Професионални серии за коса - тема 45

• 45 717
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Moмичета предложете някаква подържаща серия,днес ми направи впечатление че почти всичките ми продукти са или доста хидратиращи или протеинови,ще ми се нещо по ежедневно което да мога да ползвам между хидратациите и протеина Thinking

# 271
  • в 1001-та нощ
Не мога никъде да намеря  renew C   Crossing Arms наистина ли са го спря ли от производство ?

Не са го спрели, продава се  Peace

# 272
  • Стара Загора
Здравейте!Някой,който е използвал този серум на Керастаз   може ли да ми каже какво количество горе долу се слага и дали косата наистина трябва да е напълно суха или може да е леко влажна ?

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 15:57 от maksimka

# 273
  • София
Момичета идвам за съвет! Flutter

Трябва ми нещо "кристално" за коса. За преди издухване и изправяне. Ама, как само я заобикалям таз' дума сешуар, че аленка ще ми дръпне една алекция за френския произход на думата и как там се пишеше, а аз все забравям, пусто, как беше. Joy Joy Joy hahaha

Та какво ми трябва всъщност? newsm78 Митика ли да си взема или коприната на Чи? Какво ще ме посъветвате? Thinking

Joy hahaha вместо да "дърпам" лекция, ще "погаля" една лекцийка  Blush "сешОар"  Heart Eyes

кристалното - някакви кристали - примерно коприната има и термозащита, но може и друг продукт, какво имаш  Rolling Eyes
Eто! Знаех си! ooooh!
Пак го обърках! Пфу, дано поне другият път го запомня! Blush

Ами имам кристалите на Биофарма и малка пробичка коприна на Чи. Отделно термозащитен спрей на Сояс имам, но не го ползвам. Обичам хлъзгавко да и слагам на косицата. Mr. Green

# 274
Нещата от рибката дойдоха. Много ми хареса подаръка, все едно са ми чели мислите Laughing
Знам, че сигурно е питано, но ампулата с ботокс преди или след боядисването се слага?
От рибката ми пратиха оксиданта в следното нещо. Понеже опита ми е плачевен искам да попитам: боята да я прибавя ли там или ще е по - удачно да ги смеся в купичка? Извинявам се за глупавия въпрос.  Embarassed

# 275
Нещата от рибката дойдоха. Много ми хареса подаръка, все едно са ми чели мислите Laughing
Знам, че сигурно е питано, но ампулата с ботокс преди или след боядисването се слага?
От рибката ми пратиха оксиданта в следното нещо. Понеже опита ми е плачевен искам да попитам: боята да я прибавя ли там или ще е по - удачно да ги смеся в купичка? Извинявам се за глупавия въпрос.  Embarassed
Ботокса след боядисване...   bouquet
Явно преди Коледа доста от момичетата сме решили боядисване  Grinning

# 276
  • в 1001-та нощ
Момичета идвам за съвет! Flutter

Трябва ми нещо "кристално" за коса. За преди издухване и изправяне. Ама, как само я заобикалям таз' дума сешуар, че аленка ще ми дръпне една алекция за френския произход на думата и как там се пишеше, а аз все забравям, пусто, как беше. Joy Joy Joy hahaha

Та какво ми трябва всъщност? newsm78 Митика ли да си взема или коприната на Чи? Какво ще ме посъветвате? Thinking

Joy hahaha вместо да "дърпам" лекция, ще "погаля" една лекцийка  Blush "сешОар"  Heart Eyes

кристалното - някакви кристали - примерно коприната има и термозащита, но може и друг продукт, какво имаш  Rolling Eyes
Eто! Знаех си! ooooh!
Пак го обърках! Пфу, дано поне другият път го запомня! Blush

Ами имам кристалите на Биофарма и малка пробичка коприна на Чи. Отделно термозащитен спрей на Сояс имам, но не го ползвам. Обичам хлъзгавко да и слагам на косицата. Mr. Green

Joy hahaha ами по-важно е да те разберем, както и да го напишеш - ще е ясно  bowuu

пробвай с коприната, косата да е подсушена - влажна, но да не капе вода и по-към суха

1-2 капки коприна между дланите, разтриваш ги, като крем - между дланите, не по пръстите и отгоре и така с намазаните ръце - масажираш косата от върховете към корените, като така - най-много отива към жадните връхчета и по-малко нагоре, където гоним обем и косъмът е по-здрав  Peace

# 277
  • София
Да, това ясно. Grinning
Аз така си действам винаги. С това нямам проблем.
Въпросът ми беше: кое да си взема? Има ли смисъл Митика да си вземам или Чи- то е по-добро или има още по-добро? Thinking

# 278
Здравейте (спорещи момичета  Twisted EvilGrinning пиша за да поразведря малко темата,а и да попитам защо се случва така с моята косица  Thinking От вчера една комбинацийка финиши,която не е нещо ново,но ми хареса много: обилно Л2,малко от реконструктора със зелен чай, 4 помпички Митик и след 10 минутки 2 лешника от термо емулсията на Лореал. Първоначално си казах,че ще стане "мазало" с толкова много продукти и то в големи количества,но ефекта беше супер  Heart Eyes . Изсуших с четка и сешоар,косата стана гладка,обаче леко твърдичка. На другия ден т.е. днес е много по- хубава , по-мека,по-гладка от вчера. Някой има ли идея защо така се получава,винаги ми се случва това?
При мен се случи същото няколко пъти и все се чудех на какво се дължи.
Сега като попита си давам сметка, че единственото което явно оказва такъв ефект е реконструктора със зелен чай (който не откривам вече в рибката)

# 279
Какъв беше подаръкът?  bouquet

# 280
Какъв беше подаръкът?  bouquet
http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professional-TecniArt-Air-Fix-Spray-250ml опаковчица от 50мл. Peace Тъкмо това ми трябваше, за да фиксирам бебешката си коса.

# 281
Здравейте!Някой,който е използвал този серум на Керастаз   може ли да ми каже какво количество горе долу се слага и дали косата наистина трябва да е напълно суха или може да е леко влажна ?

на суха коса задължително ,количество колкото лешник е достатъчно

a.l.e.n.a  къде го има още ? Praynig

# 282
  • Стара Загора
Мерси!!!

# 283
хмммм и аз си имам подарък от рибката , 10 мл олио на макадамия  Simple Smile влизам след малко в банята , че нямам търпение да изпробвам флуида олео релакс  , след толкова хвалебствия , усещам  че ще се харесаме с него.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт