Професионални серии за коса - тема 45

• 45 577
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Те нека си пишат, но за мен честото миене е вредно (поне за силно изрусени коси). Преди като я миех често, косата ми беше само до раменете и нито сантиметър повече. Сега я измивам максимум 2 пъти в седмицата (понякога даже само веднъж) и е до кръста ми. Надали това е случайно.

# 151
  • Варна
На мен пък никога не ми пращат мостри от ЗР?!? Само при мен ли е така? Crossing Arms
Не,не е само при теб така...и аз никога не съм получавала мостри от Рибката  Crossing Arms ,а понякога поръчките,които правя да доста скъпи.Не е честно...на какъв принцип решават на кой да пратят мострички  newsm78
Не знам на какъв принцип решават на кой да пратят мостри,но аз нямам поръчка без мостри.
Говоря си с тях по телефона.Казвам какво искам,какво съм ползвала до сега,каква ми е косата.
Много са любезни.Нямат мостри на всичко и понякога са свършили от това,което искам,но предлагат друго.Дори се извиняват,че нямат в момента.Добре,че са мострите иначе с колко неща щях да се набутам до сега.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 13:34 от tyzarka

# 152
Получавала съм мостра само един единствен път. А поръчвам от сайта от години и поръчките ми никога не са под 100 лева. Няма да е зле да ми пратят нещо на Макадамия следващият път Grinning Whistling

# 153
  • Варна
Съгласна съм със статията.Мия косата си през ден.Яко хидратация.След маската-балсам,изплакване със студена вода.Според  мен рядкото миене на косата е най-вредното нещо.Скалпа се тормози така.Ако ми беше къса щях да я мия всеки ден.Никога съм нямала мазни корени.Ако я оставя не се омазнява,а се пресушава.

Жаки,поискай си.Аз на Макадамия си ги купувах.

# 154
Аз нямам много поръчки от рибката, но когато съм поръчвала винаги са ми пращали мостри. Имало е случаи, в които са ми изпращали мостри точно на продуктите, които съм искала да пробвам и съм си мислила, че четат форума и за това знаят какво да ми пратят.  Mr. Green

# 155
  • София
Аз не съм имала поръчка без мостра до сега, а съм пускала доста поръчки  Peace

И аз съм "за" честото миене  Wink Разбира се, че има коси, за които не е нужно, но ако косата стои  замърсена и мазна още 1-2 дена съвсем няма да я направи по-хубава, а ще запуши скалпа и ще причини куп други проблеми. А за сухите коси, които нямат точно този проблем пък ще хидратират косата и скалпа си по-често така. Нооо лично мое мнение  Peace

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 14:13 от -Alien-

# 156
А може ли да ми препоръчате хидратиращ балсам, който не утежнява   bouquet

# 157
  • Варна
Според мен няма значение дали става въпрос за мазни или сухи корени.Скалпа си има нужда от редовно почистване, естествено с подходящите продукти,точно както и останалата кожа на тялото.

Жаки,щях да пиша за розовата серия.Ползвала съм шампоан,маска и серум Хрома рич.Шампоана гланцира добре,не се пени първият път много.Харесва ми.Маската ми идва слаба.Серумчето е много лекичко,но за мен е незаменимо за след преса.Ползвам го редовно.Като цяло хубави са,но леки за силно изрусена коса.Бих ти препоръчала Олео релакс-шампоан,маска и серум(ако не си ги ползвала де).Няма такъв кеф  Heart Eyes

Маринчето,Total Results Moisture на Matrix,Витамино колор на Лореал проф.

# 158
Всеки публикувал въпрос тук получава отговор. Аз зададох въпроса си 2 пъти, но никакъв отговор...  ooooh! Tired

# 159
Беше преди доста време, но ми бяха втълпили вредата от честото миене. Рядкото миене дотолкова ми "помогна", че после доста време лекувах скалпа и косопада си.   ooooh!
Не съм "за" или "против" честото миене. Аз съм "за" миенето, когато трябва. За всеки е различно.   Peace
Аз мия косата си през ден. На 3-ия ден е замърсена, което е съвсем нормално. Не чакам обаче 3-ия ден, защото не държа сърбежа да ме подсеща.   Sick   Mr. Green
Като цяло, усещам косата си в по-добра форма, когато се грижа за нея с подходящата козметика. Когато я мия по-рядко(освен дискомфорта на скалпа), я и усещам по-твърда, по-суха,...

А може ли да ми препоръчате птотеинов ш-н подходящ за бързоомазняваща се коса? Този, който имам на Афоджиж свършва и не зн кой да избера.

Не знам да има протеинов шампоан за бързоомазняваща се коса. Протеиновите шампоани по принцип са по-добре измиващи, това е достатъчно.
Шампоаните са или протеинови, или не са такива.  

# 160
Всеки публикувал въпрос тук получава отговор. Аз зададох въпроса си 2 пъти, но никакъв отговор...  ooooh! Tired

Видях ти поста. И двата пъти. Аз лично обаче просто нямам как да се включа. Не ползвам и не съм ползвала подобни продукти.
Не мисля, че някой прескача поста ти нарочно.

# 161
  • Велико Търново
medissa, и аз прочетох поста ти,но нямам опит по твоя въпрос Confused Може да погледнеш обаче тези  активатори - http://zlatnaribka.com/balsamaktivator-za-kydrici-lakme-rings-15 … -ml-102-1742.html
http://zlatnaribka.com/aktivator-za-kydrici-philip-kingsley-curl … -ml-102-2725.html
Аз използвам термопротектори и суша с дифузер Peace
Безуспешно следя вече 2-ра седмица за САТ-протеина на Редкен,и го няма в Рибката Confused
tyzarka,мисля ,че Жаки пита за розовата серия - Кристалисте на Керастаз,но може и да греша Blush

# 162

Видях ти поста. И двата пъти. Аз лично обаче просто нямам как да се включа. Не ползвам и не съм ползвала подобни продукти.
Не мисля, че някой прескача поста ти нарочно.
Да, знам че не всеки ще може да ми отговори, но просто ме съмнява да няма поне един човек, който има мнение по въпроса и може да ми даде съвет. Съжалявам ако съм обидила някой.

# 163

Не съм "за" или "против" честото миене. Аз съм "за" миенето, когато трябва. За всеки е различно.   Peace

Точно казано  Peace ! Няма как някой от някаква статия да решава кой кога да си мие косата без да съобрази спецификата на всяка отделна коса, нуждите и не са универсални за да се водим от подобни заключения!
Моята коса също "издържа" миене веднъж седмично,но аз не седя да чакам да минат дните,просто съдя по състоянието и на момента! Мила съм я и по-често (водена от подобни общовалидни лъжи в статии) и единственото,което получих бяха сухи дължини, скалпа нямаше промяна! Ако косата ми се замърсяваше на втория ден щях да си я мия всеки ден без да чакам да минат 3 дни само заради нечие "професионално" мнение  Naughty
И да не спамя толкова много, купих си Матрикс Форт Терапи маска и ш-н. Много ми хареса консистенцията на маската, толкова лека и фина,обаче аромата е почти същия като от Хидратерапи маската. От първо ползване съм доволна.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 14:36 от Анонимен

# 164
Според мен няма значение дали става въпрос за мазни или сухи корени.Скалпа си има нужда от редовно почистване, естествено с подходящите продукти,точно както и останалата кожа на тялото.

Жаки,щях да пиша за розовата серия.Ползвала съм шампоан,маска и серум Хрома рич.Шампоана гланцира добре,не се пени първият път много.Харесва ми.Маската ми идва слаба.Серумчето е много лекичко,но за мен е незаменимо за след преса.Ползвам го редовно.Като цяло хубави са,но леки за силно изрусена коса.Бих ти препоръчала Олео релакс-шампоан,маска и серум(ако не си ги ползвала де).Няма такъв кеф  Heart Eyes

Маринчето,Total Results Moisture на Matrix,Витамино колор на Лореал проф.
Аз не поясних, че питах за серията Кристалист Blush  Тази за дълга коса.
За Олео релакс и аз четох много хубави отзиви. Изобщо всичките ми звучат добре. Най-вероятно няма да купувам повече от Архитекта, защото косата ми се оправи и няма смисъл да я товаря.

Общи условия

Активация на акаунт