Професионални серии за коса - тема 45

• 45 635
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
В зоя.бг има Peace аз оттам поръчвам Wink

# 196
  • Бургас / София
Тук цените на Алтерна са под 80лв.  
http://www.hairsupermarket.com/m/146
Трябва да си призная, че се изкушавам много.   Heart Eyes
Бамбуковата серия на Алтерна е най - евтината, а тази с хайвера е към 80 лева  Peace . Описанието, което беше посочено е за серията Хайвер...В този сайт ги няма всички продукти в lookfatantastic ги има Simple Smile

# 197
Тук цените на Алтерна са под 80лв.  
http://www.hairsupermarket.com/m/146
Трябва да си призная, че се изкушавам много.   Heart Eyes
Бамбуковата серия на Алтерна е най - евтината, а тази с хайвера е към 80 лева  Peace . Описанието, което беше посочено е за серията Хайвер...В този сайт ги няма всички продукти в lookfatantastic ги има Simple Smile

Лелеееееее ... това са много скъпи продукти Rolling Eyes.Аз не бих дала такива пари,предпочитам Лореал,Лакме,Керазтаз,които са на що годе по приемливи цени,комбинирани с домашни маски наистина вършат добра работа  Hug Peace

# 198
  • Бургас / София
И аз предпочитам по евтините много ясно,  цената  80 лева е много голяма  за 1 шампоан, който е предназначен за ежедневно ползване...

# 199
  • Чукарландия
В зоя.бг има Peace аз оттам поръчвам Wink

Това масло ли е? Hug

# 200
Поне 2 пъти в месеца си мажа скалпа и със студено пресовано кокосово масло. Действа много добре.

Жаки, от къде се сдобиваш със студено пресовано кокосово масло? Hug
Точно от този сайт, който са ти показали. Само дето моето е ето това
http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0 … _81_D0_BB_D0_BE-s

# 201
  • Велико Търново
BBeLLa,имам като това,което е показала Жаки Hug

# 202
  • София
Жаки, *Biskvitka*, сега остава да кажете колко време стоите с кокосовото масло, завивате ли с кърпа и т.н.  Mr. Green Че много се заинтригувах.
За всякакъв скалп ли е подходящо? Моят е раздразнен и лющещ се от неподходящи продукти  Cry

# 203
Да се запиша и аз в темичката  bouquet

За съжаление не мога да направя топ 3 на любими шампоани, защото тепърва навлизам в професионалните серии за коса Blush Иначе днес чакам да ми приситгне бамбуковата терапия на Алфапарф заедно със затоплящия серум, а миналата седмица се сдобих с  redken satinwear 02 ultimate blow-dry lotion и redken time reset porosity filler - беше ми по-лесен за намиране от ботокса, надявам се да свърши същата работа Thinking Да припомня от предната тема, че косата ми е с тънък косъм и предстои ми боядисване.

Къде гледате шампоани на Алтерна за 80 лв. newsm78 ? Тук съм ги виждала на цените на Керастаз.
Здравей,много ме заинтригува с тези продукти.Може ли да дадеш линкове към тях,че май нещо не ги откривам в рибката   bouquet Благодаря,предварително   bouquet

# 204
Здравейте момичета, четох една доста интересна статия за:
"Липсата на хидратация или проблемът "мазен скалп/корени със сухи дължини и краища-адският кръг за косата, особено през зимата."

Много от нас имат този проблем. Мога да дам линк към статията, ако не се приеме за реклама защото е на определена марка продукти.Интересните неща които прочетох са:
"Запомнете - нямате извинение за това, че не ползвате балсам и използването на маска по никакъв начин не ви освобождава от нуждата да използвате балсам - различно им е предназначението. Винаги започвате с шампоан и завършвате с балсам. Между тях, слагайте каквито си искате маски"
"Измивайте косата си всеки ден или максимум - през ден. Забравете бабините деветини за "вредата" от честото миене. Това, в края на 2012-та година е направо смешно."
"Хидратация, хидратация, хидратация - особено през студените месеци. Повярвайте ни, студът дехидратира косата и скалпа ви по-бързо, отколкото можете да си представите. Независимо дали вашата коса е плътна и порьозна или фина, тя има нужда от хидратиране, особено през зимните месеци."

Най-вероятно са споменавани тук, но на мен ми направиха доста силно впечатление, защото винаги съм си мислела точно обратното, както може би доста други момичета, които не са толкова запознати с професионалните продукти и грижата за косата. Simple Smile

Точно по този въпрос писах и аз назад в темата. И това го разбрах именно на семинар на Алтерна.
Сега ползвам цялата хидратираща линия и разликата в сравнение с Керастаз е от земята до небето. Да не говорим колко повече обем имам в сравнение с преди, защото продуктите са много леки и пречистени откъм химизирани съставки. И шампоан от 77 лв. определено си струва цената при положение, че консумативът за едно измиване с 2 изплаквания е максимум 10 мл. - за сравнение при Керастаз необходимите милилитри са 20. Да не пропускаме и фактът, че Алтерна има много достъпна бамбу линия, шампоанът и кондишънърът са по 40 лв., което е направо смешно за качеството им.

# 205
Благодаря за отговорите  bouquet Ще си поръчам въпросното кокосово масло, ще се радвам да споделите как го ползвате, а по натам може и аз да опитам шампоаните на Алтерна. Фризьорът, при който ходех преди много ми ги хвалеше, но в крайна сметка тогава се спрях на Joico, но не бях възхитена. Имам чувството, че моята тънка, омазняващя се и мека коса нищо не може да я спаси Sad

# 206
  • ВАРНА
Вие като слагате маска после ползвате и балсам ли  newsm78 Аз досега ако слагам маска не нанасям нищо с отмиване след това  Rolling Eyes

П.П. Благодаря на Алена и включилите се със съвети за ползване на Афоджи протеина  Hug   bouquet

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 11:09 от morgana07

# 207
Когато се мия 2 пъти в седмицата редувам маската с балсам. Според мен в зависимост от нуждите на косата може да се ползва само маска или само балсам. Въпросното редуване е в случай, че косата е в сравнително добро състояние и няма нужда да се утежнява с маска всеки път.

# 208
То е ясно, че те призовават, нали шампоаните трябва да се купуват редовно Grinning

При моята коса просто не виждам защо да я мия повече от 2 пъти в седмицата. По 5 дни си седи напълно чиста и свежа. Естествено ако беше гадна на допир, мазна или нещо друго бих я мила и по-често.
А се съмнявам да има жени с коса до кръста които да я мият всеки ден. Адски много време се губи в сушене и стилизиране. Преди като още нямах по-силен сешоар ме хващаха лудите.
Подкрепям Peace още повече хора като мен които са със природно суха кожа, пробвала съм да се къпя всеки ден, е няма такъв сърбеж след това Naughty
Аз също съм с природно суха коса и кожа на тялото.Къпя се сутрин и вечер.Косата през ден,лятото всеки ден.Сърбежът ти може да е от агресивни продукти.Ако имах по-къса коса щях да я мия всеки ден,но наистина много време ми отнема,защото я изправям.Скалпът трябва да "диша",кожата също.А "по 5 дни си седи напълно чиста и свежа" по дължините може би,но в корените едва ли  Wink
Момичета,не искам да звучи като заяждане или да давам акъл на някой колко често да се къпе.Просто си казвам мнението по въпроса може да е полезно  Hug
И аз си мия косата всеки ден особено лятото,зимата много рядко ми се случва да прескоча ден без миене.До преди 1г косата ми беше дълга до кръста и това миене ми се отразяваше супер.Винаги се суша със сешоар.Преди година я подстригах до врата и сега ми е още по-лесно откъм сушене и оформяне.Мен скалпа ме сърби само ако прескоча ден без измита коса Blush Струва ми се че не омазняването,а поемането на разни миризми от косата докарва нуждата от всекидневно миене!Коса на 5-7 или 10 дена сигурно ще е букет от "аромати"...Маските винаги ги нанасям и в корените,не ми се е отразило негативно.Редувам ден с балсам,ден с маска...различни серии,различни марки.Относно топ 3 любими шампоани Thinking Имам толкова много фаворити,но да речем редкен Фреш кърлс(понеже е супер гъст,мирише хубаво и се пени много),Голдуел Рич калър за боядисана коса и на трето място слагам Тиджи за обем.Мога да продължа извън класацията със Шварцкопф за чувствителен скалп(след него косата е като мината с балсам)и дълбокопочистващия на Вела пръфешънъл!Имам и други любимци,но така ще направя топ10 Laughing Mr. Green

# 209
  • USA

Здравей,много ме заинтригува с тези продукти.Може ли да дадеш линкове към тях,че май нещо не ги откривам в рибката  bouquet Благодаря,предварително  bouquet

За продуктите на Редкен ли питаш Rolling Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт