Професионални серии за коса - тема 45

• 45 641
  • 749
  •   1
Отговори
# 210

Здравей,много ме заинтригува с тези продукти.Може ли да дадеш линкове към тях,че май нещо не ги откривам в рибката  bouquet Благодаря,предварително  bouquet

За продуктите на Редкен ли питаш Rolling Eyes?
Да да.... Embarassed за тези на Редкен   bouquet

# 211
  • Варна
 Ето това е кокосовото масло което поръчвам от iherb. Студено пресовано, органично, подходящо за използване и като храна.
От 2-3 месеца го смесвам с рициново масло ползвайки го за маска на косата на дъщеря ми, която е  на 9 години. Правим маската всяка седмица, стои с шапка и с хавлия около час. От тънка и слабичка, косата и живна, стана по- еластична, не се оплита толкова и доби плътност. За себе си купувам и експериментирам с всякакви химии Simple Smile
По този повод трябва да похваля рибката, въпреки че вчера изказах един вид съмнение спрямо тях  Embarassed  На последната поръчка ми бяха объркали милиграмите на Еластисайзъра, но още на другия ден получих, това което желаех, плюс подарък за извинение   bouquet

# 212
  • Бургас / София
Днес е денят на супер подаръците!

С всяка поръчка днес получавате подарък ароматна свещ Loreal, олио Macadamia 10 мл, комплект 5 мостри Macadamia, гребен с вградено масло Macadamia, купа за боядисване Inoa, шампоан Lorel 100 мл. или стилизиращ продукт в мини опаковка.

В златна рибка  Peace

# 213
Жаки, *Biskvitka*, сега остава да кажете колко време стоите с кокосовото масло, завивате ли с кърпа и т.н.  Mr. Green Че много се заинтригувах.
За всякакъв скалп ли е подходящо? Моят е раздразнен и лющещ се от неподходящи продукти  Cry
Не завивам с кърпа, навивам си косата на кок. Държа го всеки път различно. Понякога целият уикенд, но примерно вчера седях само 2-3 часа и след това го измих.
Чистото кокосово масло е страшно полезно и надали ще имаш раздразнения от него.

# 214
Жаки, как целия уикенд ?  Shocked С него ли спиш?
Аз знам, че с масла не е хубаво да се стои повече от 2-3 часа...

# 215
Да, по 2-3 дни съм спала с кокоса. Не виждам причина защо да не се стои с него дълго.

# 216
Здравейте момичета Simple Smile

Аз съм нова в темата и няма да лъжа не успях да изчета всичките теми Simple Smile Бихте ли ми помогнали в избора на продукти. Косата ми е тънка, омазнява се лесно и няма обем. Леко начупена е и често ми се налага да я изправям или къдря. Мия я на 2 дена, защото не мога да я понасям повече.
Чудя се какви продукти да взема, за да се грижа. Пробвам с Керастаз Resistence, но в един салон, който работи с тях ми казаха, че не е подходящ за моята коса.
Сега съм се спряла на Cristaliste - шампоан и балсам и коприната на CHI. Мислите ли, че са подходящи за мен? И трябва ли да добавя още нещо към обикновените грижи за косата ми?
Много ще съм ви благодарна за помоща   bouquet

# 217
  • в 1001-та нощ
боядисваш ли я?  Rolling Eyes

Жаки, как целия уикенд ?  Shocked С него ли спиш?
Аз знам, че с масла не е хубаво да се стои повече от 2-3 часа...

не е хубаво да се стои с онези маски с мляко, яйца и т.н., които запарват скалпа

в случая, ако е  само масло по скалпа, то попива и да се стои много време е все едно; мазни си малко масло на ръката и виж как е  Peace

разбира се - зависи и от количеството  Peace

# 218
По-скоро не.  Септември я боядисах последно, с цвят много близък до моя.

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 14:16 от agalia

# 219
Вече се възползвах от промоцията с подаръците Peace

# 220
  • София
Жаки, не го затопляш/разтопяваш или нещо от сорта? Така, както е от буркана - взимаш и мажеш?
И след измиването няма по-бързо омазняване на косата или нещо от сорта?

# 221
То се топи на телесна температура. Горе долу една супена лъжица ми стига за цялата коса. Разтривам малко в ръцете и веднага става течно.
Нe ми се омазнява косата по-бързо след това.

# 222
днес останах леко разочарована от рибката..... реших да се възползвам от супер подаръците - направих си поръчката и вече ще затварям телефона , а отсреща никой не ми споменава , че днес към поръчката вървят подаръци, реших аз да попитам и ми отговориха с половин уста - ами зависи какво е останало  Rolling Eyes
Добре де , защо тогава ги обявявате тези оферти , а всъщност са едно голямо залъгване на хората ?!
И така както са го обявили със запетаи , все едно че всичко това ще получиш , сложете "или"  за да се подразбира . Спомням си , че и други момичета се оплакаха от предишните подобни оферти , така че Рибката е време да смени тактиката , за да не си загуби клиентите !

# 223
Здравейте, искам да попитам спрея със зелен чай на Афоджии няма ли го вече в златна рибка?  Rolling Eyes

# 224
днес останах леко разочарована от рибката..... реших да се възползвам от супер подаръците - направих си поръчката и вече ще затварям телефона , а отсреща никой не ми споменава , че днес към поръчката вървят подаръци, реших аз да попитам и ми отговориха с половин уста - ами зависи какво е останало  Rolling Eyes
Добре де , защо тогава ги обявявате тези оферти , а всъщност са едно голямо залъгване на хората ?!
И така както са го обявили със запетаи , все едно че всичко това ще получиш , сложете "или"  за да се подразбира . Спомням си , че и други момичета се оплакаха от предишните подобни оферти , така че Рибката е време да смени тактиката , за да не си загуби клиентите !

Незнам,но аз съм много доволна от рибката Heart Eyes.Всеки път когато си поръчвам нещо и когато консултантът се свързва с мен за потвърждение,провеждаме един бурен диалог в рамките на около половин час ,тъй като аз съм доста колеблива и на всеки 5 мин си променям решението ми се е случвало дори да потвърдя поръчка и след 5 мин да се обадя,за да я променя:crazy:.Много съм доволна от тяхното обслужване,винаги ми правят подаръчета от порядъка на мострички,а понякога дори са ми пращали по две,защото неможех да преценя кое да ми пратят като подарък,ама напълно ги разбирам,то такава досадница като мен Laughing все някък трябва да ме накарат да затворя телефона  Joy

Общи условия

Активация на акаунт