно ли е и може ли да от магнезия-боли ме стомахът хо съм ходила 2 пъти до тоалетната,съжялявам за подобностите.

Нанинче, и аз тази сутрин се събудих към 7:30 от жестоката диария, а половин час по- късно започнах и да повръщам. Мислех, че е от храна, но преди половин час ми се обадиха да тичам да взема малкия от училище, че започнал да повръща и той! Следобеда сме на лекар, може би е вирус, не подценявай симптомите, консултирай се с лекар при първа възможност.

# 571
Е ние у нас сме двама на двама - ММ и бебока срещу мен и котката Simple Smile Пълно равенство на половете Simple Smile

# 572
  • в пералнята
Е ние у нас сме двама на двама - ММ и бебока срещу мен и котката Simple Smile Пълно равенство на половете Simple Smile

Никакво равенство не е, ти и котката сте силата  hahaha Joy
Аз да си кажа, че исках девойка повече - получих мъж и сега толкова се радвам - толкова ще ми отива ролята на свекърва  newsm29 afwitch
Пък и без друго се справям по-добре в мъжка компания

# 573
Момичета, намерих файл, в който подробно е описано какво се полага на всяка бременна по здравна каса. Simple Smile

http://www.nhif.bg/c/ext/publications/get_file?p_l_id=58538& … name=PBFE-109.pdf

Ако имате чуденки, можете да прочетете.  Peace Предполагам, че нещата стоят така, както са описани в документа.

Може да погледнате и тук: http://www.nhif.bg/web/guest/faq

# 574
Вчера ходих на зъболекар. Оказа се, че майката на моя човек е гинеколог. Е, каква по-добра комбинация! Толкова внимателно и подробно ми обясни какво можем да правим и какво не. Шегувахме се, че могат да използват кабинета ид вамата, все пак столът е удобен и за двата прегледа Simple Smile

Пита ме дали пия някакви витамини. Засега съм само на магнерот и фолиева. Помагат ли витамините и за това да не ти се рушат зъбите по време на бременността? Щял да пита майка си, но аз така или иначе няма да взема нещо, което не ми е изписано от моя си лекар.

Озадачи ме малко с това, че упойка можело да се използва, стига да не съдържа адреналин. Дали е така?

# 575
Филийка, така е.Може да се ползва упойка, но да е без адреналин.Относно витамините и зъбите, аз мисля да приемам и допълнително калций.

# 576
Вкъщи превез има мъжкият пол-мъж, хамстер и папагал...но аз и котката държим властта.Особено котката  Laughing  Въпросът е, че вероятно ще я оставя да живее при баща ми, защото не искам да я заставям да търпи бебето и то да я тормози по-нататък.Мисля, че заслужава да изживее спокойно старините си, без някакво дее да и пречи  Laughing  Но си мисля за куче  hahaha, което да расте с детето.
Аз освен магнезия и желазото, друго не взимам.  Засега не съм имала проблеми със зъб, мисля след НГ да отида на профилактичен преглед, че от пролетта не съм ходила.

# 577
Ох, аз не знам, надявам се да не е вирус.Не съм повръщала, а пък и не съм ходила много до ВЦ, надявам се да не е вирус.Може да съм настинала, но съм убедена, че от магнерота ходя повече до тоалетната, баба пие магнерич за схвашания и тя има подобен проблем.
Честито на още сини гащи

# 578
  • София

Опа,

само наминавам да ви нагледам как сте  Hug
Гледам минали сте на тръшкане за пола. Вътрешно си признавам, че вероятно щяхте да го чуете за кратко и от мен, ако беше момче  Mr. Green Щеше да е за много кратко и едно мрън. Не бъдете строги и лоши. Нека всеки свикне с новината.

Аз писах писах и си затворих Notepad-a и загубих всичко.  Tired

# 579
  • София
Хайде да се похваля, че според Томова всичко си е ОК , потвърден младеж (така се опъна по едно време, че нямаше съмнение дали е пъпна връв или п..ка). Върви малко напред, ма доста по-хилав го раздава от брат си по това време.
Buffy, ха честит ти младеж. Бравос и за антителата  Hug
Шани, 2ра ФМ се прави 18-24 г.с. На мен ми струваше 100 лева.
6у6улка, честит ти момък.
Бел, имам си колежка с двама синове, когато беше бременна с третото каза, че ако е момиче няма да знае какво да го прави и си искаше жената момче да бъде  Joy, така че хора и хора.
А да ви кажа това, че ако имате момиченца ще слагате роклички и ще връзвате опашки не е много сигурно. Моята приятелка има 6 годишна дъщеря. Е тя иска да бъде принц и се облича само в момчешки дрехи, ходи късо подстригана и само с момчешки играчки си играе  hahaha
Нанина, може да е от вируса дет кара и да не си оздравяла напълно – нали беше болничка. Гледай да си на топличко, пий витамини и бързо да оздравяваш.
Емилия, стискам палци да минава безпроблемно серклажа.
Валушка, Витаминче добре дошли и да са ви честити сините гащи!

# 580
naninка,дано бързо се оправяш  Hug яж по-сухи нещица днес,ориз,картофки,дано спре разтройството Hug Не се вкисвай заради новата колежка;) шефа ти ще си блъска главата  Laughing

# 581
Момичета, днес си направих БХС и сега видях, че резултатите са излезнали, но какво значат? Има ли нещо тревожно?
Тризомия 18   <1:10000      
Тризомия 21   1:251      
Дефект на невралната тръба   <1:10000      
Възрастов риск   1:687   
 Hug Hug Hug

# 582
Fanagoria нещо немога да разбера резултата ти.Виж най-горе пише резултат за бременната жена,след това вашия риск за болест на даун едругите неща по-надолу се гледат от лекаря.Дано да съм била полезна.
Относно пола,аз изумих всички като още в самото начало исках да си имам още едно момченце.Аз съм на мнение,че за децата е по-добре да са от един и същи пол.И се радвам,че така и стана,само да ми е живо и здраво и второто момченце,това се моля. Praynig
Нанина дано бързо да се оправиш,пази се. Hug
Тази вечер съм при доки,вчера ми се обади късно да ми каже,че резултата ми от БХС все пак е пристигнал в Пловдив и генетиците са препоръчали да се прави амниоцентеза.Та довечера ще обсъдим,как и кога,че сега покрая тези почивни дни,много кофти се получава.

# 583
Аз нямах предвид, че жена с двама сина обезателно ще иска момиче.А, че и е позволено отчаяно да желае дъщеря.  Както и на всички кандидат родители де...всеки си има причини да иска единия и другия пол.
А моята причина за момиче не са роклите и ластиците.Искам дъщеря по друга причина, а още повече искам две дъщери, заради трета и четвърта причина.
Всъщност искам и син, но след една сигурна дъщеря.  Моят мъж пък иска момче, това му е мечта и изрази разочарование, когато разбрахме, че е момиче. Ама това си е неговото желание, не съм му се сърдила, че е разочарован.  
Нанина, аз съм обучавала сигурно към 6-7 човека досега и са си нерви, но си мисли за топлото вкъщи, за кафенцето/чайчето сутрин, когато няма да си на работа...как между домакинската работа ще си гледаш филми, ще си четеш, ще се виждаш с приятелки...
На мен ми е мечта да съм домакиня, имах някакви зачатъци за амбициозност и желание за кариера, но от 1-2 години интересът към някоя професия тотално ми се загуби, нямам идея какво искам да правя в професионален план, а и май нищо не искам.
Искам да съм домакиня  hahaha   

Камбанчо, дано изберете правилния вариант за теб.Пък и амниоцентеза да правите, всичко ще е наред.

# 584
 Момиченца-кокиченца минавам мнооого набързо, само да дам знак, че съм жива  Mr. Green
 Болните- да ходят на док и да оздравяват  Hug Честито на разбралите пола   bouquet
 Моите хора пристигнаха успешно и слава Богу  Simple Smile
 Голямо ТЕНКЮ на Рейни за готиния подарък  Flowers Bouquet  newsm20 Получих много забавен, ококорен Дядо Коледа и календарче за 2013г. с мисли за всеки ден  Flutter Обещавам, че ще го снимам...някога  Mr. Green
 Много стиснати палци за Емилия  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт