Професионални серии за коса - тема 45

• 45 558
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
# 106
 ooooh! Мун, успокои ме малко, бях се притеснила от цената на това, което намерих аз. Embarassed

# 107
Засега само запис, имам доста да ви чета. Топ 3 шампоани: хидратиращ Афоджи, ДК Лакме, Велла Баланс дълбокопочистващ.

# 108
Има ли доволни от розовата серия на Керастаз?
Пише, че е за дълга коса и са чудя дали да я пробвам след като свърша Архитекта Thinking

# 109
  • Canada
От мен днес - комбинация с предсказуем резултат Mr. Green Шампоан Олео релакс + маска Олео релакс + нектар термик + лилавата топка на Тиги Heart Eyes За сефте ползвам Нектар термик-а, много добре се сработи с косата ми, не знам къде съм бляла досега Laughing Но подозирам, че пълният му потенциал ще се разгърне в комбинация с ботокс и терапията Милк шейк н. пр. Задължително ще го пробвам така Peace

# 110
Момичета,аз пак с въпрос и пак за Реню Ц Blush Слага се на мокра коса,седи се някакво време,изплаква се и се продължава с шампоан? И на какъв интервал горе-долу е допустимо да се ползва?  bouquet

# 111
  • Стара Загора
Пише, че е за дълга коса и са чудя дали да я пробвам след като свърша Архитекта Thinking

Аз я имам цялата серия.Получих я като награда от една анкета и страшно много и се зарадвах (поне в началото,защото много исках да я пробвам, а и досега не бях печелила нищо).Ами честно казано за мене не е лоша, но не е и нещо особено.Същия ефект го получавам и с по-евтини продукти.Определено очаквах малко повече.Ще си я използвам, но не е от продуктите, които бих си взела отново.

# 112
  • Пловдив

Жаки,имам дружка която е с руса коса до раменете и страшно харесва розовата серия.До колко знам шампоаните са два вида - за тънка и за плътна коса.Нейният е за тънка и го съчетава с балсама от същата срия.

# 113
Пропуснах една цяла тема, но сега се записвам успешно на 9-та страница  Simple Smile
Топ 3 шампоани до момента са ми
1. L'oreal Intense repair
2. Matrix Biolage Fortethérapie
3. Chi Deep brilliance , който взех наскоро и съм очарована. От серията бях ползвала само реконструктора, но и шампоана е   Heart Eyes
Имам и други любими, но това са ми топ 3 за момента Simple Smile

Момичета, какво е мнението ви за тази серия на Тиджи? :

# 114
Не съм използвала много професионални шампоани, само на Макадамия, противокосопадния на Лакме и Дийп кеър, но хидратиращия на Макадамия ми харесва най- много, също и дълбокопочистващия им. Сега се чудя дали да си взема хидратиращия на Афоджи и да го редувам с някой за чувствителен скалп или направо http://zlatnaribka.com/shampoan-za-chuvstvitelen-skalp-i-suha-ko … html#.UM215qy85HI.
Някой знае ли как ще работи Златна рибка по празниците?

# 115
Аз също съм с много скромен опит, за да мога да кажа кои 3 са най-добри за мен. Още съм в процес на проучване.
Сега ползвам следните:
1. Лакме хидратиращ (основно заради невероятния аромат)
2. Иноа съз зелен чай
3. Лореал за руса коса

# 116
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-rastej-schwarzkopf-hair-growt … html#.UM24r6xBRaQ
Този шампоан дълбокопочистващ ли е?Мога ли да го ползвам с такава цел?

# 117
  • Пловдив
http://www.hairsupermarket.com/p/3635 това е дълбокопочистващият на Шварцкопф

# 118
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-rastej-schwarzkopf-hair-growt … html#.UM24r6xBRaQ
Този шампоан дълбокопочистващ ли е?Мога ли да го ползвам с такава цел?

Не и по двата въпроса.

По въпроса за Реню С - на 2 седмици ползвам аз. След това - с хидр. продукти.
Редът е правилен.

Относно шампоана на Шварцкопф - дълбоко почистващият е, да.

# 119
  • в 1001-та нощ
Момичета,аз пак с въпрос и пак за Реню Ц Blush Слага се на мокра коса,седи се някакво време,изплаква се и се продължава с шампоан? И на какъв интервал горе-долу е допустимо да се ползва?  bouquet

да  Peace след това, както обичайно  Peace според мен на 3 седмици е нормално  Peace

на мен хрома рич не ми омазнявам никак, с фин косъм съм

според мен много хора се оплакват от "мазни корени", не толкова, защото корените им са мазни, колкото заради измърсяването на косата в средата, в която живеем, всякаквите мръсотии от въздуха полепват по косата и тя бързо изглежда за миене

когато съм в планината е много различно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт