Професионални серии за коса - тема 45

• 45 659
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, искам да попитам спрея със зелен чай на Афоджии няма ли го вече в златна рибка?  Rolling Eyes

Казаха,че до края на месеца ще имат зареждане  Peace

# 226
Хм, доскоро се коментираше, че маслата запушват скалпа, сега пък не било така.  newsm78

# 227
  • в 1001-та нощ
тази дискусия съм я пропуснала, напоследък не съм много редовна

Мис Нели има публикация за силиконите, аз съм коментирала за маската с ракия, яйца и т.н., която се нанася, завива, запарва и т.н., това за маслата не съм видяла  Peace

днес останах леко разочарована от рибката..... реших да се възползвам от супер подаръците - направих си поръчката и вече ще затварям телефона , а отсреща никой не ми споменава , че днес към поръчката вървят подаръци, реших аз да попитам и ми отговориха с половин уста - ами зависи какво е останало  Rolling Eyes
Добре де , защо тогава ги обявявате тези оферти , а всъщност са едно голямо залъгване на хората ?!
И така както са го обявили със запетаи , все едно че всичко това ще получиш , сложете "или"  за да се подразбира . Спомням си , че и други момичета се оплакаха от предишните подобни оферти , така че Рибката е време да смени тактиката , за да не си загуби клиентите !

Незнам,но аз съм много доволна от рибката Heart Eyes.Всеки път когато си поръчвам нещо и когато консултантът се свързва с мен за потвърждение,провеждаме един бурен диалог в рамките на около половин час ,тъй като аз съм доста колеблива и на всеки 5 мин си променям решението ми се е случвало дори да потвърдя поръчка и след 5 мин да се обадя,за да я променя:crazy:.Много съм доволна от тяхното обслужване,винаги ми правят подаръчета от порядъка на мострички,а понякога дори са ми пращали по две,защото неможех да преценя кое да ми пратят като подарък,ама напълно ги разбирам,то такава досадница като мен Laughing все някък трябва да ме накарат да затворя телефона  Joy

а ти колко поръчки имаш изобщо  newsm78

защото си на 20г, до вчера пишеше, че си новак и имаш 4 профи продукта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=693204.msg23837997#msg23837997 и сега ново сто  newsm78 Rolling Eyes

# 228
Хм, доскоро се коментираше, че маслата запушват скалпа, сега пък не било така.  newsm78
[/quo

Това за маслата не съм го чувала.Аз си правя маска с 2 с.л тривитаминол,2 с.л бадемово масло,1 ч.л краве масло (действа страхотно срещу накъсване и косопад),хининова вода и 1 с.л водка или ракия.Нанасям по целия скалп и дължина,слагам торбичка и отгоре зимната шапка и си лягам да спя  Grinning .Мия го на следващия ден,а ако направя маската без тривитаминола,може да я измия и на по следващия.С доста изтощена коса бях,но от както ползвам тази маска косата ми си възвърна мекотата и някакси я усещам жива.Естествено ползвам и готови маски,но мекотата се върна точно от тази маска.Затопления зехтин също свърши страхотна работа.  Peace

# 229
тази дискусия съм я пропуснала, напоследък не съм много редовна

Мис Нели има публикация за силиконите, аз съм коментирала за маската с ракия, яйца и т.н., която се нанася, завива, запарва и т.н., това за маслата не съм видяла  Peace

днес останах леко разочарована от рибката..... реших да се възползвам от супер подаръците - направих си поръчката и вече ще затварям телефона , а отсреща никой не ми споменава , че днес към поръчката вървят подаръци, реших аз да попитам и ми отговориха с половин уста - ами зависи какво е останало  Rolling Eyes
Добре де , защо тогава ги обявявате тези оферти , а всъщност са едно голямо залъгване на хората ?!
И така както са го обявили със запетаи , все едно че всичко това ще получиш , сложете "или"  за да се подразбира . Спомням си , че и други момичета се оплакаха от предишните подобни оферти , така че Рибката е време да смени тактиката , за да не си загуби клиентите !

Незнам,но аз съм много доволна от рибката Heart Eyes.Всеки път когато си поръчвам нещо и когато консултантът се свързва с мен за потвърждение,провеждаме един бурен диалог в рамките на около половин час ,тъй като аз съм доста колеблива и на всеки 5 мин си променям решението ми се е случвало дори да потвърдя поръчка и след 5 мин да се обадя,за да я променя:crazy:.Много съм доволна от тяхното обслужване,винаги ми правят подаръчета от порядъка на мострички,а понякога дори са ми пращали по две,защото неможех да преценя кое да ми пратят като подарък,ама напълно ги разбирам,то такава досадница като мен Laughing все някък трябва да ме накарат да затворя телефона  Joy

а ти колко поръчки имаш изобщо  newsm78

защото си на 20г, до вчера пишеше, че си новак и имаш 4 профи продукта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=693204.msg23837997#msg23837997 и сега ново сто  newsm78 Rolling Eyes

От рибката поръчваме аз,майка ми и двете ми сестри  Grinning .Пак и това че съм на 20год не мисля,че е проблем

# 230
  • Варна
Peace
Говорила съм с дерматолог за маските с масла.Обясни ми,че повече от час стоене с масла първо е излишно,второ се запушва скалпа,което в дългосрочен план(редовно седене с маската над час) може да предизвика косопад.Каза ми,че ако веднъж,два пъти заспя с маската няма проблем просто да не се прави редовно,защото няма смисъл и е вредно.20-30 минути са напълно достатъчни,особено със затопляне.

# 231
  • In transit
Днес в магазина на Кристиан оф Рома ми предложиха тези продукти за възстановяване на увредена коса:
http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=295 и http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=297

някоя от вас дали ги е ползвала да сподели мнение за тях? Цената и на двата продукта беше по 10 лв.  Shocked

# 232
Аз също знам, че повече от 30 минути е излишно да се стои с масла по скалпа, още повече да се спи.

# 233
  • Варна
Няма проблем маслата да стоят и повече от 1 час, и дори да не се отмиват. Проблем може да има само с миризмата, защото кокосовото масло не гранясва, но бадемово, от амла и други масла се окисляват и косата замирисва на  Sick Практика да не отмиват маслата от косите си имат индийките. За това може и да усетите миризмата на гранясало олио около някоя индийка. Всеки сам за себе си трябва да реши да отмива ли или не. Освен масла в маската не бива да има нищо друго-жълтъци, алкохол и др.

# 234
  • София
Абе не се заяждам, ама това с тривитамнола не мога да го разбера. При толкова химия и био за хора... Как не ви е страх да си слагате произведени за животни илачи...
Дано няма сериозни проблеми след време.

# 235
  • USA

...JaDORE... заповядай Hug

http://www.feelunique.com/p/Redken-Satinwear-02-150ml - това е лосиона за предпазване от сешоар, още не съм го пробвала, ще дам отзиви по-нататък Peace

http://www.enzo.bg/kozmetika/redken/redken-time-reset-regenerira … filler-4-x-15-ml/ - порозити филъра, който трябва да е нещо като ботокса Rolling Eyes

Между другото момичета, ако ви е интересно мога да постна състава на филъра и да ги сравним с ботокса. Сещам се, че МисНели беше коментирала състава  Simple Smile

# 236
Peace
Говорила съм с дерматолог за маските с масла.Обясни ми,че повече от час стоене с масла първо е излишно,второ се запушва скалпа,което в дългосрочен план(редовно седене с маската над час) може да предизвика косопад.Каза ми,че ако веднъж,два пъти заспя с маската няма проблем просто да не се прави редовно,защото няма смисъл и е вредно.20-30 минути са напълно достатъчни,особено със затопляне.

Подкрепям двата цитата по-горе.      Hug
Всеки си решава, де. Аз също не бих стояла много, дори и с масла. Тук пак трябва да повторя клишето за полезността в малки дози.   Wink
Нещо на клишета ми върви цял ден.   Laughing

+ 1 глас и за поста на silver birch.     Hug

Още нещо - дискусията за маслата ще отмине, но като цяло, тя трябва да е в Грижите за коса.   Peace

# 237
  • Велико Търново
Аз маска с масла не държа повече от час-мисля,че е достатъчно,за да проникнат в скалпа и подхранят в дълбочина Wink А пък цял ден,че и два....не мога да си представя,че омазана ще изляза от вкъщи ,или ще стоя вкъщи толкова време без да отмия маската Crazy

# 238
Вие сега си представихте, че от косата ми капе лой Joy Косъмът всичко си поглъща.
Жените, от екзотичните държави и острови нон стоп си мажат косите с кокос и не виждам да са плешиви.
Като си слагате от митичното олио измивате ли го или си го държите с дни в косата? Същата работа. Аз си мажа предимно косата, а не чак толкова скалпа. Него от дъжд на вятър, просто ей така за подхранване.
Но ако вземе все пак да ми окапе косата ще ви предупредя Simple Smile

# 239
Абе не се заяждам, ама това с тривитамнола не мога да го разбера. При толкова химия и био за хора... Как не ви е страх да си слагате произведени за животни илачи...
Дано няма сериозни проблеми след време.

Ми и аз така говорех в началото.Преди 3 год някаде си го купих за първи път и си го изразходих някаде за месец.Когато го ползвах не забелязах кой знае какъв ефект,нооооо след няколко месеца косата ми буквално започна да расте като луда.Аз си приемах и Новофан тогава,защото имах косопад.Имах леко оголено петно над челото,там косата ми беше оредяла и накъсана,след няколко месеца забелязах,че ми пониква нова коса  Praynig Тривитаминола съдържа само витамини и не е никак вреден,просто трябва да се използва на почивки.  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт