Професионални серии за коса - тема 45

• 45 692
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета идвам за съвет! Flutter

Трябва ми нещо "кристално" за коса. За преди издухване и изправяне. Ама, как само я заобикалям таз' дума сешуар, че аленка ще ми дръпне една алекция за френския произход на думата и как там се пишеше, а аз все забравям, пусто, как беше. Joy Joy Joy hahaha

Та какво ми трябва всъщност? newsm78 Митика ли да си взема или коприната на Чи? Какво ще ме посъветвате? Thinking

# 256

Трябва ми нещо "кристално" за коса. За преди издухване и изправяне. Ама, как само я заобикалям таз' дума сешуар, че аленка ще ми дръпне една алекция за френския произход на думата и как там се пишеше, а аз все забравям, пусто, как беше. Joy Joy Joy hahaha

Та какво ми трябва всъщност? newsm78 Митика ли да си взема или коприната на Чи? Какво ще ме посъветвате? Thinking
Аз бих ти препоръчала термокрема на Керастас Хрома рич, предпазва много добре, не утежнява и да не те притеснява че е крем, като го разтъркаш между пръстите и на косата става като воднисто серумче, а и прдидава блясък  Flutter

# 257
С какъв шампоан е хубаво да се измие косата преди да се сложи ботокс ампула? Днес получих ампулки с Биотик шампоана и се чудя дали може да ги изпробвам заедно.До сега не съм си правила ботокс , най-накрая ще го пробвам и аз  Blush

# 258
  • София
С какъв шампоан е хубаво да се измие косата преди да се сложи ботокс ампула? Днес получих ампулки с Биотик шампоана и се чудя дали може да ги изпробвам заедно.До сега не съм си правила ботокс , най-накрая ще го пробвам и аз  Blush
По-добре, ако имаш примерно Бейн де форс, форс вектор, Афоджи за изтощена коса  Peace

# 259
Sweety, последно по въпроса. Извинявам се, но мисля, че е важно.
Да, всеки има право да прави със здравето си каквото си реши. Но и не е лошо да се дискутира и да се позамисли на каква цена получава ефекта, който търси. И анаболните стероиди правят мускули, но на каква цена?
Съжалявам, но за мен темата не е толкова безобидна. Има малки момичета, които четат по темите и после (без да имат критично мислене), прилагат какви ли не експериментални терапии. И крайни диети, и странни животински препарати, и чудодейни китайски чайове със забранени съставки, ноооо действат! Но как и с какви последствия? На кой му пука. Всеки има право на избор? Да. Но нека да се говори и когато има и други гледни точки, някой може и да се позамисли.
С най-добри чувства.
                Разбира се важно е,специално тази тема за тривитаминоила е толкова нищена че едва ли има какво да се каже вече,може би е хубаво да се предупреждава да се потърси малко повече инфо по темата преди да се приложи,но казано така "И на 20 години е добра възраст да се изгради култура към здравето" наистина прозвуча грубичко,няма да навлизам в темата че много задълбахме вече,разбира се всеки може да изкаже мнение но нека да не правим такива леко обидни и краини изказвания,защото в живота има една хубава приказка,"не питаи старило,а питаи патило",не се заяждам и не влагам нищо лошо в поста си!  bouquet

Мисля,че преди да коментирате,кой има и кой няма култура към здравето трябва да познавате лично човека.А колкото до silver birch,бих и казала,че никак не е толерантно да се нападат така хората,всеки си има собствено мнение.А що се отнася до нейното възпитание,може би е на много ниско ниво,щом си позволява да обижда човек когото не познава.Колкото до  sweety Simple Smile,съгласна съм с нея,не бива винаги да се нападат хората с различно мнение.Тук всички сме да разменяме идеи и опит,просто изказването на silver birch беше краино грубо и не на място и ме засегна.Съжалявам,но бях длъжна да се защитя

# 260
По-добре, ако имаш примерно Бейн де форс, форс вектор, Афоджи за изтощена коса  Peace

Благодаря ти,ще използвам Бейн де форс  Hug

# 261
Свършихте ли със спама?!
За доизясняване - на ЛС, моля! 
Аман!    Stop

# 262
Здравейте (спорещи момичета  Twisted EvilGrinning пиша за да поразведря малко темата,а и да попитам защо се случва така с моята косица  Thinking От вчера една комбинацийка финиши,която не е нещо ново,но ми хареса много: обилно Л2,малко от реконструктора със зелен чай, 4 помпички Митик и след 10 минутки 2 лешника от термо емулсията на Лореал. Първоначално си казах,че ще стане "мазало" с толкова много продукти и то в големи количества,но ефекта беше супер  Heart Eyes . Изсуших с четка и сешоар,косата стана гладка,обаче леко твърдичка. На другия ден т.е. днес е много по- хубава , по-мека,по-гладка от вчера. Някой има ли идея защо така се получава,винаги ми се случва това?

# 263
А преди финишите какво ползва?

# 264
  • в 1001-та нощ

Joy hahaha вместо да "дърпам" лекция, ще "погаля" една лекцийка  Blush "сешОар"  Heart Eyes

кристалното - някакви кристали - примерно коприната има и термозащита, но може и друг продукт, какво имаш  Rolling Eyes

# 265
А преди финишите какво ползва?
Хидратиращ Афоджи и една непрофесионална маска на Гарниер.

# 266
Не мога никъде да намеря  renew C   Crossing Arms наистина ли са го спря ли от производство ? Когато се ровех насам натам и открих този продукт

това нещо подобно ли е ?

# 267
Странно.    newsm78
Пък реконструктора не е чак толкова силен.    newsm78
В последно време ползва ли протеин?

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 14:21 от Feeling

# 268
Странно.    newsm78
И аз не съм забелязала да ми идва силен, а и вчера сложих много малко от него (3 макс.4 впръсквания) Протеин не,зехтин+рициново преди това. Но и по принцип каквото и да използвам (обикновено си мия косата вечер,понеже гледам да я оставям да съхне сама и като изсъхне си лягам) на другия ден е по-добре изглеждаща. Ако е била прекалено мека става гладка и подредена,ако е била твърда,леко суха става плътна. Разбира се не винаги се получава "магията"  Grinning това е само при благоприятните комбинации,когато сбъркам нещо си става гадна  Laughing ,все пак не разбирам как така си се "донаглася" сама?

# 269
  • Варна
Странно.    newsm78
И аз не съм забелязала да ми идва силен, а и вчера сложих много малко от него (3 макс.4 впръсквания) Протеин не,зехтин+рициново преди това. Но и по принцип каквото и да използвам (обикновено си мия косата вечер,понеже гледам да я оставям да съхне сама и като изсъхне си лягам) на другия ден е по-добре изглеждаща. Ако е била прекалено мека става гладка и подредена,ако е била твърда,леко суха става плътна. Разбира се не винаги се получава "магията"  Grinning това е само при благоприятните комбинации,когато сбъркам нещо си става гадна  Laughing ,все пак не разбирам как така си се "донаглася" сама?
И моята коса след  баня и сушене е леко твърда, независимо какво слагам като финиш, а след няколко часа една мекичкаа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт