Автоимунен тиреоидит на Хашимото (27)

• 74 568
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря на всички за сърдечните пожелания! Heart Eyes Толкова сте мили!Пожелавам на всички момичета, които все още не са станали майки, да изпитат това невероятно усещане да гушкат бебчето си! Hug

# 211
  • София
alllure, честито   bouquet Да ви е жив и здарв Максим, само щастие и радост да ви носи!

# 212
Здравейте и от мен! Аз съм пред инвитро процедура, но първо тряжва да си оправя нормите на ТСХ и тогава ще стартирам. Вече 45 дни пия Л-тироксина по 0.25 мг както ми е казал д-р Начев. Стойностите на хормона се промениха от 4.18 на 2.71. Знам, че трябва да са под 2, сега ми предстои контролен преглед, но се чудя каква е практиката на Начев, дали пак ще си пия по 0.25 мг още 45 дни или този път ще ми каже за по - кратък период да пусна пак контролен тест? 

# 213
  • София
chema  ами питай си Начев,при всеки процедира индивидуално на база всички изследвания. 

# 214
  • София
Благодаря на всички за сърдечните пожелания! Heart Eyes Толкова сте мили!Пожелавам на всички момичета, които все още не са станали майки, да изпитат това невероятно усещане да гушкат бебчето си! Hug
Радваме се всички за теб.  Hug Можеш да си смениш и лентичката вече, ще виждаме и ние колко неусетно расте Максим.

# 215
ТСХ ми е 0,040 Sad а съм на по ниска доза еутирокс

# 216
Вместо да си щастлива ти е до рев? Тъй ли стана тя?  Laughing

Сетих се какво беше при теб. Процедурата отложихте ли я?

# 217

Преди малко се обадих по телефона на доктора ,намали ми еутирокса на 50 и отложи процедурата до достигане на резултат между 1 и 2 на ТСХ .

# 218

Преди малко се обадих по телефона на доктора ,намали ми еутирокса на 50 и отложи процедурата до достигане на резултат между 1 и 2 на ТСХ .
Предполагам, че не ти е до отлагане, но от друга страна, какво по-хубаво от това да нямаш нужда от Еутирокс?! Пожелавам ти направо да го спреш.
Антитела искали ли са ти скоро или ще правят преди процедурата?

# 219

Предполагам, че не ти е до отлагане, но от друга страна, какво по-хубаво от това да нямаш нужда от Еутирокс?! Пожелавам ти направо да го спреш.
Антителата ми ги изследваха преди 4 месеца, когато ми откриха заболяването и те даже бяха понижени .Само това ТСХ  #Cussing out

# 220

Антителата ми ги изследваха преди 4 месеца, когато ми откриха заболяването и те даже бяха понижени .Само това ТСХ  #Cussing out
Радвай се, момиче! Не се ядосвай. Месец, два да се забави процедурата за сметка на чудесните резултати, трябва да се радваш, че си с ниски антитела и ти пада ТСХ още надолу и позволява намаляне на дозата.  Grinning
Не си давай зор и не се ядосвай. Hug

# 221
  • Варна
А с какъв медикамент се вдига нивото на ТСХ?
Ние също правихме инвитро, резултата беше положителен но в 5 седмица прокървих и всичко отиде по дяволите. ТСХ ми е под 1, а антителата ми са 130 при референтни граници от 0-34.
Моята терапия е селен и лимфомиозот, но все се чудя дали не трябва нещо допълнително за да докарам ТСХ между 1 и 2  Sad

# 222
alllure, честито и от мен!! Много здрав, щастлив и обичан да расте малкият юнак!! Simple Smile

bonbolina, на мен също ми беше много зле докато свикна с л-тироксина, виеше ми се свят, вдигах кръвно, беше ми много зле първите две седмици, но след това отшумя.. Явно организмът си привиква и после и никога не съм имала проблем, да чукна на дърво - дори сега като ми увеличиха дозата на 150 заради бременността, досега не съм имала проблеми, нито сърцебиения, нито нищо, въпреки, че Начев ме предупреди, че може да имам. Дано и да се запази така..  Praynig Simple Smile

# 223
А с какъв медикамент се вдига нивото на ТСХ?
Ние също правихме инвитро, резултата беше положителен но в 5 седмица прокървих и всичко отиде по дяволите. ТСХ ми е под 1, а антителата ми са 130 при референтни граници от 0-34.
Моята терапия е селен и лимфомиозот, но все се чудя дали не трябва нещо допълнително за да докарам ТСХ между 1 и 2  Sad
Ако резултатът колко е? Колко под 1?
Между 0,50 - 1 не е резултат изискващ лечение.
Кой ти е лекуващият доктор?

# 224
  • Варна
Април 2010
TSH - 0,68            A-TPO - 54,64

18 Август 2011
TSH - 0,27            A-TPO - 123,4

23 Август 2011
TSH - 0,84            A-TPO - 211,4

Септември 2012
TSH - 0,43            A-TPO - 11,94       FT3 - 4,11 (2,8 - 7,1)            FT4 - 14,33 (10 - 25)

Първоначално посещавах д-р Николай Райков, а сега съм при д-р Сарджева. Става въпрос за Варна.

Общи условия

Активация на акаунт