Професионални серии за коса - тема 45

• 45 526
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета, ще кажете ли какъв е ефекта от шампоана Бейн сатин, гледам, че на повечето ви е на първо място в топ-а. И Бейн де форс от коя серия е? Май и него го няма в ЗР  Thinking

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 12:45 от Lorilicious

# 46
Колкото повече чета май само аз не бях доволна от бейн сатин и маската към него Tired

Някакви отзиви са щампоан и маска за руса коса на Джон Фрида?

И моля да ми препоръчате термомляко за издухване със сешоар, досега съм ползвала само на Керастаз и Редкен, искам нещо омекотяващо за дълга, изрусена коса. Топката на Тиджи дали е подходяща?

# 47
  • София
1. Kerastase Bаin de force
2. Makadamia rejuvinating
3. Aphogee за изтощена коса    Peace

# 48
И аз с моя скромен опит Simple Smile

1.Интенз Рипеър на Лореал
2.Дийп Кеър на Лакме
3.Шампоана за косопад на Лакме

Не съм пробвала шампоан на Керастаз, но имам мостричка на Бейн сатен 1, и по празниците ще я изпробвам  Party

# 49
Колкото повече чета май само аз не бях доволна от бейн сатин и маската към него Tired

Някакви отзиви са щампоан и маска за руса коса на Джон Фрида?

И моля да ми препоръчате термомляко за издухване със сешоар, досега съм ползвала само на Керастаз и Редкен, искам нещо омекотяващо за дълга, изрусена коса. Топката на Тиджи дали е подходяща?
Аз не мога да препоръчам, но със сигурност топката не е омекотяваща  Peace

# 50
Аз пак ще попитам за моя въпрос:
Здравейте, трябва ми нещо, което да улеснява къдренето, защото аз се къдря с ролки за коса и най-вече да ми държи къдриците, защото ако първия ден са супер, то на другия и по-другия вече са се развалили голяма част от тях. Само да добавя, че косата ми е чуплива и е склонна към къдрене, но но има дни в които просто не знам какво й става.
Ще ми препоръчате ли някакъв активатор за къдрици? Аз процедирам така: На почти изсъхнала коса впръсквам спрей на Шаума за изтощена и накъсана коса или някой път пък слагам пяна. Навивам с ролки, като ги рахна ги разделям на по малки кичури и заставам на мивката и смесвам много малко гел с малко вода и пяна и слагам върху косата, но в умерено количество -да не става на клечки, а само да задържи къдриците. След това след около 30мин с маша доуправям не повече от 3-4 кичура, които са се развалили. Фиксирам с лак за коса, който е на Yunsey/има ли доволни от него?

# 51
Здравейте момичета!   bouquet
До сега не съм ползвала професионални марки за коса, но много искам ако може да ми помогнете в ориентирането сред толкова голям избор на марки и места за пазаруване онлайн.
При мен проблема е следния: Косата ми е много тънка, като я измия хвърчи на всички посоки като перушина става мека, но на другия ден спада и обема и косата се залепва за скалпа.. Доста бързо се омазнява и направо не знам какво да я правя.  Cry Според вас за такъв тип коса подходящи ли са кристалите? И кои марки кристали или пък серуми бихте ми препоръчали? Също искам да ви попитам какво представлява еластисайзера( извинете ако сбърках името Embarassed) Косата ми не е боядисвана до сега, много е фина и никаква прическа не се задържа върху нея.  Laughing Направо съм за оплакване..  Confused Също да попитам тези буустери за какво се използват и как по-точно? Някаква цялостна грижа ми  трябва..
 Реших да попитам в тази тема, защото  я следя и смятам, че ще можете да ми помогнете!  Praynig Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 14:26 от melanholly

# 52
  • Бургас / София
Поръчах си крема за къдрици на Макадамия и спрея за заплитане също така и крем активатор за къдрици на Лакме ще споделя мнение, като ги пробвам. Към поръчката имах и тестери на хидратиращ балсам на Макадамия и шампоан на лакме  Heart Eyes

# 53
Благодаря за новата тема  bouquet,моите топ три са:Интензивно подхранващ шампоан CHI Nourish Intense,хидратиращият на Афоджии и Шампоан Mythic Oil.Също така да споделя и отзиви от лилавата топка на Tigi,първо да припомня че съм с тънък и фин косъм,косата ми е склонна към бързо омазняване и лесно се утежнява.За моя голяма изненада,този продукт изообщо не ми утежни,на леко влажна коса нанесох в корените и по дължините съвсем мъничко количество,когато косата изсъхна беше някак по плътна,и нямаше никакви следи от утежняване,много ми хареса този продукт Heart Eyes

# 54
Здравейте момичета!   bouquet
До сега не съм ползвала професионални марки за коса, но много искам ако може да ми помогнете в ориентирането сред толкова голям избор на марки и места за пазаруване онлайн.
При мен проблема е следния: Косата ми е много тънка, като я измия хвърчи на всички посоки като перушина става мека, но на другия ден спада и обема и косата се залепва за скалпа.. Доста бързо се омазнява и направо не знам какво да я правя.  Cry Според вас за такъв тип коса подходящи ли са кристалите? И кои марки кристали или пък серуми бихте ми препоръчали? Също искам да ви попитам какво представлява еластисайзера( извинете ако сбърках името Embarassed) Косата ми не е боядисвана до сега, много е фина и никаква прическа не се задържа върху нея.  Laughing Направо съм за оплакване..  Confused Също да попитам тези буустери за какво се използват и как по-точно? Някаква цялостна грижа ми  трябва..
 Реших да попитам в тази тема, защото  я следя и смятам, че ще можете да ми помогнете!  Praynig Hug  bouquet

По въпросите за тънка коса, ще се радвам, ако се включват активно момичетата с такива коси.   Peace

Коприни/кристали/серуми/флуиди - всякакви са подходящи. Мажеш връхчетата , може и дължините, но нямат работа при корена. Последното изключва по-бързо омазняване, вследствие употребата на съответния финиш.

Коприната на Чи е сред най-харесваните. Маслото на Макадамия - също. В последно време се наложи и Митик Ойл-а, който за мен е мааалко по-тежък.
Всички изброени продукти(Еластисайзър също) можеш да намериш или на първа страница, или с търсачката на форума. Гугъл също помага.   Peace

Концентратите, с или без бустери, са на Керастаз и са вид терапия. Ползват се след измиване с шампоан. Вместо маска. Някои споделят, че запечатват с маска или я ползват след отмиването на терапията. Аз не го правя. Сместа от терапията ми е напълно достатъчна.
Нанасянето може да е, както чрез изсипване по малко в ръката, разтриване между дланите и масаж на кичурите, така и чрез пресипване в шишенце с пулверизатор, впръскване, масаж.
Аз стоя 20-30 минути. Понякога завивам в тюрбан и затоплям със сешоар, друг път действам с терапевтичната преса(на първа страница има линк към пресите, тя е друга - не загрява и не изправя косата, а само леко затопля с цел по-дълбоко приемане на полезните съставки).
Ето как се смесват:
http://www.youtube.com/watch?v=chkiuVV0Fxs

Здравейте момичета, ще кажете ли какъв е ефекта от шампоана Бейн сатин, гледам, че на повечето ви е на първо място в топ-а. И Бейн де форс от коя серия е? Май и него го няма в ЗР  Thinking

Бейн Сатин е от подхранващата(Нутритив) серия на Керастаз. Оранжевата.   Peace
Мек, подхранващ шампоан. Прави супер пухкава пяна. Чуден е за косата.   Heart Eyes
Бейн де Форс дадох малко по-нагоре сред примерите за протеинови шампоани. Съответно - протеинов.   Peace   От зелената серия е. Тя цялата е протеинова.   Peace
Няма го в Рибката, защото е свършил. Иначе го зареждат. Тези дни във ФБ писаха, че очакват голяма доставка на Л'ореал и Керастаз. Можем да се надяваме и на новата серия Еликсир. Стискайте палци!  Heart Eyes

Момичета, сред въпросите има такива, над които просто нямам практически опит. Затова ги прескачам. Не е нарочно.
Силно се надявам, че ще се включат момичета, които ще могат да отговорят.   Peace

# 55
  • Атлантис, Галактика Пегас
Само да кажа купих си комплекта Макадамия.  Хареса ми.  Mr. Green

# 56
  • ВАРНА
Аз много трудно се спогаждам с шампоаните,защото скалпът е по-склонен към омазняване,пък краищата са по-сухи  Rolling Eyes засега на Афоджи хидратиращия шампоан ми харесваше,но пак за 2 дни вече е клепнала и за миене,в Рибката нямаха на Лореал Пюр нещо си,затова си взех серията Макадамия,да видим там как ще е,а преди време за по-мазен скалп май бяха коментирани на Филип Кингсли без аромат и още някакъв с мента обаче на кой беше,май от ФЮ го поръчваха.... Rolling Eyes

между другото днес чакам куриера на Спиди - уж ми пратиха смс до 12.30ч че ще пристигне поръчката а още никакъв го няма  #Cussing out И при вас ли се бавят толкова  Crossing Arms

П.П. Пристигнаха в 16ч.Пратили са ми еластисайзър екстрим вместо обикновения,много голяма ли е разликата между двата  newsm78 Косата ми е със сухи даже вече цъфтящи краища,може би да ги редувам по веднъж седмично двата? Влизам в банята да пробвам новите благинки  Blush

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 16:13 от morgana07

# 57
между другото днес чакам куриера на Спиди - уж ми пратиха смс до 12.30ч че ще пристигне поръчката а още никакъв го няма  #Cussing out И при вас ли се бавят толкова  Crossing Arms
При мен поръчките винаги идват около 17 часа. Peace

# 58
Благодаря ти Feeling  Flowers Bouquet

# 59
  • Бургас / София
При мен поръчката идва винаги към 12, точни са Wink

Общи условия

Активация на акаунт