Професионални серии за коса - тема 45

• 45 666
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Жаки     Hug    не го приемай така. Дискутираме си тук.   Peace
Това за нечестото мазане в корените, беше добро уточнение, защото по-нагоре стана въпрос за доста време с масло в корените.
И разбира се, че косъмът поглъща, но не всичко(поне при мен).
А за Митик-а - ами, той не е чисто масло. Смес е. Има си и доста силикончета. Нормално - стилизиращ продукт е, така си е предназначен - да заглади и запечата косъма.   Peace

Не си разваляй вечерта. Просто изказваме различни гледни точки. Не вярвам някой да иска да засегне някого.   Wink

playgirl05, жената на брат ми е с много рядка коса и след многото хубави отзиви направи един курс. В момента, в който го спря, косата й взе да капе двойно. Иначе, докато го ползваше имаше израснали косми, да.
Моят съвет е да се информираш добре! Момичета, които са запознати със състава, неколкократно са обяснявали за неконтролируемото навлизане на препарата в организма чрез скалпа.    Peace

# 241
  • Варна
Вие сега си представихте, че от косата ми капе лой Joy Косъмът всичко си поглъща.
Жените, от екзотичните държави и острови нон стоп си мажат косите с кокос и не виждам да са плешиви.
Като си слагате от митичното олио измивате ли го или си го държите с дни в косата? Същата работа. Аз си мажа предимно косата, а не чак толкова скалпа. Него от дъжд на вятър, просто ей така за подхранване.
Но ако вземе все пак да ми окапе косата ще ви предупредя Simple Smile
Не мисля,че е същата работа,Жаки.Финиш серум слагам по 3-4-5 капки,а за маска със зехтин 1/3 от бутилката.Едното е чисто,а другото има силикони и други неща.Едното мажа на цялата коса и корените,другото на половината.Има голяма разлика.

# 242
О, аз не се засягам Grinning Просто казвам, че ако наистина усетя разни кофти последствия ще кажа. Но за сега виждам само положителен ефект.

Иначе от серуми, Митици и тн пак слагам поне 4-5 помпички. А тези неща са пълни със силикон. Няма как кокоса и някакво друго масло да е по-вредно.
А и за зехтин изобщо нищо не казвам. На мене лично ми е гаден за мазане в коса Peace

# 243
Жаки     Hug    не го приемай така. Дискутираме си тук.   Peace
Това за нечестото мазане в корените, беше добро уточнение, защото по-нагоре стана въпрос за доста време с масло в корените.
И разбира се, че косъмът поглъща, но не всичко(поне при мен).
А за Митик-а - ами, той не е чисто масло. Смес е. Има си и доста силикончета. Нормално - стилизиращ продукт е, така си е предназначен - да заглади и запечата косъма.   Peace

Не си разваляй вечерта. Просто изказваме различни гледни точки. Не вярвам някой да иска да засегне някого.   Wink

playgirl05, жената на брат ми е с много рядка коса и след многото хубави отзиви направи един курс. В момента, в който го спря, косата й взе да капе двойно. Иначе, докато го ползваше имаше израснали косми, да.
Моят съвет е да се информираш добре! Момичета, които са запознати със състава, неколкократно са обяснявали за неконтролируемото навлизане на препарата в организма чрез скалпа.    Peace

Да,това за скалпа също го знам  Peace .Но аз пак казвам,че не трябва да се прекалява с него,а и явно на всеки действа различно,защото минаха около 3год откакто си направих първия курс и нямам никакви оплаквания-напротив.Сега също правя курс,комбиниран с Мерц и се надявам да ми порасне косицата,че след една много ''разбираща'' фризьорка ми се плаче като се погледна в огледалото  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 244
playgirl05, не искам да задълбавам темата, но не става въпрос за прекаляване. Тя си действаше по план. Косопадът явно е бил изкуствено задържан и, когато продуктът е бил спрян за почивката, се е върнал.
Толкова от мен. Както казах, друга е темата за тези неща.   Peace

# 245
playgirl05, не искам да задълбавам темата, но не става въпрос за прекаляване. Тя си действаше по план. Косопадът явно е бил изкуствено задържан и, когато продуктът е бил спрян за почивката, се е върнал.
Толкова от мен. Както казах, друга е темата за тези неща.   Peace
[/quot

Възможно е,но всеки си е индивидуален  Wink

# 246
Здравейте  момичета, купих си Нектар термик и утре мисля да го пробвам. Какво количество да сложа и на подсушена с кърпа коса, нали?

# 247
  • София
Playgirl, има хора, които не си променят убежденията. Няма в началото и в края. Произведено е за животни. Витамините и другото, което съдържа не са съобразени спрямо ползване от хора, ако бяха, щеше да е с предназначение за ползване от хора, а не от добитък. Това е положението. Здравето, мисля, трябва да е на първо място.
И на 20 години е добра възраст да се изгради култура към здравето.
Сори, но не издържах.

# 248
Здравейте  момичета, купих си Нектар термик и утре мисля да го пробвам. Какво количество да сложа и на подсушена с кърпа коса, нали?
Зависи колко ти е гъста и дълга косата. Аз от такива продукти слагам горе долу колкото монета от 50 ст.
На подсушена с кърпа коса Peace

# 249
Аз се отчитам днес със дълбоко почистващият на Лореал,шампоан,маска и олио митик оил,както винаги резултатът е Heart Eyes,а по въпросът с тривитаминола и аз неможах да се сдържа,защо трябва винаги да нападаме хората с различно мнение от нашето,ми то всеки по някакъв начин вреди на себе си,кои с цигари,кои с алкохол,кои от нерви,мръсен въздух и какво ли още не,в краина сметка всеки си има глава на раменете,всеки има право да сподели мнение и опит,защо трябва да се нападаме така,често ми прави впечатление че няма толераннтност и понякога сме доста резки в изказванията си,неки всеки решава сам за себе си и носи отговорност за това,не сме ние тези които да съдим другите!

# 250
Здравейте  момичета, купих си Нектар термик и утре мисля да го пробвам. Какво количество да сложа и на подсушена с кърпа коса, нали?
Зависи колко ти е гъста и дълга косата. Аз от такива продукти слагам горе долу колкото монета от 50 ст.
На подсушена с кърпа коса Peace

Благодаря за отговора. Дълга ми е малко над кръста, но е права и фина, не е най-гъста.

# 251
И моята като дължина е толкова, но е по-гъста. Значи пак горе долу толкова като количество. Ти сама ще усетиш дали ти е добре или имаш нужда от повече.

# 252
  • София
Sweety, последно по въпроса. Извинявам се, но мисля, че е важно.
Да, всеки има право да прави със здравето си каквото си реши. Но и не е лошо да се дискутира и да се позамисли на каква цена получава ефекта, който търси. И анаболните стероиди правят мускули, но на каква цена?
Съжалявам, но за мен темата не е толкова безобидна. Има малки момичета, които четат по темите и после (без да имат критично мислене), прилагат какви ли не експериментални терапии. И крайни диети, и странни животински препарати, и чудодейни китайски чайове със забранени съставки, ноооо действат! Но как и с какви последствия? На кой му пука. Всеки има право на избор? Да. Но нека да се говори и когато има и други гледни точки, някой може и да се позамисли.
С най-добри чувства.

# 253

...JaDORE... заповядай Hug

http://www.feelunique.com/p/Redken-Satinwear-02-150ml - това е лосиона за предпазване от сешоар, още не съм го пробвала, ще дам отзиви по-нататък Peace

http://www.enzo.bg/kozmetika/redken/redken-time-reset-regenerira … filler-4-x-15-ml/ - порозити филъра, който трябва да е нещо като ботокса Rolling Eyes

Между другото момичета, ако ви е интересно мога да постна състава на филъра и да ги сравним с ботокса. Сещам се, че МисНели беше коментирала състава  Simple Smile

bouquet Много ти благодаря    Hug Обмислям поръчка и тези неща ще попаднат в списъка 100 %.Досега не съм поръчвала от ензо,но и това време дойде. Ти доволна ли си филъра ? Пак ли се използва като ботокса със запечатваща маска  newsm78

# 254
Sweety, последно по въпроса. Извинявам се, но мисля, че е важно.
Да, всеки има право да прави със здравето си каквото си реши. Но и не е лошо да се дискутира и да се позамисли на каква цена получава ефекта, който търси. И анаболните стероиди правят мускули, но на каква цена?
Съжалявам, но за мен темата не е толкова безобидна. Има малки момичета, които четат по темите и после (без да имат критично мислене), прилагат какви ли не експериментални терапии. И крайни диети, и странни животински препарати, и чудодейни китайски чайове със забранени съставки, ноооо действат! Но как и с какви последствия? На кой му пука. Всеки има право на избор? Да. Но нека да се говори и когато има и други гледни точки, някой може и да се позамисли.
С най-добри чувства.
                Разбира се важно е,специално тази тема за тривитаминоила е толкова нищена че едва ли има какво да се каже вече,може би е хубаво да се предупреждава да се потърси малко повече инфо по темата преди да се приложи,но казано така "И на 20 години е добра възраст да се изгради култура към здравето" наистина прозвуча грубичко,няма да навлизам в темата че много задълбахме вече,разбира се всеки може да изкаже мнение но нека да не правим такива леко обидни и краини изказвания,защото в живота има една хубава приказка,"не питаи старило,а питаи патило",не се заяждам и не влагам нищо лошо в поста си!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт